Ako nekog zanima...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: Ako nekog zanima...

Post by saša-ex »

Nekako taj stav o travi puno govori o vama kao licnostima, posebno deo sa prodajom...Dajte sutra svom detetu prvi dzoint...Nije bitna vrsta droge, na kraju krajeva, bitan je taj narkomanski nacin razmisljanja, koji jos uvek gajite.
SAMO CEO ŽIVOT...
heroinapg

Post by heroinapg »

HELLO! ne uaaaa nego Hello sasa_Ex..Na koji to narkomanski stav mislis?!...Roditelj..?!
saša-ex wrote:Ja bih to za radijator, pa udri, udri,udri...Pa da vidiš kako bih ga izlečio...
Da si roditelj, a da saznas da ti je dijete drogira?!
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... &sk=t&sd=a
zI dalje postujemo tvoju MOLBU da se ne odudara od topica, d ostavimo prepucavanje..Nemam vreman da te citiram..Tema je Ako nekog zanima?! Il se ne vidi dobro iz Crne Gore? :roll:
Nastavak price je nakon tvog trijeznog posta-jer ti si sasa_ex... I zanima ih...Roditelji-joint-Topic je postavljen
Ovo je bila javna sala ljudi koji se virtuelno "poznaju"..Ma prepzoznaju.Zar posle 8 godina apstinencije stabline mislis?!?tako..Mene bas zanima na kji si narkomanski stav mislio...Ne govorim uaaa nego helllo i govorim tiho, ne nosim psa sa sobom i palim na 2 posao..Necu zakasnit..Bas si me zamislio kad si ti EX narkomanske stavove pomenuo?!
..Al nebitno..Ako sam za ex narkoman..onda jesam..Peace..ej moj druze beogradski... Svaka cast. Skidam ti kapu. Inspirises me...
vudd

Post by vudd »

E jebem ti nauku....Eroina,sestro,brate kako 'oces,ima jos ''jakih mentaliteta'' dje je musko Bog i pogotovo batine,a da nije u CG.Aj uzdravlje
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
heroinapg

Post by heroinapg »

Ako nekog zanima..Ja apsolutno dijelim tvoje misljenje vudd..izjasnila sam se vec na svom topicu..Pozz!
MANS0N

Post by MANS0N »

heroinapg wrote:HELLO! ne uaaaa nego Hello sasa_Ex..Na koji to narkomanski stav mislis?!...Roditelj..?!
saša-ex wrote:Ja bih to za radijator, pa udri, udri,udri...Pa da vidiš kako bih ga izlečio...
Da si roditelj, a da saznas da ti je dijete drogira?!
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... &sk=t&sd=a
zI dalje postujemo tvoju MOLBU da se ne odudara od topica, d ostavimo prepucavanje..Nemam vreman da te citiram..Tema je Ako nekog zanima?! Il se ne vidi dobro iz Crne Gore? :roll:
Nastavak price je nakon tvog trijeznog posta-jer ti si sasa_ex... I zanima ih...Roditelji-joint-Topic je postavljen
Ovo je bila javna sala ljudi koji se virtuelno "poznaju"..Ma prepzoznaju.Zar posle 8 godina apstinencije stabline mislis?!?tako..Mene bas zanima na kji si narkomanski stav mislio...Ne govorim uaaa nego helllo i govorim tiho, ne nosim psa sa sobom i palim na 2 posao..Necu zakasnit..Bas si me zamislio kad si ti EX narkomanske stavove pomenuo?!
..Al nebitno..Ako sam za ex narkoman..onda jesam..Peace..ej moj druze beogradski... Svaka cast. Skidam ti kapu. Inspirises me...
Mislim da pretjerujes.Heroina,ti naravno.
Last edited by MANS0N on Sat Nov 01, 2008 3:51 pm, edited 1 time in total.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
saša-ex

Post by saša-ex »

Pored puno predrasuda vezanih za narkomaniju, jedna od glupljih je bila i ta kako su svi narkomani super inteligentni...Naravno da nisu,ima jako glupih...Jos jedna predrasuda je i da imaju smisao za humor...Ti Heroina definitivno nemaš ili se praviš da ga nemaš. Ako napišem da je moj stav da narkomana treba vezivati za radijator sumnjam da će ga neko iole normalan uzeti kao nešto što je ozbiljno...Na kraju krajeva, izvlačiš i to iz konteksta, par komentara ispod sam se uozbiljio i napisao šta stvarno mislim.
A mislim na narkomanski stav da je normalno prodavati i pušiti travu. Da li ti misliš da je normalno?
SAMO CEO ŽIVOT...
saša-ex

Post by saša-ex »

a ovo je taj moj odgovor posle nekoliko postova.

Sto se tice radijatora, naravno da sam se salio, ne mogu da verujem da je to neko uzeo za ozbiljno...
Prislila je u lecenju potpuno kontraproduktivna.
Sto se tice prvog uzimanja, pa nastavljanja, pa upadanja u narkomaniju...mnogo je razlicitih misljenja i teorija. Do sada nije pronadjen obrazac, na osnovu koga bi jasno mogli da kazemo zasto neko postaje narkoman. Islo se toliko daleko da su naucnici trazile uzroke i u genetskom nasledju...
Ono sto bih ja mogao da zakljucim na osnovu licnog i iskustva stotinak narkomana sa kojim sam ziveo, je to da uvek postoji razlog. Niko nije postao narkoman samo zato sto mu se dopalo dejstvo. Ali s druge strane, one razloge koje sam primecivao(kompleksi, nedostatak samopouzdanja, nesredjeni porodicni odnosi, nasilje, traume), se takodje mogu naci i kod mnogih drugih, koji nikada nisu postali narkomani...Gde je ta granica, taj okidac? Da li smo se nasli na pogresnom mestu? Da li bi sami nasli to mesto i da nam neko nije ponudio? Ali isto tako, dragi moji roditelji, koliko god da trazite odgovor, tesko da cete ga naci, a i kad ga nadjete, sta cete s njim?
I da se vratim na Joesspappino pitanje-cime ispuniti rupu, koja se javlja ne samo kod narkomana?
Ja sam resenje nasao. Ne u filozofiji, ne u jurnjavi za zadovoljstvima koja nudi ovaj propali svet, nego u zivom Bogu, koji je promenio moj zivot u potpunosti i koji mi je dao jedan potpuno novi smisao.
SAMO CEO ŽIVOT...
heroinapg

Post by heroinapg »

Sve sam vec napisala...Svoje stavove...Slazem se da ima i glupih i inteligentnih narkomana..salila sam se kad sam izvukla iz konteksta..Mislila sam i opet se prevarila da ces razumjet...Naravno da ne mislim-niti konzumiram ista od PSA.Naravno da nisu,ima jako glupih...Jos jedna predrasuda je i da imaju smisao za humor...Imaju li smisao za humor ili za rumor traceve i PP -No more PP! cast izuzecima.Banovani su ljudi ex zgob nekih komentara.. Bil aje i ona iskrena, imala svojih momenata, ali je banovana jer su se "svi" pokrivali s njom
.nego za rumor-traceve?! Da li je predrasuda da samo u crnoj gori postoje slusajevi porodicnog nasilja? Ne znam glupa sam, jbgEx??! ti kao ne znas sta znaci ovo ne uaaa nego Hello?! Nemoj mi rec da ne nas sta ti pisem?!

Da, Mansone brate, pretjerala sam..Trosim vrijeme i sve ostalo na..I stvarno sam pretjerala, ali je ex od mog starta na forumu tu..Mislila sam da ce skontat...Pozdrav svima-Ako vas zanima
MANS0N

Post by MANS0N »

Nesto si mu se natovarila u zadnje vrijeme,pa sam prokomentarisao.Nista lose ne mislim.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
vudd

Post by vudd »

saša-ex wrote:Pored puno predrasuda vezanih za narkomaniju, jedna od glupljih je bila i ta kako su svi narkomani super inteligentni...Naravno da nisu,ima jako glupih...Jos jedna predrasuda je i da imaju smisao za humor...Ti Heroina definitivno nemaš ili se praviš da ga nemaš. Ako napišem da je moj stav da narkomana treba vezivati za radijator sumnjam da će ga neko iole normalan uzeti kao nešto što je ozbiljno...Na kraju krajeva, izvlačiš i to iz konteksta, par komentara ispod sam se uozbiljio i napisao šta stvarno mislim.
A mislim na narkomanski stav da je normalno prodavati i pušiti travu. Da li ti misliš da je normalno?
Eroina ti nemas smisla za humor.Ja ga imam(smisao)al'sam glup k'o vudd.Dark vudd.Pucam na prvu, kad je radijator u pitanju.Zbog radijatora vjerovatno.Oprosti Boze, sto sam glup(a on odgovara''oprosti glupi, sto sam Bog'').Nego nebih,da zakrcim temu svojim glupostima,pa kad se vrati vlasnik iste,nov i star...da nebi zamjerio stagod.E da, moradoh i ovo dodati,da sam mislio na ''mentalitet'' uopste, ne na Sasinu ''posalicu''samo.I kod nas,i Svabe,Ameri...svi imaju Crnogorskog...i to.Meni vrlo ''poznat''mentalitet...ali ima JEDNA MOLBA
Last edited by vudd on Sat Nov 01, 2008 7:17 pm, edited 2 times in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Post Reply