NS pozdrav "JARANICE" inace vise volim jaranice ,nego jarane.Ali iskreno,mislim nemam namjeru da LAŽEM,lagao sam 5-6 god.stalno i uvidjeh da stvarno imam probleme i da je lakse i da ljudi bolje "provare" kad se istina kaze negoli nesto drugo.
Šta da vam kazem,ja sam stravstveni pušać.Kad sam bio na HORSU smrsao sam sa 87kg na 70kg.Ali kako sam na terapiji vac 1 god. i zapalim joint,odmah navalim da jedem ko stoka,ali kazu svi da mi je sad ovako puno,puno bolje jer visok sam 197cm,i taman ta kilaza mi pristaje.Ali stani malo ne mogu čitav život,pušit,pušit i samo pušit.Jebiga, i ja sam sinoć spuco 2 eksera,ma ljudi ne znam koji mi bi pa ga uze,imao sam osjecaj da sam mogao a da je neko bio sa mnom,čitavu noć bi mljeo sa nekim.Živim sam,to je moj problem i stvarno mi nekad zna biti toliko dosadno i bezveze da mi često pada na pamet i luđe stvari.
Kako ja to da sredim,doktori gore bi samo da dižu terapiju to je za njih riješenje problema.E vala bio sam na 80mg a sad sam na 40mg jedva nekako sam prepolovio to.I evo sad sam htio još 5mg da skinem,digli se svi.Prenaglo sam ja prepolovio to,boje se recidiva i tako tih stvari a ne smijem im reci da sam imao krizu prije neki dan (znate vec sta je bilo,pisao sam o tome).Uhhh,nekako ne znam sta da mislim,sta da kazem,sta da uradim.Volio bi da mi se vrati moj umrli drug,moja poginula mama i svi oni koji su me volili,IMAM OSJECAJ DA SAM SAM NA OVOM SVIJETU,JAKO SAM TUZAN.
Čuvajte mi se i sve vas ljubim,vas Fanatik

ili ti Omar-Omćo