homo balkanikus narco...interesantno kako se nikada ne kaze kada je zensko u pitanju da je jedinica...mislim ako ima buraza...samo opazanje, nista vise...
a sto se tice tih talenata...nisam neka feministkinja, znaci radim sve te stvari koje si naveo, kao sto uostalom radim i milion drugih "muskih" poslova, ali ne zato sto me strefio taj peh pa sam se rodila pishulja, nego zato sto to zelim...i zato me strasno nerviraju stereotipi tog tipa, zenama je mjesto za sporetom, ili peglom ili ves masinom...jel' ti mislis da je to nesto ponizavajuce? i kakav je to uostalom talenat za peglanje, majke ti? jel' stvarno mislis da zene nisu stvorene za bilo sta kompleksnije od sjeckanja jbnog luka i pranja vesa?...i totalni retard bio sposoban da obavlja te stvari i to bez imalo talenta...
RECEPTI (ZA HRANU)
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: RECEPTI (ZA HRANU)
Ja od kad sam se skinuo sa pajdoa (a hvala kome-god, za nedelju dana će dve godine) jako volim da kuvam.
To mi dođe kao neki ventil. Moji pizde od mene, ali bole me brige. Ugojio sam se, huh, 30 kg, i ličim na zver, onu što grokće. Ali opet, bole me brige. Najvolijem kad raspalim vatru, stavim kotlić i skrkam 5-6 vrsta pečuraka, kilo junetine, krompira i kojekakvih špecija, pa lagano, satima.
I ne gubim apetit dok kuvam, dapače, dagušče, raspomamim se kad bude gotovo. Verovatno ću riknuti za koju godinu, ali ponavljam, ma bole me brige.
I to sa ženama, ima, bilo je i biće sjajnih "pišulja", ja ih imam dve u kući, jedna se udaje za par dana pa nije prisutna, opravdano.
Da ne pominjem neke koje su nas sve zadužile svojim bivstvovanjem na ovoj planeti. Obožavam žene.
To mi dođe kao neki ventil. Moji pizde od mene, ali bole me brige. Ugojio sam se, huh, 30 kg, i ličim na zver, onu što grokće. Ali opet, bole me brige. Najvolijem kad raspalim vatru, stavim kotlić i skrkam 5-6 vrsta pečuraka, kilo junetine, krompira i kojekakvih špecija, pa lagano, satima.
I ne gubim apetit dok kuvam, dapače, dagušče, raspomamim se kad bude gotovo. Verovatno ću riknuti za koju godinu, ali ponavljam, ma bole me brige.
I to sa ženama, ima, bilo je i biće sjajnih "pišulja", ja ih imam dve u kući, jedna se udaje za par dana pa nije prisutna, opravdano.
Da ne pominjem neke koje su nas sve zadužile svojim bivstvovanjem na ovoj planeti. Obožavam žene.
broset se sprema sa skarpinom,to je ona ruzna ali jako mesnata i dobra riba
ali,posto ju nisam do sad spremala pitati cu baku kako tocno ide,i da brodet ide pretezno s palentom
ali,posto ju nisam do sad spremala pitati cu baku kako tocno ide,i da brodet ide pretezno s palentom
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
bojanol wrote:Ja od kad sam se skinuo sa pajdoa (a hvala kome-god, za nedelju dana će dve godine) jako volim da kuvam.
Bojanol to sa pecurkama ,kilom junetine,kojekakvim specijama nije lose to cu da probam...btw je su li specije zacini???ili...sto se tice zenidbe mislim da cu jos kanda malo pricekati narco...
Špecije jesu začini, po volji ti bilo. Obavezno stavi vrganj (pečurka) jedan, do dva. Radi šmeksa.
...vazi se... pozz
- Zona Sumraka
ovdje nema vrganja u prodaji
strasno...raspasce se svet zbog toga...Zona Sumraka wrote:ovdje nema vrganja u prodaji
- Zona Sumraka
hahah koji si ti lik...pazi da se ti ne raspadnes od mog matrix poteza...