moja obicna prica

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

bubica

Re: moja obicna prica

Post by bubica »

PsyTechgirl: procitala sam tvoju pricu, samo napred, drzi se.
Shto se mene tiche okej je. Na poslu je bilo dosta da se radi, dan je protekao t.j. proleteo. Plus ja svoj posao zaista volim, za to sam se shkolovala, kreativan je i josh na sve to mi je i plata dobra. Osecam se zaista srecnom. Pogotovo shto ti zaista prodje dan u poslu, radu, razgovoru sa kolegama i koleginicama, normalnim ljudima, normalnim pricama. Strejt ljudi i strejt price. To mi zaista treba.
A i moj muz takodje. Radimo oboje od 9 do 17:00 tako da nema bash puno praznog vremena za razne gluposti koje mogu da nam padnu na pamet. Dolazi vikend....smishljala sam i smishljala shta bi mogli da radimo i kako da upotpunimo to slobodno vreme a da ga ne bude previshe i da nam bude zanimljivo i prilicno sam zadovoljna planom.
Prijatelji ( koje naravno nismo videli mesecima kao i ostale ljude koje smo otkachili ) imaju divnu malu kucicu na Frushkoj Gori. Bili smo par puta, ali nismo odavno. Anyway, danas popodne sam se chula sa njima i dogovorili smo se da odemo sutra tamo i da budemo ceo vikend. Bash se radujem. Em shto cemo se videti sa njima, a zaista su nam dobri prijatelji i volim shto cemo obnoviti tu vezu, a sa druge strane priroda mi bash trenutno zvuchu sjajno. Kucica je super, sredjena je bash dobro, i proveshcemo se sigurno super. Pakujem karte i jamb i badminton. Covece, nisam badminton igrala od osnovne shkole.
Dakle sutra posle posla pravac Frushka Gora.
Toliko divnih stvari sam propushtala....treba se sad vratiti medju ljude, medju zive, medju prijatelje.
zivot je lep
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

bubica wrote:zivot je lep
Tako je mače (što bi ovde u CG rekli - mačka mala hehehehehe :D ) .
A kaži mi, jel ti vaši prijatelji znaju za problem tj bolest koju imate ??

Drago mi je da je sve tako kako kažeš..
Ne znam šta da ti kažem ..
Mene je strah šta će biti ako se to sve uzme tako neozbiljno, a ne šta drugo..
Ne bih da ti ulivam nervozu ili tako ešto, ali čuvaj se, jer je gudra jedan veliki, mudri i jaki neprijatelj ..
Čuvajte se i lepo provedite :wink:

P.S. Hvala na podršci, trudim se .. :smt109
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
bubica

Post by bubica »

PsyTech girl: imam ja brata i snaju na primorju, znam za macka mala uzrecicu :D
Prijatelji znaju, tacnije on zna a njegova devojka mislim da ne zna. Anyway, ne krijem to od nashih najblizih ljudi. Zna kuma, moja najbolja drugarica i moj najbolji drug - sve strejteri, mada i njih duuugo nisam videla.
Mozda ti zvuchi naivno, ali prosto zivim zivot. Ne znam shto bih trebalo da pravim neku dramu i paniku i shto bi trebalo da bude neshto teatralno. Obichan vikend u prirodu sa strejterima, obichne stvari koje rade obichni ljudi - kakvi zelim da i mi budemo.
Idemo polako, dan za danom. Kada sam davno, josh kao tinejdzerka bila kod psihologa zbog nekih svojih problemcica i ludorija, tako je i ona rekla. Dan za danom. Svaki dan bez ovoga je pobeda ali sutra je opet novi dan. Nova borba.
uzivaj na moru.....jao mogu misliti kako je tek na moru lepo
taranta

Post by taranta »

Bubice, ne mogu ti dati savjet, jednostavno nisam prosao to sto vi trebate proci. Skinuti se nije tesko, kazu:) Nije ni problem naci 1001 razlog za uzivanje u zivotu. Samo kad uzivanje postane problem, onda je bas problem. Vec sam napisao da me podsjecas na moju suprugu, stim da ona nije nikad bila nakacena na dop. Mala je razlika izmedju ovisnika i suovisnika ali jako bitna. Citajuci odgovore po ovom forumu dolazio SAM u iskusenje da sve posaljem u PM. Odgovori su svuda oko nas samo treba uzet onaj pravi. Zivot se zna tako fino poigrat da je to prosto milina. Cemu panika? Sve se vraca sve placa draga bubice. Vjerujem u svemoguceg, samim tim ko sam da ti govorim ne mozes. Narkomanija je jako koplikovana bolest ali dok je ne trazis neces je ni dobit. Isto je i sa pomoci. Pozdrav i sretno!
Između dva zla ne biram ni jedno!
MANS0N

Post by MANS0N »

Sile tame ruke dolje,sile svjetla ruke gore!
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Bubice, kako je bilo u Fruškoj Gori ??
Kako ste se proveli ??
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
bubica

Post by bubica »

PsyTechgirl: Na Frushkoj Gori je bilo bash dobro. Priroda, lepo vreme, zaista prija neverovatno. Bili smo muz i ja sa kumom i njegovom devojkom poshto nash kum ima kucu tamo. Oni su inace strejteri, naravno, s tim shto kum zna za celu pricu.
Bilo je bash dobro, cimali smo se maksimalno, igrali smo badminton, shetali se, uvece jamb u parove....bach bach sam zadovoljna kako je protekao vikend.
Zato me ove nedelje ceka brdo posla kuci, ukljucuj mashinu za vesh, peglaj gomilu stvari...nakupilo se....kucni poslovi. Ali nema veze, to svi rade, pa necu da kukam. U stvari super je shto posle posla oko 17:30 kada dodjem kuci imam opet po kuci trista stvari da radim. Drzimo se, guramo, ne opushtamo se preterano.
Neshto me kola zezaju pa sam sad bez kola, ali muz ima svoj auto, pa koristimo sad njegov. Nego sam ja navikla prilicno na samostalnost, pa sam bez kola kao bez nogu. Ali doterala sam sebe dotle da nemam para za obicnu promenu sajle jer me kvacilo zeza. Sad cekam da primim platu u maju, pa da odvezem auto kod majsotra da mi promeni tu fucking sajlu. Jbt, ne koshta vishe od 2.000 dinara ta popravka, ali kad kreten nema novca, to je strashno.
pozdrav veeeeliki
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

ja sam nekad imao djevojku sa kojom sam se drogirao i ta veza nije isla ama bas nikako.najgora moguca kombinacija.ona je bila godinu dana u remaru i kada se vratila sa mnom je opet pocela.dok smo bili skupa nije bilo sanse da se skinemo i toga smo bili svjesni oboje.a skinuli smo se tako da sam ja prvi preko noci bez da sam ikome javio pa cak i njoj zapalio za reto.to je bio i moj zadnji sut 08.01.2004 zar ima toliko od tada hehehe i eto Bogu hvala cist sam danas a mislim da je i ona.podrsku od mene imate,samo naprijed.prije komune i ja sam imao extra dobru volju da se skinem ali nesto mi nije islo za rukom.iz cega sam naucio da dobra volja nije dovoljna.
So rise and be your master you don't need to be a slave
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ima li išta lepše nego kad se dvoje (momak i devojka) koji se vole drogiraju zajedno.. ??
Koji je to stepen nirvane i uživancije ........
E pa stvarno smo mi toliko poremećenog mozga da je to strašno .. !!!
UImesto da ne dozvolimo ni jednom da se nama draga osoba pukne naam pred očima, mi se još gudramo zajedno i ono kao "idemo da završimo kombinaciju da nam bude bolje" !!!
Ma užas ......
Ne osudjujem, nego samo sumiram i iz ličnog iskustva ..
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

PsyTechGirl wrote:Ima li išta lepše nego kad se dvoje (momak i devojka) koji se vole drogiraju zajedno.. ??
Koji je to stepen nirvane i uživancije ........
E pa stvarno smo mi toliko poremećenog mozga da je to strašno .. !!!
UImesto da ne dozvolimo ni jednom da se nama draga osoba pukne naam pred očima, mi se još gudramo zajedno i ono kao "idemo da završimo kombinaciju da nam bude bolje" !!!
Ma užas ......
Ne osudjujem, nego samo sumiram i iz ličnog iskustva ..

kazem ja,najgora moguca kombinacija...ali tada to covjek ne shvata.
So rise and be your master you don't need to be a slave
Post Reply