KOJU (MUUU)ZIKU SLUSATE? ;)
Moderator: sanela
Gotivim elektroniku jako, mada sto neko predhodno rece slusam sve od opere do pshidelija, nesto bas ne mogu dzigare mada ima i narodnih dobrih
, ne kazem. Inace u poslednje vrijeme se ubijam Infected Mushrooms-ima .... likovi su do jaja, u posljednjih 6 mjeseci sam isla na tri njihove zuraje i ono obozavam ih! Inace od kad sam pocela da se zaludjujem muzikom gotivila sam EKV i jos i opasno volim!
Neko je predhodno spomenuo Cox-a ! Ma jeste da je on tata u svemu ali jaooooo sto nekad zna da smoriiii u pm, mislim mene je prije neki dan bas izbedacio ... al ono pravo, bas sam se bila razocarala! A neki dan je David Guetta dolazio ovde u jedan bar i ja isla da ga slusam. Mogu vam reci da sam se jako iznenadila jer je super DJ i dobro je zadao, mislim odusevila sam se. Cak sam i razmenila par rijeci sa njim ( jer inace to je veoma malo mijesto i bio je ogranicen broj karata tako da se moglo sa njim za sankom popricati) uglavnom super je bio!
POzdrav, pa-paaaaaaa

Neko je predhodno spomenuo Cox-a ! Ma jeste da je on tata u svemu ali jaooooo sto nekad zna da smoriiii u pm, mislim mene je prije neki dan bas izbedacio ... al ono pravo, bas sam se bila razocarala! A neki dan je David Guetta dolazio ovde u jedan bar i ja isla da ga slusam. Mogu vam reci da sam se jako iznenadila jer je super DJ i dobro je zadao, mislim odusevila sam se. Cak sam i razmenila par rijeci sa njim ( jer inace to je veoma malo mijesto i bio je ogranicen broj karata tako da se moglo sa njim za sankom popricati) uglavnom super je bio!
POzdrav, pa-paaaaaaa
**I'm playing the game, the one that'll take me to my END, I'm waiting for the rain, to wash who I am!**
*U svijetu tajni, mi nismo sami!*
*U svijetu tajni, mi nismo sami!*
Re: muzika
FELU KUTIJA ?sunrise wrote:kod mene sve ovisi o raspolozenju...ali uglavnom sam ljubitelj housa ili techna...dok je moj decko iz Nigerije pa pretpostavite sto slusa i kako su nam ukusi slicni
..all that is gold does not glitter..
Grunger
Alice in Chains, Pearl Jam, Stone Temple Pilots, Temple of the Dog.. etc
te naravno, neprevazidjen Purple, Zeppeline, Rainbow.. ma stari dobri rock`n roll.
Od domacih Azru.. i EKV.
Danasnje, System of a Down me najvishe privlache, tj privlachili, dok nisu postali previshe komercijalni.. mada i sad razvaljuju.. rammstein ?
Ma nemosh nabrojat.
te naravno, neprevazidjen Purple, Zeppeline, Rainbow.. ma stari dobri rock`n roll.
Od domacih Azru.. i EKV.
Danasnje, System of a Down me najvishe privlache, tj privlachili, dok nisu postali previshe komercijalni.. mada i sad razvaljuju.. rammstein ?
Ma nemosh nabrojat.
..all that is gold does not glitter..
:smt023 :smt023 :smt023PsYchO wrote:Grunger
Od domacih Azru.. i EKV.
Ma nemosh nabrojat.
i am what i am and what will be will be
E, pa to bi mnooogo dugo trajalo, da sad sve nabrojim...cak da nabrojim i TOP 30 omiljenih...bendova, albuma, sta god...
Ajd ovako, nabrojacu diskove koji mi sad stoje na astalu, desno od tastature, ispred zvucnika (iz kojeg se upravo ori
A bas si me Ramona obradovala. Pre neki dan pricam s nekim ortakom o tome kako bi se, od srece, verovatno upiskila u chegice, da imam priliku da odem na koncert J.J.Calea
Nevidjen baja.
Njegovi diskovi mi nisu na astalu, nego na CD polici, al sve jedno.
Respect za J.J.-a.
A vidim da omladina ovde bas finu muziku slusa, sto mi je takodje bas drago!

A diskovi trenutno na astalu:
SOUNDGARDEN - BADMOTORFINGER
TOOL - AENIMA
TOOL - SALIVAL
LIFE OF AGONY - RIVER RUNS RED
A PERFECT CIRCLE - EMOTIVE
MP3 kompilacija - SEPULTURA, SOULFLY, BIOHAZARD, LOA, MINISTRY, PANTERA, FEAR FACTORY
PIXIES - SURFER ROSA
PIXIES - DOOLITTLE
MC5 - KICK OUT THE JAMS
Kompilacija - BURNING SPEAR
SOUNDGARDEN - ULTRAMEGA OK
MUDHONEY - SUPERFUZZ BIGMUFF
REVOLTING COCKS - LINGER FICKIN` GOOD
TRICKY - MAXINQUAYE
BILLIE HOLIDAY - BEST OF
S.O.D. - SPEAK ENGLISH OR DIE
TALKING HEADS - STOP MAKING SENSE
MAJKE "RAZDOR"(moj omiljeni "domaci" tj "strani" tj. SFRJ album tj. vinkovacki /ako se ne varam/ bend iz kasnih 80-tih i ranih 90-tih. Antologijski album.)
Ajd ovako, nabrojacu diskove koji mi sad stoje na astalu, desno od tastature, ispred zvucnika (iz kojeg se upravo ori
A bas si me Ramona obradovala. Pre neki dan pricam s nekim ortakom o tome kako bi se, od srece, verovatno upiskila u chegice, da imam priliku da odem na koncert J.J.Calea
Nevidjen baja.
Njegovi diskovi mi nisu na astalu, nego na CD polici, al sve jedno.
Respect za J.J.-a.
A vidim da omladina ovde bas finu muziku slusa, sto mi je takodje bas drago!

A diskovi trenutno na astalu:
SOUNDGARDEN - BADMOTORFINGER
TOOL - AENIMA
TOOL - SALIVAL
LIFE OF AGONY - RIVER RUNS RED
A PERFECT CIRCLE - EMOTIVE
MP3 kompilacija - SEPULTURA, SOULFLY, BIOHAZARD, LOA, MINISTRY, PANTERA, FEAR FACTORY
PIXIES - SURFER ROSA
PIXIES - DOOLITTLE
MC5 - KICK OUT THE JAMS
Kompilacija - BURNING SPEAR
SOUNDGARDEN - ULTRAMEGA OK
MUDHONEY - SUPERFUZZ BIGMUFF
REVOLTING COCKS - LINGER FICKIN` GOOD
TRICKY - MAXINQUAYE
BILLIE HOLIDAY - BEST OF
S.O.D. - SPEAK ENGLISH OR DIE
TALKING HEADS - STOP MAKING SENSE
MAJKE "RAZDOR"(moj omiljeni "domaci" tj "strani" tj. SFRJ album tj. vinkovacki /ako se ne varam/ bend iz kasnih 80-tih i ranih 90-tih. Antologijski album.)
ja sam davno u svapskoj gledao na htv nekakakav interviju sa baretom i umro od smijeha.
on sa nekim cvikama, puknut ko stoka.... i sad pita ga taj voditelj nesto a on jedva odgovara... ali bas vidis da je to posljedica zutoga jer recimo krene nesto odgovoriti, zaustavi se i u pokretu i u izgovoru, na pola sloga stane, i onda u toj pozi tako jedno minutu-dvije stoji (od cvika se ne vide oci ali svaki dzanki zna da zmiri) ne mice ni obrvom... i onda nastavi i pokret i tu rijec koju je krenuo izreci tocno na onome mjestu gdje je prekinuo
btw sta je sa tim siromahom... je li on jos uvijek ziv ili je (sto bi bilo logicnije) vec odapeo?
on sa nekim cvikama, puknut ko stoka.... i sad pita ga taj voditelj nesto a on jedva odgovara... ali bas vidis da je to posljedica zutoga jer recimo krene nesto odgovoriti, zaustavi se i u pokretu i u izgovoru, na pola sloga stane, i onda u toj pozi tako jedno minutu-dvije stoji (od cvika se ne vide oci ali svaki dzanki zna da zmiri) ne mice ni obrvom... i onda nastavi i pokret i tu rijec koju je krenuo izreci tocno na onome mjestu gdje je prekinuo

btw sta je sa tim siromahom... je li on jos uvijek ziv ili je (sto bi bilo logicnije) vec odapeo?
i am what i am and what will be will be
Mislim da mu je jos pre mnogo godina supruga overila.
I to je, ako se ne varam, bilo neposredno pre tog albuma "Razdor".
A on je, koliko znam, ziv.
Ali ne bas u dobrom stanju.
Ma koliko da volim taj ceo album, a volim ga, em me podseca na te neke jezive godine - zbog mog sopstvenog zivota tada, em je realno u dobroj meri "inspirisan" istim tim sranjem.
Ali, zaista je dramatican, iskren i snazan.
Neki tekstovi su neverovatni. Vecina, u stvari. Mnogo jaki.
Sve sto su objavili posle toga, nije mi se dopalo.
K.
I to je, ako se ne varam, bilo neposredno pre tog albuma "Razdor".
A on je, koliko znam, ziv.
Ali ne bas u dobrom stanju.
Ma koliko da volim taj ceo album, a volim ga, em me podseca na te neke jezive godine - zbog mog sopstvenog zivota tada, em je realno u dobroj meri "inspirisan" istim tim sranjem.
Ali, zaista je dramatican, iskren i snazan.
Neki tekstovi su neverovatni. Vecina, u stvari. Mnogo jaki.
Sve sto su objavili posle toga, nije mi se dopalo.
K.