... došli su ljepši dani ...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

justme

Re: ... došli su ljepši dani ...

Post by justme »

ma i da je rod rodjeni :axe:
...iva...

Post by ...iva... »

justme wrote:ma i da je rod rodjeni :axe:

tako je... hehe... ma gle ljudi ja znam stvarno da volim ono ludo... ali ne može se ne netko tako zahebavat samnom... ubiti ovakva je stvar bila..

on je ustvari tip koji stalno mora imati neku curu, bilo koju.. mislim da ste sve bar jednom naletile na takvog, ako niste super..... taj tip osobe je takav da će ti dok si s njim zvijezde skidati s neba i naravno da će u većini slučajeva cura pasti na to (jesenti što nas majke rode takve lude...)

poslije raskida ja sam odlučila da je najbolje da ne pričamo niti se viđamo, čisto zbog sebe... i tako je funkcioniralo sasvim dobro dok se jedno veče slučajno nismo sreli u gradu... tada mi je on prišao i reko mi nešto u stilu - pa dobro što ti nećeš samnom pričati, pa zar me toliko mrziš, a ja sam rekla da ga ne mrzim nego samo da mislim da je pametnije da se držimo podalje jedan od drugoga... da stvar bude bolja tu večer je sa njim u tom bircu bila i njegova nova ljubavnica.... ja sam mu lijepo rekla da mi je neugodno s njim pričati jer ne želim da cura pomisli da se nešto između nas dogadja... znači još sam i kulturna bila... ono reko ne želim da mu stvaram neprilike...

da bi on na to rekao kako će on tako i tako tu vezu prekinuti jer mu je kao dosta.. a ja velim ma da tak ti sa svima... jel to je i istina, al ja sam to onako u šali njemu rekla da sad ne ispadne neka svadja...

i tako on mene pita može li mi poslati sms i ja kažem da bolje ne... ali naravno da je i čak me i zvao par puta u toku idućeg tjedna te me molio odnosno zvao na kavu... ja sam njemu lijepo rekla da on sigurno neće doći na tu kavu jer je prevelika pizda da se suoči samnom i da se boji svojih osjećaja prema meni jer nije se jednom dogodilo da je pred menom plakao a ostalo da i ne pričam.

I tako svejedno on kaže kak će me nazvati u subotu i da idemo... a ja reko ajd da i to vidim mada sam i tad znala da nazavo on ili ne ja na tu kavu ne idem.... ali sam 100% bila uvjerena da neće nazvat... i naravno, ja njega dobro znam, bila sam u pravu

u petak, znači dan prije subote, zvoni meni telefon a ja se taman spremam u grad s curama... praktički sam bila u gaćicama i grudnjku kad sam se javila na tel... on zove iz kvartovskog kafića, ja govorim izađi van ništa te ne čujem on odgovara da neće i da mi mora nešto reći.... ja reko ok reci nije bed. Kad on počene.. joj znaš ja jako volim svoju R. tu jel ljubavnicu i tako nebi htio sad da ispadene.. dalje neznam šta je rekao jer sam spustila slušalicu i brzinom svjetlosti se oblukla uzela ključeve od auta i ravno u kafić... e sad sigurno se pitate zašto..... ZATO JER JE MAJMUN RETARDIRANI I JOŠ USTO PIJAN ZVAO MENE PRED TOM LJUBAVNICOM KAO DA I ONA ČUJE ŠTO ĆE MI REĆI...... prvo ta fora je stara godinama i svatko s imalo pameti zna o čemu se radi a drugo znam da me je zvao pred njom jer me neprosredno prije nego će on nazvat frendica zvala da se dogovorimo kad ću doć po nju i tak mi kroz priču veli da su on i ona tamo u bircu i da piju... inače njih dvoje uvijek piju...

ljudi moji to parkiranje ste trebali vidjeti, mislim da mi je ručna skoro pukla koliko sam je povukla kad sam stala ispred .... uletila sam unutra i pravo na njega.... s njom ništa nisam imala jer niti ju poznam niti mi je ona išta kriva... stvarno me ta cura ni malo ne zanima... uglavnom

ja sam se toliko derala da je to bilo prestrašno.... mislim sigurno je... al kvartovski je birc pa su svi poznati bili unutra mada me svejedno sad malo sramota... al ajd...

jebala sam mu sve po spisku... ono da je nenormalan, da kak ga nije sram tu curu jadnu navlačiti za nos i govoriti da će je ostaviti predmenom, na što je ona naravno reagirala i fino mu uputila jedan oštar pogled... da ko njega uopće tjera da me zove, da je pizda najveća i nek se tera u kurac.. i da ću mu zabit nož u leđa ja osobno ak me još jednom nazove... mislim ljudi popizdila sam al ono totalno... i tako ja još jednom mu velim da se stera u pm i velim odjebi u skokovima i doviđenja... i izmarširam van iz birca uopće ne gledajući u ljude unutra.....

svašta bi mu ja još rekla sam kad je čovjek ljut malo i zaboravi... al nema veze dosta sam i ovako rekla.....

to je uglavnom to u nekoj malo skraćenoj verziji... mislim eto samo da znate da ja mogu trpit al brat bratu ovo je bilo previše....

moj dečko sadašnji naravno to sve zna i da me ovaj zvao i da sam ja napravila to što sam napravila jer ja i on imamo otvoren i iskren odnos...

ljudi poput njega ( mislim na ovog bivšeg) su jedni izopačeni likovi koji "žive" samo kada osjećaju da ih netko voli ili da netko ludi za njima... treba ima ta ekstaza... vjerujte znam jer ga poznam i previše.. i zato sam i poludila tako.. jer mene ić navlačit u takve filmove.... e zajebo se malo....

tako curke moje drage... pamet u glavu a ak baš treba i palicu u ruke pa polomite mu noge i ruke...... hahah dobro šala mala... al bilo bi zgodno da se može... :-D :-D

.... jer nema gore od ljute žene... hahahahhahaahhahahaahahah
Last edited by ...iva... on Fri Apr 25, 2008 12:56 am, edited 2 times in total.
...iva...

Post by ...iva... »

Sonja wrote:Ma da mi je iz oka ispao taman..... :-D :-D :-D

e ova ti je dobra Sonja... hehehehehehe :-D :-D :-D
...iva...

Post by ...iva... »

joj šta mrzim kad napišem dugi post i onda kad čitam shvatim da tipfelera ko govana.... a ja perfekcionistica moram to ispravljat, bar da na nešt liči.. :-D
justme

Post by justme »

:-D :-D
nasmija ti mene bash..mnogo ri simpaticno psujes i pricas PDT_Love_06 .
ma najvaznije je da bijes istreses na onom ko te izivcira...
joj sve znamo te tipove muskaraca koji se dokazuju kroz uspjehe kod zena ...bljak,bljak,bljak..nadmena stoka.bljakbljakbljak
ne kapiram sta je htio .
da dokaze tebi "vidi sta ja imam" ( djevojku) ili njoj vidi sta sam ja imao.
bljak ..kako god
zapisavanje teritorije.
neka si to eliminisala iz tvog zivota,ljigaaaav jeeee.
novi decko..sjajno,obozavam iskrene i ciste odnose. :D
...iva...

Post by ...iva... »

Ma on je htjeo se malo hraniti s tim da ja još padam na njega - ovo sigurno

a možda je i toliko lud bio pa je pomislio da ćemo se nas dvije još tamo potuć zbog njega... aj zamisli pa nisam budala da curu napadam... rađe bi njemu zavalila šamarčinu da bi mu prisjelo... heheheheheh

a štaš moja draga... hvala bogu pa nisu svi muški takvi... uf ovo mi je bilo teško napisati ali istina je...
prasica.gif
prasica.gif (9.57 KiB) Viewed 1237 times
...iva...

Post by ...iva... »

justme wrote::-D :-D
nasmija ti mene bash..mnogo ri simpaticno psujes i pricas PDT_Love_06 .
ma najvaznije je da bijes istreses na onom ko te izivcira...
joj sve znamo te tipove muskaraca koji se dokazuju kroz uspjehe kod zena ...bljak,bljak,bljak..nadmena stoka.bljakbljakbljak
ne kapiram sta je htio .
da dokaze tebi "vidi sta ja imam" ( djevojku) ili njoj vidi sta sam ja imao.
bljak ..kako god
zapisavanje teritorije.
neka si to eliminisala iz tvog zivota,ljigaaaav jeeee.
novi decko..sjajno,obozavam iskrene i ciste odnose. :D

da da, novi dečko... ubiti mi smo već skoro 9 mj zajedno.... tako da s ovom KONJINOM skoro godinu dana nisam pričala... dosta dugo je to trajalo... al mislim da će ovaj put zauvjek... hehehehe
justme

Post by justme »

hihi i ja mislim da je konjina nestala zauvijek :supz:
a to nisu svi isti...sam ja jedva naucila da izgovorim ili napisem:)
e ja imam prijateljicu koja tuce djevojke svog bivseg ( malo bivseg,malo sadasnjeg ) decka.ok, razumijem ljubomoru,ali nikako ne razumijem zasto su joj one krive,a ne on.ali ona ih redom tuce ( u najboljem slucaju pravi jadnim djevojkama najstrasnje scene ) .
eh ja imam "pacijenta " s kojim nisam pet godina progovorila ni rijec ( konjina takodjer :D ),ja sam u medjuvremenu imala vezu od 5 godina ,sad imam vezu od devet mjeseci..e pa taj od prije.se ozenio i dobio dijete i cima me i zove jos uvijek.nikako iz razloga sto je njemu stalo do mene, vec samo tog istog...ja se jos lozim na njega..samo je on u furci , kada ga sretnem negdje sa zenom,pravi se da me ne vidi.a meni nesto bezveze da mu slazem frku pred zenom.
uhhhhhh sad se spremam na napravim napad slican tvom:)
...iva...

Post by ...iva... »

luda si skrooooozzzz..... pozitivno mislim naravno :-D :-D :-D :-D :-D

jebate ... ti mene kopiraš ili ja tebe... :P hihihi... i ja isto veza od 5 godina pa onda ova koja traje 9 mj. Uf...šta ti je slučajnost...

ma otkantaj gada... nemoj se niti javljat na fontele niti ništa.... još reci i dobar dan X kad ga vidiš...hehehe

nemoj zbog djece, nemoj ...... ona nisu kriva... ovaj moj KONJINA ima prekrasnu ženu i još prekrasnije dvoje djece ( 7 i 1 godina) znači mali su .... ništa njemu nije sveto.. ništa... ali ja neću i nikada niti nisam se htjela miješati odnosno napraviti bilo šta što bi moglo kompromitirati njegov brak odnosno sigurnost i sretno ( hm sretno a ćaća s drugom u birtiji) djetinjstvo njegove djece. Ja na savijesti neću to imati nisam taj tip žene....
Last edited by ...iva... on Fri Apr 25, 2008 2:37 am, edited 1 time in total.
Modesty

Post by Modesty »

Vidim ja,fino se vi zabavljate dok mene nesanica muču a neću ništa da pijem...ko ga šiša,ne moram rano ustat a ni vas nebih srela :D :wink:
Post Reply