horo(r)skop

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

M4j4

Re: lav se pravi vazan

Post by M4j4 »

mise en place wrote:uvjek hoce biti u centru paznje
U centru paznje,a zavukao se na mikroskopsko ostrvo :!: Sto,jesi tamo veci od domorodaca,oni su,cujem patuljasti :-D ILi,kad vas ima malo,onde se vidis iz helikoptera :!: Ili ti je to ostrvo bas onako "centralno" :-D :-D :-D
Vlado_M wrote:Hej Mise in place druze, lako je tebi ispod palme filosofirati.
da da,pa ipod palme je u centru paznje (svi kokosi padaju bas njemu na glavu,i nikome drugom :-D )
Image
M4j4

Post by M4j4 »

Igla.U.Plastu.Sijena wrote:mene interesuje :
Zašto igle koje upotrebljavaju za eutanaziju moraju biti sterilne?
Vlado_M wrote:Eutanazija je zakon.
al samo sa STERILNOM iglom. Iglo,jel se slazes da budes sterilna kad budes eutanazirala ? :lol:
Image
mise en place

hey Dovla

Post by mise en place »

Ne znam kako se ono klepi citat nego dobro...ko je faca a bi majke mi pocastijo sve Koliko sam para ustedio za 9 dana to nisam zadnjih godinu i po.Sve je slicno i mom haustoru ,faca ispod mene bavi se "kite-surf" jebeno je dobar i covjek leti nad vodom po dvadeset metara,a tu ji drot koji zna da sam sumnjivac na neki nacin ali takva je klima da ga zabole za mene ima on negdje u steku kilo bjelog koje nekad proslo ovuda.Zapljene pa onda u novinama pise 950 kg.zapljemjeno. ,garant je bila tona ali....a sto se tice kokosovih palmi ja sam jos velika budala da bi zna da uzivam pod njima i inace sve dosadi kao lavu ono..pa trazi nesto drugo.Jeben je put ali ako je hladno dizi sidro coko,ja sam se posljie komune uputio negdje... eto d.
Ramona

Post by Ramona »

Heheh Majo, da sterilna Igla, da kokosi miseu po glavi jadnom .. ahaha a jesi me nasmijalaaa hehee :-D :-D :-D
A Zvrky, dangubice - tebi je super - Vodenjak-Ovan - uau, ha? Mora Vodenjak biti zvrksast da ga jebeš!
A Omćo, braco, zato se ti i ja tako slažemo, eli? Ehehehe :wink:
A Lunice tebi se lipo slaže Djevica i Rak, ajde super(p)ičkaaaa :wink: bar netko da nije u sukobu sam sa sobom hehe - bar ovako površno horoskopski izvana gledano - a ko to nije u sukobu sa sobom, bar donekle, mislim, ako je na ovom forumu, heh ...
Fanatik

Post by Fanatik »

Šta ja znam sto se mi slazemo, mozda je Skorpion ušao u Pluton a Lav usao u Jarca pa se Neptun i Mars nesto po.ebali i sve se spizdilo u Miljacku.
Živili mi 100 god. :D :D :D
Ramona

a jebate (hehe)

Post by Ramona »

O jebate pa valjda se slažemo radi horoskopa - ja ti volim Vagice, rekla san ti to - drage su mi i dobro se s njima slažem. To ti horoskop objašnjava vakoo: 'Vage vole Lavice jer ih animiraju, privlači ih njihova prpošna energija - a Lavici prijaju Vagine bajkovite priče' hahahaa
CMOKHAAAAA
XXXXX
X
Fanatik

Post by Fanatik »

Ejhhhhh ja mislio da je to do Netuna i Plutona ,pa se sve to odbije Vagi po glavi a Lavica se sunca na Suncu a Miljacka presuši i opet sve u hendek odeeee.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Mene su,nekako uvek privlačili Jarčevi i Škorpije....
ČAST IZUZECIMA :-D
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Luna

Post by Luna »

hahaha Omare....Neput, Pluto, Mars, Miljacka hahahahahah
Lud si -neka neka. Popravilo ti se raspolozenje a nisi ni skonto aa???
Archy-znala sam ja da si vodolija-ja ih gotivim-svi u vamiliji (sala) su mi vodolije, best friend takodje....I Ribice su mi jakoo drage.. A da moja kombinacija je ubitacna inace-da mi je barem podznakneki malo jacii znak-ili barem ne tako emotivan....eto npr Lav ili Jarac.. Eh eh...
A zene skorpije su opasne pravo.....ja ja... Palefaced-e to su ti te od kojih se trebas paziti :-D ---da znas samo !
Eto....a sve ima svoje....pa tako i taj horoskop-nije ni njega neko izmislio iz dosade(a mozda i jeste).....eto tako....ciao
Ramona

Post by Ramona »

Ej - Luna - a što nam je ono mise ...? Pa da - Lav - i to dupli - eheee - vidila sam ja odma da je on opasan - oliti moje vrste - jeheee - isti smo znaak isti smo znahahaak - jejehehe - uff jebate još će ko pomislit da sam se zaljubila - a niiisam majke mi :wink:
Locked