ajme majko,ja sam mislila da imam problem,curo moja znam da si jako ljepa i pametna inace ne bi bila ovdje.neznam ljek za tvoj problem,neznam sta bi ti doktor rekao,fakat neznam nista o tom.javila sam se na ovaj blog ili kako se vec zove zbog mojih problema a sad mi se digla kosa na glavi kad sam procitala sta Vi prolazite...Bog Vam bio na pomoci...moje jedino djete je odavno preslo fazu eksperimentiranja sa travom,mada ona kaze suprotno,,vidi se iz njenog ponasanjacura je od 16 godina i smatram da ima pravo zivjeti!!!!
111
MOLIM VAS ZA POMOČ...VAŽNO JE I JAKO HITNO!!!!!!!!!
Moderator: sanela
Re: MOLIM VAS ZA POMOČ...VAŽNO JE I JAKO HITNO!!!!!!!!!
darla wrote:ja sam se jednom u arteriju, ali s dopom i ufurala crticu mozda i strasna bol..i u sekundi mi ruka cijela otekla, prsti duplo veci, nisam ih mogla pomaknit, glava rastura, e sasrala sam se skroz..i otisla na hitnu.tamo mi rekli "idi kuci i stavljaj led"
proslo mi je do jutra..e onda koji mjesec poslije toga,ja se sredila u centralu, nist me nije bolilo, al ruka je svakim danom oticala sve vise i vise, nakon 3 dana strasni bolovi, crvenilo svakim danom sve gore, zagnojilo se unutra i to mi je pritiskalo misic, bas uzasni bolovi, al mislila sam da ce proci..i 6-i dan se napravila rupa iz koje je iscurio taj gnoj..sad imam oziljak veliki, sramota me u kratkim rukavima bit preko ljeta, najgore mi je sto mi je doktorica rekla da su se desile dvije razlicite stvari, da sam taj put bila kod doktorice ili na hitnoj, dobila bih antibiotike i sad ne bih bila obiljezena za cijeli zivot..iako moglo je doci i do te gangrene, a ko zna dal bih imala ruku sad onda, ispratila me s rijecima da sam imala srece..uglavnom, zelim ti reci isto kao i svi, otidji sto prije na hitnu, ne mora biti nista ozbiljno, al vidis sto su ljudi pisali, moze do amputacije doci, a mozda mozes sprijeciti bilo kakve komplikacije..sto tamara kaze, nije ovo za forum, svatko ima svoje ili necije iskustvo, al doktori ce ti znati sigurno reci..puno srece i pozuri se..
ljudovi moji shvatite jednu stvar.............
nece Vas niko ni pogledat,nece vam niko ni casu vode dat,stigmatizirani,posramljeni osudjeni na vjecnu sdramotu eto kako vas ljudi dozivljavaju.......
zao mi je sto sdam ovo rejka,,,neko ce sztra rec za moje djete istu stvar....svi smo mi rodjeni pod istom kapom nebeskom,svi ista prava po rodjenju imamo,svi ista samo sto pojedinci biraju drukciji put,ako iko ima rehabitiliran nek pomogne,ja jedino mogu citat,plakat i srat......ako mogu pomoc recite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!