KOJU (MUUU)ZIKU SLUSATE? ;)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Ramona

Post by Ramona »

Hehheee mračan si ti meni, da, da: da nisi ti kakav Škorpiončić, a? :wink:
manson

....

Post by manson »

Naravno Mansona...metallica,guano apes,sepultura ,slayer...2pac,hladno pvo,skroz...snoop doggy dogg...rage against the machine...napalm death...i naravno klasicnu muziku..:)
i barry white...
Last edited by manson on Sun Oct 30, 2005 1:16 pm, edited 1 time in total.
mirzas

Post by mirzas »

TTTTTTTTTBBBBBBBBBBBBFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LuLu

Post by LuLu »

Gotivim elektroniku jako, mada sto neko predhodno rece slusam sve od opere do pshidelija, nesto bas ne mogu dzigare mada ima i narodnih dobrih :), ne kazem. Inace u poslednje vrijeme se ubijam Infected Mushrooms-ima .... likovi su do jaja, u posljednjih 6 mjeseci sam isla na tri njihove zuraje i ono obozavam ih! Inace od kad sam pocela da se zaludjujem muzikom gotivila sam EKV i jos i opasno volim!

Neko je predhodno spomenuo Cox-a ! Ma jeste da je on tata u svemu ali jaooooo sto nekad zna da smoriiii u pm, mislim mene je prije neki dan bas izbedacio ... al ono pravo, bas sam se bila razocarala! A neki dan je David Guetta dolazio ovde u jedan bar i ja isla da ga slusam. Mogu vam reci da sam se jako iznenadila jer je super DJ i dobro je zadao, mislim odusevila sam se. Cak sam i razmenila par rijeci sa njim ( jer inace to je veoma malo mijesto i bio je ogranicen broj karata tako da se moglo sa njim za sankom popricati) uglavnom super je bio!

POzdrav, pa-paaaaaaa
**I'm playing the game, the one that'll take me to my END, I'm waiting for the rain, to wash who I am!**

*U svijetu tajni, mi nismo sami!*
PsYchO

Re: muzika

Post by PsYchO »

sunrise wrote:kod mene sve ovisi o raspolozenju...ali uglavnom sam ljubitelj housa ili techna...dok je moj decko iz Nigerije pa pretpostavite sto slusa i kako su nam ukusi slicni :roll:
FELU KUTIJA ?
..all that is gold does not glitter..
PsYchO

Post by PsYchO »

Grunger

Alice in Chains, Pearl Jam, Stone Temple Pilots, Temple of the Dog.. etc

te naravno, neprevazidjen Purple, Zeppeline, Rainbow.. ma stari dobri rock`n roll.

Od domacih Azru.. i EKV.

Danasnje, System of a Down me najvishe privlache, tj privlachili, dok nisu postali previshe komercijalni.. mada i sad razvaljuju.. rammstein ?

Ma nemosh nabrojat.
..all that is gold does not glitter..
palefaced

Post by palefaced »

PsYchO wrote:Grunger

Alice in Chains, Pearl Jam, Stone Temple Pilots, Temple of the Dog.. etc

te naravno, neprevazidjen Purple, Zeppeline, Rainbow.. ma stari dobri rock`n roll.

Od domacih Azru.. i EKV.

Danasnje, System of a Down me najvishe privlache, tj privlachili, dok nisu postali previshe komercijalni.. mada i sad razvaljuju.. rammstein ?

Ma nemosh nabrojat.
:smt023 :smt023 :smt023
i am what i am and what will be will be
KatarinaS

Post by KatarinaS »

E, pa to bi mnooogo dugo trajalo, da sad sve nabrojim...cak da nabrojim i TOP 30 omiljenih...bendova, albuma, sta god...
Ajd ovako, nabrojacu diskove koji mi sad stoje na astalu, desno od tastature, ispred zvucnika (iz kojeg se upravo ori

A bas si me Ramona obradovala. Pre neki dan pricam s nekim ortakom o tome kako bi se, od srece, verovatno upiskila u chegice, da imam priliku da odem na koncert J.J.Calea
Nevidjen baja.
Njegovi diskovi mi nisu na astalu, nego na CD polici, al sve jedno.
Respect za J.J.-a.
A vidim da omladina ovde bas finu muziku slusa, sto mi je takodje bas drago!
:)

A diskovi trenutno na astalu:

SOUNDGARDEN - BADMOTORFINGER
TOOL - AENIMA
TOOL - SALIVAL
LIFE OF AGONY - RIVER RUNS RED
A PERFECT CIRCLE - EMOTIVE
MP3 kompilacija - SEPULTURA, SOULFLY, BIOHAZARD, LOA, MINISTRY, PANTERA, FEAR FACTORY
PIXIES - SURFER ROSA
PIXIES - DOOLITTLE
MC5 - KICK OUT THE JAMS
Kompilacija - BURNING SPEAR
SOUNDGARDEN - ULTRAMEGA OK
MUDHONEY - SUPERFUZZ BIGMUFF
REVOLTING COCKS - LINGER FICKIN` GOOD
TRICKY - MAXINQUAYE
BILLIE HOLIDAY - BEST OF
S.O.D. - SPEAK ENGLISH OR DIE
TALKING HEADS - STOP MAKING SENSE
MAJKE "RAZDOR"
(moj omiljeni "domaci" tj "strani" tj. SFRJ album tj. vinkovacki /ako se ne varam/ bend iz kasnih 80-tih i ranih 90-tih. Antologijski album.)
palefaced

Post by palefaced »

ja sam davno u svapskoj gledao na htv nekakakav interviju sa baretom i umro od smijeha.
on sa nekim cvikama, puknut ko stoka.... i sad pita ga taj voditelj nesto a on jedva odgovara... ali bas vidis da je to posljedica zutoga jer recimo krene nesto odgovoriti, zaustavi se i u pokretu i u izgovoru, na pola sloga stane, i onda u toj pozi tako jedno minutu-dvije stoji (od cvika se ne vide oci ali svaki dzanki zna da zmiri) ne mice ni obrvom... i onda nastavi i pokret i tu rijec koju je krenuo izreci tocno na onome mjestu gdje je prekinuo :D
btw sta je sa tim siromahom... je li on jos uvijek ziv ili je (sto bi bilo logicnije) vec odapeo?
i am what i am and what will be will be
KatarinaS

Post by KatarinaS »

Mislim da mu je jos pre mnogo godina supruga overila.
I to je, ako se ne varam, bilo neposredno pre tog albuma "Razdor".
A on je, koliko znam, ziv.
Ali ne bas u dobrom stanju.
Ma koliko da volim taj ceo album, a volim ga, em me podseca na te neke jezive godine - zbog mog sopstvenog zivota tada, em je realno u dobroj meri "inspirisan" istim tim sranjem.
Ali, zaista je dramatican, iskren i snazan.
Neki tekstovi su neverovatni. Vecina, u stvari. Mnogo jaki.
Sve sto su objavili posle toga, nije mi se dopalo.

K.
Locked