čist peti dan..

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom antagonistima (naltrexon, naloxon) - Nemexin, ReVia, Nalorex.... Postavljajte pitanja i svojim iskustvima pomozite drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: čist peti dan..

Post by Baba Naca »

Nikajlo wrote:znacilo mi ono od baba nace da TREBA RADITI TE STVARI ZBOG SEBE A NE ZBOG DRUGIH.. u tom mi raspolozenju prolazi dan..
E, ljubi ga Baba, evo i pred doktorkom si bio iskren, a iskrenost je temelj oporavka, vidis kako se danas lepo osecas :wink:
Ja sam ceo zivot nesto muljala, lagala, kombinovala ...
Danas ucim da budem sto iskrenija prvenstveno prema sebi pa i prema drugima i mnogo mi je laknulo, majkemi!
Shvatila sam da sam lagala i povredjivala SAMO SEBE!
PDT_Love_18 :smt023
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Nikajlo

Post by Nikajlo »

[q
Last edited by Nikajlo on Mon Dec 07, 2009 10:33 pm, edited 1 time in total.
Nikajlo

Post by Nikajlo »

i josh jedan divan dan iza mene.
i sutra jos jedan....

peace!
pejaaa

Post by pejaaa »

ti prijatelju moras da budes cist na testu prvenstveno zbog SEBE, ne zbog doktorke i recepta za blokator!!! blokator ne smes da uzmes dok se ne ocistis i od trodona. inace mozes da ga kupis u apotekama, bar u beogradu, bez recepta. treba da vodis racuna sta radis sa blokovima i dopom da se nebi sjebao!
Nikajlo

Post by Nikajlo »

S
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Možda nekad bude bolje ?
Skupi snage, imaj volje..

Sve će doči na svoje samo budi strpljiv..
I ne isfuravaj se sa ovim uspehom..
Jeste uspeh, ali nije krajnji.
Kada prodje tih prvih 10 dana, borba tek počinje.
Budi spreman i ne daj se..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Nikajlo

Post by Nikajlo »

E, jedno ozbiljno pitanje: chega, konkretno da se bojim kad prodje tih chistih 10 dana? Koja borba?? Kojom snagom, nakon svega? Sta je sa onim: na bloku si, bice sve ok.
Mauriko

Post by Mauriko »

Nema toga.... "na bloku si, bice sve ok"...
Blok je samo podrska u lecenju... da ti zaustavi recidiv ako krenes da ga napravis... Pa ako u roku od par sati ne shvatis da si se sjebao, sutra ga vec neces hteti popiti i sve ode u k.....
Borba je - kako ziveti bez droge, lazi, manipulacija...
Objasnicu ti jednim prostim primerom....
I pikslu da nosis u dzepu 2-3 godine, pa je bacis i bice ti cudno bez nje.... a kamoli da ostavis nesto od cega si bio ZAVISTAN...
Nije to takva borba da ce ti svaki dan biti tesko... naprotiv, bice dana kad ces se neverovatno dobro osecati a bice i dana kad ces mrzeti ceo svet i zeleti ponovo da se vratis supstanci... Samo trebas unapred biti spreman na sve ovo... Da znas da u tim trenutcima mozak trazi ono sto mu nedostaje i na sta je navikao...to je normalno... Jer tvoj mozak je navikao na supstancu kad ti je tesko ili kad nisi raspolozen, i on dobro zna sta si ti u tim situacijama radio da bi ti bilo lakse...pa to trazi ponovo... To ce trajati, ali vremenom sve redje i slabijeg intenziteta... Nekad ce ti biti lose i po par dana...ali znaj da ce sve proci i nikako nemoj da pokleknes.. isplatice se sav trud. U tim situacijama je najbolje ma koliko ti bilo tesko da vezbas, trcis, sutiras na kos... pomaze 100%
Ja recimo nisam imao puno takvih situacija... ali mogu ti reci da je to neverovatan osecaj... Sad kada je sve to proslo, shvatam koliko je bilo zajebano i malo mi je falilo da pokleknem u tim situacijama... To se sve desavalo izmedju prvog i cetvrtog meseca... al ja se ne opustam i dalje...

Evo ja sam ti onako prosto objasnio sta te ceka... sto se tice psiho-kriza... Meni je mnogo pomoglo to sto sam znao sta me ocekuje jer sam se edukovao o zavisnosti kad sam krenuo na lecenje... pa se nadam da ce i tebi ovo pomoci...
Who dares, wins !
Nikajlo

Post by Nikajlo »

p
Mauriko

Post by Mauriko »

I kako si prosao na testu ???
Who dares, wins !
Post Reply