Da li si to bio Ti? Da li si Ti to bio tokom drogiranja?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: Da li si to bio Ti? Da li si Ti to bio tokom drogiranja?

Post by Modesty »

narcohimno wrote:
Modesty wrote: Sječam se u komu,jedna druga mi je rekla:imaš par cipela i nosiš ih,u međuvremenu jedna cipela ti napukne i počne da te žulja svaki kamenčić na koji staneš(gledam to napuknuće kao naš problem) ako ti to ne prihvatiš,nego skineš cipelu i baciš je,opet će te žuljati i bosti sa svih strana....nego je potrebno,uzeti tu cipelu,uzeti je u svoje ruke(sagledati i prihvatiti problem) jer tek tako možeš da je popraviš i zakrpiš.(riješiš problem)
.
O SHUSTERI CELOG SVETA...UJEDINITE SE!!! :mrgreen:
veoma zanimljiva filozofija,nema sta...sad znam kako da sredim zivot,hvala ti Mod
nama na čemu narko....tu sam ja uvijek za one koji žele nešto napravit jer i sama pravim te korake......zajedno smo jači :wink:
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

jbga ja sam ni vamo ni tamo sto se tice ove teme...sto se mene licno tice, evidentno je postojala neka anomalija u mojoj psihi, cim sam uopste pocela da eksperimentisem sa gudrom...znaci nesto nije bilo u dure od samoga pocetka...ali isto tako mislim da su bioloske promjene na receptorima imale uticaj na neku formu transformacije licnosti...a i sam nacin zivota i situacije u koje se stavljas, moraju ostaviti neki trag jbga...pa dovoljno je da uporedim sopstveni rukopis iz tog perioda...
mislim, ja sam svjesna da sam jedini krivac za svoj problem i ispala bih zesci pakshu kada bih rekla "ah to nisam bila ja, to je bio dop"...ipak JA sam ta koja je donijela odluku da ga uzmem...
heroinapg

Post by heroinapg »

sopstveni rukopis
Zono, ja sam tako sitno, pored ostalog pisala...A i ja se lomim, al ipak sam bila bolesna.
Bojane, nisam ponosna na to. Bar ne ja . A cijenim sto se postujes zbog toga, al ne bih ti nikada pozeljela da sebe postjes opet zbog toga. Ima bezbroj stvari zbog kojih mozes.Znas i sam?
Modesty

Post by Modesty »

ne poštuje on sebe što je bio to što je bio,nego zbog ovoga što je sad........tako i ja osječam u kontekstu:ne stidim se onoga što sam bila zbog ovogaa što sam sad i što ću teg postati......malo,jako malo njih uspije i to je vrijedno poštovanja i divljenja.
heroinapg

Post by heroinapg »

Modesty, isto sam mislila.Hvala na pojasnjenju. Znas kako se upetljam ponekad cesto :D
Modesty

Post by Modesty »

nema na čemu draga :D tu sam ja uvijek da izađem u susret :wink:
Post Reply