Hobi

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Dreamer

Re: Hobi

Post by Dreamer »

vudd wrote:Monthy Python flying circus...

Ljudi ti se izvinjavaju,jer uvidjaju da grijese ponekad.Ako sad treba da ti bistu izvajamo,parmanentno odbijam i idem da te odbolujem u nekoj jeftinijoj kafani.
Ni ne trazim izvinjenja! A jesam li ikad ijedno izvinjenje ignorisala i posrala se po njemu?!

Kakva bista.......istresate se na meni jer sam nova, mnogi su mi u pp to napisali da im se desavalo kada su oni bili novi. Nema frke.......sve pet
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
toto-rina

Post by toto-rina »

Cacakanje Kompijutera-Gamerski znaci najaci moguci posto igrice traze najace kompove.
Ako mozes igrice mozes i film da napravis sa njim. To ide do bolesti i opsesije.
Igrice, filmovi, modovanje racunara po malo jer mnogo toga nema kod nas pa narucujem.
A 60% ne moze ni da se naruci.
Dalje sta ce me zanima,... ne znam.
Hobi kao hobi nema, sem da non stop prepravljam komp stavljam skupe klablove, providne stranice, voidena hladjena, dobre svetlece tastature. Ali kada bi birao izmedju igrica i filmova stvarno ne znam sta bi izabrao. Mozda cak filmove. Veoma sam srecan kada se spremam uvece da gledam film prenosim grickalice i sokove u dnevnu sobu posto sam veci deo dana pre kompom.

Zoey moras da shvatis da opno sto ima na ovom forumu nema ni na jednom drugom. Takvo nevaspitanje u obracanju drugim ljudima da je to strasno a posle kada izazovu bes koji nem,a granice i ne stedi nikoga onda bude Kuku meni kako si los, ti cutis i ne psuijes im decu pa nastavljaju. A ja svakjih par meseci moram i onda do sledec puta kada im dune da me iz cista mira nazovu nekim polnim organom ili slicnome.
Sada to je manji problem, veci je sto i lekari provaljuju da na ovom forumu nemaju ista prava ljudi na Metadonu i oni koji pljuju Metadon. Samo sto nijedan lekar nece da prica na ovakovom forumu. Tj bar oni koje ja srecem koji rade u drzavnim firmama i nemaju korist nikakvu od ovde ovde ali da vide
neravnopravan odnos vide. Samo od njih sam cuo da se nikada rulja (sve manja) nece pitati o lecenju pojedinaca. Ostaje im samo da su glavni na forumu i da mogu da psuiju i izazivaju banovanje ljudi koji nece da trpe to i koji se lece onako kako im prija a ne kako odredjena skupina misli da treba. Svestenicvi ovako, AN ovako, komune kroz ficzicki rad i uverk si los onoj drugoj grupi.
Problem je sta si ti odlucila sa sobom a na to se mo0ras navici preskoci i ne odgovaraj na posto jkoji te izazivca ili ako odgovaras onda im sve zive i mrtve malecke i velike da se najeze inace ces samo da jos vise izazivas takvo ludo ponasanje pojedinaca. Kazem samo kada vide na su im deca psovana oni se smire sem nekih koji ne mare kada im neko psuje decu. I sada se bas pitam kako sada ja to nisam poceo da psujem nekog. Kako ja sada iz cista mira to nisam uradio ako me predstavljaju za loseg tako.; Zastop ja to bas uvek uradim kada oni zapocnu. E na to neces dobiti odgovor mada se on zna. Ja sam na Metadonu a u glupljim sredinama i sa velikim brojem nepismenih on bas nije omiljen.

Bolje misli na sebe i kako da se izvuces. Ako cje to cilj uopste.
Kada ides u bolnicu bese???
winston85

Post by winston85 »

Još jedan od mojih hobija..
Volim da nerviram ljude
da im nervozno bude
kod mene je to prirodno
a drugi se samo trude... 8)
Vudd, aj na crtu... :D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Dreamer

Post by Dreamer »

toto-rina wrote: Zoey moras da shvatis da opno sto ima na ovom forumu nema ni na jednom drugom. Takvo nevaspitanje u obracanju drugim ljudima da je to strasno a posle kada izazovu bes koji nem,a granice i ne stedi nikoga onda bude Kuku meni kako si los,

O kakvom ti MOM nevaspitanju tacno govoris? Zamolicu te da argumentujes ovu optuzbu, da lepo pronadjes temu i taj primer moje nevaspitanosti i da ga odradis na copy/paste.
Hvala.

Da se ne ponavljam, ali izgleda da moram, svaki moj dijalog sa drugima koji su razlicitog misljenja je bio pun postovanja, uvek "izvini" ako pogresim, ili ja shvatim da jesam i ovek "hvala" a izmedju toga pa..........ako to ne vidis do sad, ja ti tesko mogu nacrtati.
Svako ima pravo na svoje misljenje pa i ti na svoje i postujem tvoje misljenje.

toto-rina wrote:Kada ides u bolnicu bese???
Ne znam sta bi trebala da znace ova 3 upitnika, da li je tvoje pitanje postavljeno da bi imao povoda da me i dalje "analiziras" ili si kao covek istinski i iskreno zainteresovan.....no, nebitno, odgovoricu ti ali da si citao moje postove znao bi-u ponedeljak
Hvala na pitanju!
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
toto-rina

Post by toto-rina »

Pa nisam rekao za tebe to Zoey :) nisi bila ttu kada sam psovao decu ljudima malo p[re nego sto si dosla kada je nastao haqos na forumu jednog dana. Inace moj hobi je da od ovoga:

http://i.imgur.com/7NgHN.jpg

bude ovo

http://i.imgur.com/SbPOT.jpg
http://i.imgur.com/dsN7y.jpg
http://i.imgur.com/ZfItW.jpg
http://i.imgur.com/N8vbu.jpg
http://i.imgur.com/dpGne.jpg

Naravno sa vremenom ce se izgled drasticno menjati kada mi dosadi.
toto-rina

Post by toto-rina »

Ja da te dalje analiziram. Ti tako meni. A ko ti je orvi odgovorio na post u nameri da pomogne. :) cccc
I drugi su to primetili, moju nameru da pomognem.

Pa pitam zato ste zelim da se izlecis i da budes strejt riba.
winston85

Post by winston85 »

Put do pakla popločan je najboljim namerama... :mrgreen:
toto, jel ti to praviš spejs šatl??
E da vidiš šta je mašina sa 256.rama i nepunih 1200 mghz...
toto-rina

Post by toto-rina »

Nisam zavrsio jos kablove za OK 25 dana mi stizu svi i tada je sve gotovo.
Treba da budu kao ti crni pored memorije. I cooler za chipset northbridge to taj deo na kome pise gigabyte to se skine i na to dolazi cooler da bi mogao da ubrzavam memoriju JOSH I JOSH.
Vise instalaciju programa i ne vidim samo vidim popunjeno do kraja i pise Installation Completed.

Meni je bilo malo 3.4GHz sada je klokovan na 4.0GHz.
http://i.imgur.com/Bs74P.jpg
Last edited by toto-rina on Sun Jan 16, 2011 12:37 am, edited 1 time in total.
winston85

Post by winston85 »

Pa vidim ja poznat mi tvoj nick od nekud :)
El si učestvovao u hakovanju, napadima na svetske intitucije oko ove afere wikiliks... a? :D
winston85

Post by winston85 »

Ne, stvarno. Poštujem trud i zalaganje.
Biće to lepa letelica... :rolleyes:
ali ipak,
volim da nerviram ljude
da im nervozno bude
kod mene je to prirdno
drugi se samo trude... :tonqe:
Post Reply