FIZICKE BOLESTI POSLE DOPA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

mise en place

hemeroidi

Post by mise en place »

pa na te muke sam skroz i zaboravio(hvala bogu) ali kad drmaju onda umirem,nemogu da hodam a pogotovu u momentu kad prestaje da radi dop,paksu sa raspada d.
Dracula

Re: jadna moja jetrica

Post by Dracula »

Jelena wrote:
mise en place wrote:hepatitis c neaktivni ,antitjela tako su mi rekli u holandiji prije dobrih 6 ili 7 godina,

to samo znaci da si imao hepatitis c i da si ga prebolio sam od sebe. Antitijela imas do kraja zivota, nesto kao kada prebolis vodene kozice. I ja imam istu dijagnozu iako se ponekada brinem da ga nisam dobila opet jer sam nakon toga jos neko vrijeme brijala po dopu i imala par bliskih susreta sa zarazenim osobama i njihovim priborom...
Mislim da hepatitis C ne mozes da dobijes ponovo...
M4j4

Post by M4j4 »

Jao,zub mi je totalno sjeban,sreca samo jedan,ima ljudi kojima su svi sjebani...Cula sam da ispadaju zubi od dopa,meni sreca nije nista...bili su jedno vreme nekako zuti,ali je sada mnogo bolje,nego imam problema sa desnima,kad perem zube krvare mi desni,ili je to zbog hepatitisa...A ovaj zub sto me sad zajebava,mnogo je gadna situacija,nije zapravo toliko zub nego desni...joj al sam dosadna kao ZUBNA BOLEST
Image
palefaced

Post by palefaced »

i meni ovo sa dobijanjem hepatitisa c nanovo nije jasno. koliko znam i klasificirani su u 'a', 'b' i 'c' upravo po zajebanosti..
'a' je valjda ona obicna zutica koju prebolis i bog te veselio, 'b' vec malo zajebanija igra ali ipak se prebrodi a 'c' je pisi kuci propalo... tj kronicni koji imas za vijeke vijekova amen.
i am what i am and what will be will be
Luna

Post by Luna »

majo-imam i ja tih problema. Stalno me neki k.rac boli ...ili glava, ili zub-samo nekako nedefinisano. Boli me cijela npr lijeva strana....Mozda pocne od sinusa pa ide dalje...bice da je tako. Bilo je ok neko vrijeme i sada opet. Izgledam ko' indijanac-imam neki platneni kais oko glave svezan....tako me manje boli! Ne znam....i sto samo ponekad? Kao mingrena ali se rasiri...i uvijek samo jedna strana....
a sve ostalo(da kucnem) je ok....osim energije-koje i dalje nemam....
KatarinaS

JETRA, ZUBI, SRCE.... I MRTVI LIBIDO!

Post by KatarinaS »

Cherry wrote:Ova tema je stvarno dobra. Volela bih da se ukljuce i oni koji su cisti vise godina da nam kazu nesto o svom fizickom zdravlju sada. I prethodnih godina.
Dok sam uzimala dop nisam bila nikad bolesna. Cak svih onih godina dok sam to radila "pametno" ja sam dop koristila kao lek za sve, grip, kijavicu, mamurluk... pa cak i kad pocne da me radi PMS - ja se sredim i -zdrava sam ko dren. Jako sam zimogrozljiva - i tu mi je dop "pomogao" - vise nisam osecala hladnocu... Nekako sam uspela da se iskontrolisem da ne uzimam svakog dana, ili ako povezem dva tri ja posle ispauziram tri - cetiri dana i sve bude ok. Imala sam neke lagane krizice... one bolove u nogama ali nista strasno. E, kada sam se stvarno navukla, znala sam da sam zeznula stvar, ali nije bilo povratka... I cele godine nisam cak ni kijavicu imala. Osim poneki put ujutru dok se ne sredim.
I sta sad... danas je 14-ti dan kako nisam na dopu, mene sve boli, osecam se kao da imam 120 godina.
Volela bih da znam "koju stetu" je pretrpelo moje telo a ne smem da odem kod lekara...
Tako svi, Cherry, tako sam i ja.
Nista ne osecas, nikad se ne razbolis, cak i ako oko tebe svi imaju grip...
Ali pd je onda lek za sve. Isto kao i ja. Prvo - samo par dana mesecno, zbog izuzetno bolnih meca...onda jos par dana jer mi nesto nije kul, nesto me zaboli... na prvu pomisao na kijavicu ili grip opet... "IDEALNO" resenje je i za najcrnje mamurluke... centralnog grejanje ne radi dobro - eto ti novog povoda... Isto!

Eeee...sto bi bilo dobro da svi imamo neka ogledala, koja bi nam pokazivala kako izgledamo iznutra, svaki organ, svaku stetu koju krenemo da pravimo...
Usrali bi se svi od straha i potpisujem da bi konzumiranje opalo za bar 70% nakon prvog pogleda na svoj jadni, izmuceni, bolesni organizam.

Tema je odlicna, a vidim da uglavnom svi pate od slicnih stvari.
Maja je pomenula i promenjenu boju krvi, kad dobije. A imam prijateljice koje su POTPUNO izgubile menstruaciju od dopa!
I nisu ga ostavile! Da li kapirate kakvi su to ekstremni, neprirodni sokovi i silovanja naseg organizma, kad zena izgubi menstruaciju tj. mogucnost da bude majka. Uglavnom se to povrati, kad se skines, ali sve jedno... ta sama cinjenica je nevidjena strahota.
Meni se desavalo da mi toliko kasni, da pomislim da sam izgubila mecu, onda se jezivo uplasim, skinem, pa mi se vrati, pa tako nekoliko puta...
Moje drugarice po dve godine nisu dobijale! To ne moze da prodje tek tako "nezapazeno" u celom stanju stvari u telu i dusi.

Srce se takodje time jako slabi. Ja sam pocela da osecam strasna lupanja srca, iz cista mira, i to kad sam bas mirna, citam i sl. (mislim, ne trcim, nisam uzbudjena...). I to je najgore bilo tokom skidanja, a nastavilo se i posle tj. desi se ponekad da srce hoce da iskoci iz grudi.

O jetri da i ne govorimo. Cak i oni koji nemaju hepatitis, treba da cekiraju jetru na ultrazvuku. Taj nas nezamenljivi, napaceni mali organ, morao je bukvalno sam da pojede sve te otrove i sranja, i ko zna u kakvom je stanju. Srecom, jetra se, dugo i tesko, regenerise ali - moze ozdraviti.

Nisam sigurna ali mislim da je MOZDA samo jos uzimanje caja od maka vece osiguranje da ce vam potpuno istruliti i poispadati zubi.
Ali dop uopste nije daleko. Ja sam bila jako ponosna na svoje zube, a najvise kad sam furala s nekim mladim zubarom koji mi je stalno govorio kako imam savrsen osmeh i mnogo lepe zube.
To mi je, receno od strane "strucnog i kvalifikovanog" lica, bas jako godilo.
I onda krene pakao i krenu bahanalije...i ja provalim kako mi se lagano menja i boja zuba (iako i dalje uredno vodim racuna o njima), a brzinom svetlosti, cini mi se, nastaju karijesi ii kojekakva sranja na najrazlicitijim mestima.
Zubi se toliko oslabe, istrule iznutra, iz korena, ka spolja, tako da, kada vi vidite spolja neku promenu, obicno to znaci da je zub skroz sjeban, s oprostenjem, unutra.
Pa sam tako je zagrizla jabuku i trojka mi ostala u njoj!
Plakala sam nedelju dana zbog toga, a onda otisla da to sredim i namestim.
Secam se da sam tada bila i u velikom iskusenju (u sta danas ne mogu ni da poverujem), da s tim parama u ruci odem da zavrsim nesto, da ne odem kod zubara!!!
Sta ti je dop....devil itself...

Podsetila me Maja kad je pomenula clamidiu, koja je vrlo cesta, tj. kad je pomenula da nije od seksa, posto seksa nema!
To je takodje jedna od bolesti, po mom misljenju.
Ubijanje sopstvenog libida.
Ako imate, nemam pojma, 25-ak godina, i vec ste nekoliko godina seksualno aktivni, volite seks k`o i svako normalan i sve to... onda je nagli nestanak libida ozbiljna stvar.

Narocito ako imate stalnog partnera, u sta sumnjam, jer ko bi normalan i strejt trpeo pored sebe zombija. A ako je i partner navucen, onda ste upali u skolski primer najgore zamislive varijante, u kojoj se seks praktikuje koliko i egzorcizam, ako ne i redje.

A seks na dopu moze da bude zanimljiv jedino
1. prvi put u zivotu
2. nekome ko ima jedan i po seks iskustva u zivotu

Dop umrtvljuje bas sve, pa i libido, a cak i ako nam, sto je mnogo redje ali se desava, lazno "raspali i rasplamsa" libido, obicno organizam sam reaguje "posteno i iskreno" - momci nemaju erekciju a devojke su "suvi barut". O klimaksu moze samo da se masta. A i od mastanja (seksualnog) nema mnogo `leba, jer je telo u komi, cak i ako se poneka "napaljena" misao hrabro probije kroz neprijateljske redove anestezije i kome.

Ali zato....nakon skidanja....uh!
Moj najbolji drug mi je jednom prijavio da se vec tokom skidanja cudne stvari desavaju, valjda se telo budi ili sta vec. Pricao mi je da mu se "sam od sebe" dize bez nekog povoda...da nocu, po prvi put u zivotu, "sam od sebe" svrsava, dok spava (i cak ne sanja nista)... kao i da je poceo da praktikuje seks tokom skidanja!
To je i toplo preporucivao, govorivsi mi kako je to najcudniji seks koji je ikada imao i kako, cak i dok je jos sav sjeban, moze da bude toliko prijatan da je na granici neprijatnog i bola.
Erekcija se onda postigne za pola milisekunde, klimaks (na zalost devojaka) takodje (bar prvih...20 puta ..haha)... ali se zato, nakon tih aktivnosti, osetis kao - ziv covek. O spavanju ko beba da i ne govorimo.
Pocne krv da struji, cista krv a ne miks dopa i kojecega. Pocnu hormoni da se luce, sokovi da teku... sve sto je organizam vec poceo da zaboravlja da pravi i distribuira.
A ja sam sigurna da to mnogo mnogo ubrzava ceo proces skidanja, ozdravljenja, i da sigurno ucini da se mnogo brze osetite mnogo mnogo bolje. I to ne samo na kratke staze, vec uopste.

Mislim da i ovome treba popricati i podeliti iskustva, ako nismo suvise mladi ili suvise stidljivi. A mislim da nismo. Ako nismo suvise mladi da se lagano ubijamo dopom, nismo ni za seksanje, a ponajmanje pricu o seksu, right? right!
Pricajte, da li delite moje mislenje i kakva su vasa iskustva?!

Sve naj-naj!
Katarina S.
M4j4

Post by M4j4 »

E,ovako,KatarinaS! dakle,SEX:
Ja sam pre dopa bila pomalo aseksualna.Slabo sam uzivala u sexu i nekako mi je bio pomalo bolan,a retko prijatan.
Onda sam pocela da se drogiram,ali dugo nisam imala decka (a nisam osoba koja moze naci nekoga za 1 noc). Kad sam se smuvala sa bivsim,zajedno smo se radili,a pre toga oboje bili cisti nekih mesec dana,oboje dugo bili bez nekoga,ludo se zaljubili i sex mi je postao smisao zivota! Neverovatan je sex na dopu,narocito kad si jos zaljubljen jako! Vodili smo ljubav po celu noc bukvalno,imali smo raspaljenu mastu,uzivali smo u strvarima koje pre ne bi smeli nikome ni da kazemo! I to je tako trajalo jedno 4 meseca i libido je jednostavno nestao. Bili smo uvek preumorni od jurenja sema,previse kljucali kad smo uradjeni,pa nismo vise ni bili uradjeni nego samo sredjivali zikru,sto jebiga,nije ista stvar.
Posle dopa,6 meseci nisam imala nikoga. Dok sam se skidala,drkala sam bukvalno na svakih 5 minuta,i doslo mi je bilo da zamolim prvog prolaznika na ulici da me onako dobro izjebe (izrazavam se ovako jer mi je bilo nenormalno do sexa),ali nisam imala srece,celu zikru sam bila sama,pa i 6 meseci posle.
Onda sam upoznala drugog decka,ali sex je bio isti kao pre dopa:ili nista skoro ne osecam,ili me boli,a to je kasnije rezultiralo time da ne mogu vise ni da se napalim.
Citala sam svasta o libidu,jela cokolade i te seme,i nista nije vredelo.
Skoro sam bila kod neuropsihijatra,dao mi je neke antidepresive i jedan tezi narkoticki sedativ,i sex mi je opet postao extra! Sad ja napadam decka a ne obrnuto!
Zakljucak (za mene licno):ja sex strejt ne mogu da imam i tacka. To se dokazalo i pokazalo. Ali zato,kada ga imam,moj tip ostane bez teksta i vristi koliko mu je dobro sa mnom. Jebiga,ja sam bas osoba koja ide iz krajnosti u krajnost,ili savrseno ili nikako. Tako mi je i sa ljudima oko mene,ili me obozavaju ili me bas mrze.A slicno i izgledam:preko zime sam zakopcana do grla,rolke,debele jakne,nenasminkana uglavnom (pada sneg,razmazace mi se sminka,pa bolje je da se ne sminkam uopste),ne nosim cizme sa potpeticom niti kapute,pa se svi zaprepaste kad dodje leto:tada idem polugola,u veoma sexy haljinicama,minicima,visoke potpetice,tasnica,nokti...Iz krajnosti u krajnost.
Pozdrav svima
Image
palefaced

Post by palefaced »

ja sam u raznim postovima (tj u skoro svakome :D) opisivao moje seksualne devijacije a u nekoliko se i bez prethodno da sam upitan dotakao toga pojacanoga libida kada si frisko skinut...tako da mi se ne da sada ponavljati se nego koga interesira naletjece vec na te postove pa neka cita... ovde bih se samo osvrnuo na ovaj dio majina posta koji se odnosi na njenu ekstremnost.
to je ja mislim slucaj sa vecinom nas, bas ta ekstremnost... i to hardcore.
stoga jebi ga i jesmo dotle dosli da si igle u vrat zarivamo.
sada ne zelim da me se pogresno razumije, daleko od toga kako zelim nekoga nagovarati ili tvrditi ne daj boze kako je drogirati se nesto pozitivno... ali ja mislim da je nama obzirom da imamo taj psiholoski profil nemoguce skinuti se totalno.
tj, ne konzumirati ama bas nista sto te puca i odzivjeti u tome tripu cijeli zivot... dabogda. ona rupa koju smo uvijek ispunjavali dopom ce i dalje zjapiti... i vjerujem kako bi mi se na kraju bas u raku u koju bih legao pretvorila kada je ne bih povremeno necim zagrtao.
malo sada spetljah... ali na ovo razmisljanje me potakao i jedan vladin komentar o ramoninoj utopiji s-vremena-na-vrijeme-kick za koju smatra a je neostvariva.
ne dijelim to misljenje... nego u tome grmu po mome bas i lezi zec.
u danasnjici konzumirati droge umjereno je normalno... ma sta 'strucna' lica o tome tvrdili ili mislili a istodobno mi smo ljudi bas sa tim problemom ekstremizma... i po mome nekakav smijer u kome bi se to nekakvo 'izlijecenje' trebalo kretati upravo i jeste taj kako eliminirati taj ekstremizam i ubiti tu demonsku glad... pa biti u stanju umjereno s pucati nekakvim laksim drogama koje ne stvaraju ovisnost na nacin na koji je dop pravi a ne mastati o tome kako cemo cijeli zivot piti caj od kamilice i vesti goblene... jer nitko od nas nije taj profil licnosti i dzaba nam.
u biti, to bi otprilike bila slicna stvar onoj lobotomiji koju sam pominjao... 'izlijeciti' nas na taj nacin.
spetljah po obicaju jer fakat mi je tesko artikulirati misli kada je neka ovako zahtijevna tema u pitanju... ali posto su narkomani vecinom ljudi izrazito visoka ajkjua vjerujem kako se kuzi poenta onoga sto zelim reci.
opet, da ne bi bilo nesporazuma, napominjem kako je ovo moje osobno vidjenje cijele te nase price... i ni u kom slucaju nekakva dokazana cinjenica po kojoj bi se netko trebao ravnati.
cisto onako piskaram jer mi doadno i usput zelim dati i neku drugu perspektiivu i alternativu vec postojecima.

palefaced (finaly :d) over! 8)
palefaced

Post by palefaced »

M4j4 wrote:E,ovako,KatarinaS! dakle,SEX:
Ja sam pre dopa bila pomalo aseksualna.Slabo sam uzivala u sexu i nekako mi je bio pomalo bolan,a retko prijatan.
jebi ga, obecao sam tamo na drugoj temi, ali ne mogu odoljeti (jebes covjeka koji ne krsi rijec :D) - ovo je vec bogohuljenje i teska blasfemija... onako izgledati a ovo pisati... grrrr, sada bih sam sebe ugrizao za dupe od muke. :-D
M4j4

Post by M4j4 »

Jebiga,palefaced,sve to ima svoje...da sam debela i ruzna,verovatno me nijedan muskarac nikad ne bi pokusao silovati,ne bi me vredjali "kad im ne dam" i slicno,pa stoga ne bih stvorila trajne traume koje su na kraju rezultirale strahom od sexa ako nisam na necemu kako bih to mogla zaboraviti i opustiti se....
Image
Locked