SUBUTEX i Sport
Moderator: sanela
-
Re: SUBUTEX i Sport
bogami irone i batmane,dobro se pripremite ukoliko zelite da se takmicite sledeceg leta u bodibildingu u etiopiji,mozda i pobedite,ko zna.
batman moram rec i svaka cas, stvarno trezveno razmisljas, evo da ti odgovorim, ja neznam jer nisam ovdje dugo, znam samo za sebe a ja nisam ta.
pozdrav i sretno , ovako pametan lik moze sve sto pozeli, dok god ovako normalno i trezveno razmisljas sva vrata su ti otvorena.
pozdrav i sretno , ovako pametan lik moze sve sto pozeli, dok god ovako normalno i trezveno razmisljas sva vrata su ti otvorena.
-
drugim recima,dok god podrzavas cuganje metadona i"dudlanje"subova imas prodju kod meneastrid wrote:batman moram rec i svaka cas, stvarno trezveno razmisljas, evo da ti odgovorim, ja neznam jer nisam ovdje dugo, znam samo za sebe a ja nisam ta.

-
neznam,samo sam tako cuo...jooj,kao sad se ne prima jer joj je najmanje stotinu njih sugerisalo da ispada glupa i nadasve histericna...posle brise svoje postove.
Dobro je paramparcad. Ana, ne doljevaj ulje na vatru.
-
koji bolan?.nije astrid tek tako ovde dosla bes traga...ona je unela novine kao sto su pop-up postovi 

-
ooo de si sanela.ma nije kriva ana sto je smrtno zaljubljena u mene...ipak je ona samo ljudsko bice pre svega. 

Procitao sam sta ste napisali subovci i hajde dobro.Mislim da biste trebali da napravite neki program sa subom i apaurinima,jebiga izgleda da su svi ovi drugi ludi pa piju proteine i kiseline.
A ko pobjedi vodi astrid na cokoladu.
p.s. Zaboravio si ,Iron,u ovom postu u kojem opisujes kako ti je dobar zivot ,spomenuti cuku,jebiga nije fer da slika bude kompletna.

A ko pobjedi vodi astrid na cokoladu.

p.s. Zaboravio si ,Iron,u ovom postu u kojem opisujes kako ti je dobar zivot ,spomenuti cuku,jebiga nije fer da slika bude kompletna.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
vidim da i dalje samo znate vrijeđati.ne možemo svi biti prijatelji to je tako u životu.bilo bi lijepo da odgovorite na pitanje ali ne možete jer takva osoba ne postoji niti će u budučnosti jer s ovakvim nastupom nema izlječenja za nikoga a ne vjerujem da se tako ponašate u stvarnom svijetu jer onda se i mogu posljedice snositi.
a što se tiče nekog konkretnog odgovora od vas ja ga nisam još čuo i vidio osim vrijeđanja,opet vam kažem razmislite i možda tek onda će te uspijet nekog izliječiti i pomoći mu drugačije nikako.evo uživajte i počmite s vrijeđanjem.
start.fine če te dati sami sebi kad završite s istim.
a što se tiče nekog konkretnog odgovora od vas ja ga nisam još čuo i vidio osim vrijeđanja,opet vam kažem razmislite i možda tek onda će te uspijet nekog izliječiti i pomoći mu drugačije nikako.evo uživajte i počmite s vrijeđanjem.
start.fine če te dati sami sebi kad završite s istim.