PRIČA IZ SLUČAJ GRADA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: PRIČA IZ SLUČAJ GRADA

Post by saša-ex »

Amyna, Reto prima i roditelje sa decom, verovatno bi te poslali u Španiju, ti bi bar trebala znati sve o tome, u Splitu su već 15 godina. Ti nemaš više vremena za gubljenje, nemaš više šta da kalkulišeš, niti mogućnosti da puno biraš. Ovo ti je poslednja prilika da se vratiš normalnom životu.
SAMO CEO ŽIVOT...
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

Draga Amyna, jutos sam se dugo drzlala za glavu citajuci tvoje postove.
dugo razmisljala imam li ti sta reci.
kako sam milon puta u prazno bacala svoje iskrene i dobronamerne savete, kopirala sam onaj tekst.
mogla bih sesti i procaskati sa tobom o tome.
i sela bih preko puta tebe, rado.
slicne probleme imamo.
sela bih, jer osim heroina vidim da reci pise i osoba koja zeli da zivi.
a vrsi suicid.
sela bih i rado cu to i uciniti kada se budes skinula.
......ako se skines..........

i dalje cemo imati o cemu da pricamo ali i da se smejemo.
Modesty

Post by Modesty »

Znaš da te volim malena i da imamo puno toga nešeg,van ovog foruma....izlišno je da ti dajem bilo koji komentar ovdje osim da citiram slugu (nikako da prelomim čijeg,valjda što ne vjerujem u istinitost nika)...dakle,citiram:

mogla bih sesti i procaskati sa tobom .... bih i rado cu to i uciniti kada se budes skinula .
......ako se skines.........
zvrky

Post by zvrky »

Ovo vec jeste problem za komunu,nemoj da se ubijas jer time ces sjebati toj deci zivot. Sale ti je reko,postoje komune koje ce te primiti sa decom,ucini nesto sto pre sa sobom i svojom porodicom inace ode sve u kurac. Uzasno su mi tesko pali tvoji postivo danas ceo dan ih citam i ne znam sta bih ti rekla,pomoc ti treba ,TRAZI JE! :tear: trazi je ,ne mozes sama...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

pomoc ti treba ,TRAZI JE! trazi je ,ne mozes sama...

Mila..sve su ti već rekli...Trgni se što pre!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
amyna

Post by amyna »

izvukoh svoju temu iz bunara i pokušaj milijunti da nešto pretočim u riječi , a da je to smisleno i kak spada , da mu jeb.... nikako doć na zelenu granu , a i kad dospijem do nje , ona se sasuši , i ja odo u finu p.... materinu !!!
dopizdilo mi bit ono što traže da budem , jer nikakve koristi ...........................

i koj pič.... materinu ja moram bit čista , a ???????

SRANJE. Dokle god ja izvlačim iz sebe i zadnje atome ponosa i trudim se biti čovjek , oko mene svi su crvi crvljivi da crvljiviji ne mogu biti .I koji kurac moram ja biti ta koja će opet dignut kredit , jer je ON LINČUNGA JEDNA BEZOBRAZNA KOJA GLEDA JEBAT KAKO MU DOĐE .....

drogirat ću se do zadnjeg dana života svog , jer nisu normalni svi oko mene koji oće nemoguće , njihovu nazovi normalu da zamjenim onim filingom .....
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Sta bi sa onom pricom od pre neki dan, draga?
Ajde, ajde, nikada ne potonu bas sve ladje, ima jedna tamo negde za tebe, samo moras da imas zelju da se na nju ukrcas!!!
I ja sam ti danas tako (NIKAKO), ali ...ukrcana sam na jednu ladju (AA)...pa mi je lakse da prezivim dan,
jer znam: SAMO DANAS - BEZ ALKOHOLA I TABLETA
Ljubi te bakuta
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
narcohimno

Post by narcohimno »

amyna wrote:izvukoh svoju temu iz bunara i pokušaj milijunti da nešto pretočim u riječi , a da je to smisleno i kak spada , da mu jeb.... nikako doć na zelenu granu , a i kad dospijem do nje , ona se sasuši , i ja odo u finu p.... materinu !!!
dopizdilo mi bit ono što traže da budem , jer nikakve koristi ...........................

SRANJE. Dokle god ja izvlačim iz sebe i zadnje atome ponosa i trudim se biti čovjek , oko mene svi su crvi crvljivi da crvljiviji ne mogu biti .I koji kurac moram ja biti ta koja će opet dignut kredit , jer je ON LINČUNGA JEDNA BEZOBRAZNA KOJA GLEDA JEBAT KAKO MU DOĐE .....

drogirat ću se do zadnjeg dana života svog , jer nisu normalni svi oko mene koji oće nemoguće , njihovu nazovi normalu da zamjenim onim filingom .....
DROGIRAJ SE,KO TI BRANI...SAMO NE RAZUMEM TVOJ SMISAO PISANJA NA OVOM FORUMU...JADNA TVOJA DECA,MUZ I OSTALA FAMILIJA...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma ne moras brate...rokaj se dok ne crknes...a cista ces biti jedino ako ti to zelis...
YugoStar

Post by YugoStar »

Pa ljudi moji zar nismo,bar nas vecina sa nekim stazom i godinama,nismo bili u slicnim situacijama i psihickim stanjima...ja jesam i to milion puta.Pa opet kad se smirimo skontamo,kakve smo kontove imali i kakve su nam budalastine prolazile...e sad ja hocu da vjerujem da smo svi ovde na forumu iz razloga da odrzimo apstinenciju ili ako padnemo da se sto brze podignemo i krenemo pravim putem. Ako ce curi biti lakse da se istrese i izbaci momentalno stanje,pa se sabere i ponovo krene onako kako "triba"...mislim da joj netreba prisjedati na muku.Amy...probaj misliti pozitivno i sutra,prekosutra...kad se priberes i budes bolje,nemoj se stidjeti sto si bila iskrena...Mislim da ti nemoram vise nista reci...
Locked