LJUBAV ILI IGLA????

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: LJUBAV ILI IGLA????

Post by narcohimno »

svaka zena prema kojoj sam bio stoka najgora me je postovala...a svaka kojoj sam pokazao da mi je stalo mi je uvalila ledeni kurac da duvam,e sad...mozda ima izuzetaka,ali vam je priroda takva...samo sto su neke manji skotovi a neke veci...stvarno je bolje platiti to jer meni su zene(a pogotovo ti majo)toliko razjebale zivce da ja vise nemam snage boriti se u nekoj,nedaj boze,vezi.zato kada osetim da iole preko nekog teksta proradi ta vasa"zenstvenost" ja reagujem,kako reagujem...i jebe mi se kako ce to neko da protumaci.
mysunrise

Post by mysunrise »

Možda je do tebe, možda te takve privlače! Znaš da svi imamo onaj neki tip koji nas privlači i onaj koji nas nikako ne privlači i s kojima nikada nebismo bili ,a da toga najčešće nismo ni svjesni! Doći će ona prava kad se najmanje budeš nadao! Zaskočit će te kao kugla iza ugla :) , nećeš znati što te snašlo!
Mazit će te , paziti , voljeti , smirivati tvoju 'naglu' narav i obuzdati tog 'ženomrszca' u tebi! Aha, a onda ću te ja pitati 'Šta si ono ti rekao o ženama Narco?' :P
Ja bi isto mogla po svom iskustvu(barem ovom zadnjem) mrziti muškarce, jer šta je ovaj blentov meni svašta priuštio brate mili, ali ako je on bio idiot u određenim trenutcima tj. ta droga u njemu, nisu svi dečki sad zato idioti a ni narkomani!
mysunrise

Post by mysunrise »

[quote="narcohimno"]svaka zena prema kojoj sam bio stoka najgora me je postovala...a svaka kojoj sam pokazao da mi je stalo mi je uvalila ledeni kurac da duvam...

svi smo ponekad takvi, pa i ti sam ! Kažeš da si bio stoka prema onima koje su te poštivale, znači nisu samo žene takve! Ja osobno znam jako puno dečki koji se ponašaju kao stoka prema ženama koje ih obožavaju, ali to je valjda u ljudskoj prirodi, mislim svih nas, ne samo žena ili muškaraca , da kad vidimo da nam se netko pokorava i da nas gleda kao da smo jedini na svijetu, onda uzimamo osobu zdravo za gotovo! Prokletstvo ljudskog roda! Zato sam ja za to da uvijek treba biti umjeren u svemu!

Ništa ti ne brigaj i ne gaji mržnju, živi, uživaj, opusti se , a sve drugo će doći s vremenom !
Kažu da vrijeme liječi rane, a ja mislim da je to najveća glupost na svijetu, vrijeme te ne izliječi , ali te nauči da se nosiš s tim, pa se s vremenom usudiš hladnokrvno pogledati u oči i onom čega si se nekada jako bojao! Vrijeme ne liječi , ali definitivno nosi svoje.... a i to je nešto, zar ne?
...iva...

Post by ...iva... »

mysunrise wrote:
narcohimno wrote:Ti si jedan u žene razočaran, mrzovoljan ...TAKO JE!!!I NARAVNO DA NE TREBA VISE OBJASNJAVANJA!BRAVO!A ti jano ne moras uvek prosipati svoje "mudrosti" i stajati na stranu onoga ko ima sukob misljenja samnom,ne treba njoj advokat!!!znam da si starija zena,da imas iskustva i te fore...ali iskuliraj malo.[/quote

:D :D :D evo ga na ! :D :D :D Ovo me sad podsjeća na ono samnom i Ivom , kada sam ja njoj pisala da tebi ne treba advokat, ali čuj svi smo tu i imamo pravo komentirati što želimo i kad želimo, zar ne? Ja i Iva možda još i kavicu dogovorimo :D i meni je baš drago što je ispalo sve tako pozitivno, iako nam se mišljenja razilaze u nekim stvarima. To tako mora biti!Nebi bilo dobro da svi mislimo isto!
?Zato se ja ne ljutim na tebe što god napisao, jer tu smo da razmjenjujemo mišljenja , a mišljenja su različita i svačije treba poštovati! Sto ljudi sto ćudi!
Mislim , ja vjerujem da je nama obadvoma zapravo zabavno da se malo 'cimamo'(bar meni je :D ), bar se nasmijem kad otvorim post, ali mislit će ljudi da se ne podnosimo :D :D :D
I nemoj biti razočaran u žene, jer svi smo mi samo ljudi i griješimo , moraš oprostiti jer postoji mogućnosta da zbog te gorčine uskratiš mogućnost i onoj pravoj kad dođe da te obori s nogu :wink
Jeli tako drage moje dame ???? PDT_Love_23

Upravo tako. Jbt gdje bi ja stigla kada bi mrzila cijeli muški rod - a imam ga zbog čega mrziti. Pa evo nakon 2 kretena svjetska imam super dečka, super... niti je narkoman niti išta probao a i cuga rijetko... i jako sam sretna. Eto šta bi propustila da slučajno imam stav da će me svi povrijediti.

A to isto ide i za žene... ima cura koje su glupe, takve, da će te sjebati a ima ih i koje nisu. To je istina živa. :-D
jana

Post by jana »

Mysurnis,drago mi je da smo se ispricali i razumjeli.Posto ovdje ima mnogo nedolicnih i vulgarnih komentara,ja necu pisati dalje.Drzi mi se.Toliko od mene.
...iva...

Post by ...iva... »

jana pa što onda... ti piši svoje zašto da te nerviraju neki komentari... nedaj se ženo....
narcohimno

Post by narcohimno »

jana wrote:Mysurnis,drago mi je da smo se ispricali i razumjeli.Posto ovdje ima mnogo nedolicnih i vulgarnih komentara,ja necu pisati dalje.Drzi mi se.Toliko od mene.
e ovo je vec patetika...ja sam rekao jos davno(verovatno se secas)na nekom postu tebi da vise mi ne upadas u moju spiku i ti si to prihvatila i opet pocela...nema potrebe da banalizujes stvari,ovo nije moja tema i prema tome ja necu pisati vise.pozdrav sunrise...sunset...
...iva...

Post by ...iva... »

dajte ljudi pa jel nemožemo svi da se volimo.... jbt mene nešto propucala ova dobrota....hehe

al neka... bolje i da me to puca nego nešto drugo...

mysunrise kako ide? ima li što novoga?
mysunrise

Post by mysunrise »

Iva , to te dobrota puca od mene :-D , tako ja djelujem na people :-D :-D :-D
Šalim se naravno , ali to mi je baš drago čuti!

Gle, nemojmo se svađati i vrijeđati! Ok je da se malo 'žešće' prokomentiramo , jer i to nekada izrodi nešto dobro, vidite mene i Ive sad, a Iva :) , a isto smo se bile malo kao 'iskesile' jedna na drugu :D !

Jano, u svima nama leži ta neka ranjena zvijerkica , koja se ponekad razuzda i počne trkeljati bezveze, možda i vrijeđati, ali ipak na kraju svi smo samo ljudi i bolje da pomogemo jedni drugima obuzdati tu zvijer ! Ja vjerujem da si ti super osoba i da to razumiješ , a vjerujem to i za Narca , zato nemojte ići!
Svi smo ovdje zato što nam je tako ,na neki način , malo lakše, jer smo svi zapravo ranjeni! Neki malo više , neki manje , ali svi ranjeni! Ne slažemo se, ok nije bed, ali nemojmo se vrijeđati !
Ne znam oko čega ste se vas dvoje 'kačili ' prije i nije ni bitno , ali vjerujem da nije ništa što se ne može mirnim putem riješiti!
Zato ostanite i .... ne znam .... zapjevajmo :rock: :D :D :D

Iva, hvala na pitanju! Sve je Bogu hvala ok!
S mojim dečkom je sve isto čini se ok! Juče sam dobila pismo i bila sam šokirana promjenom !
Nije da se ja sad nadam nekom čudu, zapravo sam postala nekako tako hladnokrvna od svih tih razočarenja , da se više ne znam veseliti ni dobroj vijesti :D , ali eto, sve je izgleda ok!
Mislim da će uskoro i van , pa bi trebao biti vani do pravomoćnog suđenja i totalno je uzbuđen oko toga ! Njegov stari me jutros zvao da me pita želim li ja da dođe kod mene kada izađe, jer je on rekao da želi u Zg drito odande! On mi se u pismu sto puta zahvaljuje što sam bila uz njega kada su ga svi ostavljali! Kao da se tek sad probudio i shvatio to!
A ne znam , velim ti , sada sve izgleda čak i predobro ali pred nama je!

Kako si ti Iva?
mysunrise

Post by mysunrise »

Hej ljudi ! Ja imam odličnu vijest!
Moj dečko je vani i čini se da je napokon ok! :smt026
Za ta tri i pol mjeseca u 4 zida dogodila se drastična promjena i bojim se uopće ponadati i uopće to izgovoriti!
On je potpuno druga osoba , opet je onaj dečko u kojega sam se zaljubila, samo malo zreliji!
Pušten je do pravomoćnog suđenja koje može trajati i 4 mjeseca , ali stari mu pokušava riješiti da se više ne vrati, jer je sudac bio jako zadovoljan i totalno ga zavolio!
Tih dana je bio u maloj sobici s još 5 ljudi , nigdje se ne izlazi, osim 2h šetnje na krov (dnevno) ! Jedan od tih dečki je brat bivšeg okorjelog narkomana ! On se nikada nije drogirao ali je navodno prošao križ sa bratom! M. , ga je tražio savjet , da se želi skinuti sa svega i što da radi, kako je njegov brat, a ovaj mu je rekao da nema skidanja malo po malo, da to jednostavno moraš presjeći ako to želiš i gotovo! Pošto je M.na Subotexima već 2 godine, tu i tamo heroin , ovaj mu je rekao da se on zapravo nije još ni navukao i da se može skinuti bez većih problema , ali da se mora sa 2 Subotexa skinuti za 4 dana , a onda svaki dan i Helex i te tablete za smirenje! u 10 dana sve je ostavio.
Kaže da je poslije toga mjesec dana bio pakao! Temperatura, bolovi, nervoza..... ali je sam sebi rekao 'ma daj Bože, samo nek boli još jače, daj da bude najgore što može biti, da ovo nikada ne zaboravim '
Mislim to je sve u kratkim crticama, uglavnom on je sad samnom i tu i ostaje!! super izgleda i super zvuči, tako super da me još strah povjerovati, ali daje malu nadu!

Ja se nadam da je naš pakao napokon završio jer čini mi se da ga je pregazilo i da mu se droga zgadila za cijeli život! Molim se da tako i ostane!
Hvala Vam svima i držite se jer sve se može kad se hoće!
Post Reply