kako pomoci najboljem prijatelju?
Moderator: sanela
- pepeljuga84
joj to vrijeme....aaaa... Pa kod mene je to postalo bolest. Ja ama bas nigdje ne stizem na vrijeme. Vise je ono kao normala..ma ja Luna kasni...ili kazem eto me za 30min...svi znaju da je to ustvari 2sata. Tuzno je to...ne samo zato sto je bezveze imati takav atribut nego zato sto mi je zivot u konstantnoj frci zbog toga...Pa ja uvijek negdje letim, zurim, jurim, onda jurim na ulici...i sve...ali najtuznije od svega je to sto sam ja bila neko ko nikada u zivotu nije nigdje zakasnio. Ja sam uvijek bila ta koja je cekala ljude...i nervirala se sto kasne. I onda jednog dana je nastao cisti preokret...i od tada ja u sustini ne mogu ni funkcionisati ako ne zurim negdje ...vec sam ja to sve analizirala i skontala razlog...NPR moram negdje da budem u 12...ali moram, ono bas je vazno. Ja ustanem na vrijeme (nije da spavam pa da zakasnim), i onda se nesto desi izmeju 11 i 12...ja sam jednostavno mrtva sve dok ne bude 5 do 12 i onda me uhvai frka ..joj shit, sta cu sada...onda se odmah obucem i nadjem sta cu obuci , spremim, izletim, jurim...zakasnim pa makar i malo...E to je zato sto mmene ustvari taj stres pokrene. Kao da je moj mozak ustvari ugasen sve dok ne bude frka i onda mogu reagovati...mislim takva sam uvijek bila sa npr pisanjem papira u skoli...ako sjednem 7dana prije nego sto moram da predam ..PRAZNO...ali ako to uradim noc prije napisem najbolji papir na svijetu! Samo sto eto ovo je postalo previse i polako radim na tome...mora me neko gurati malo doduse da bih uspijela...
ali polako...bice to opet ok...znam ja to...
od kako nema skole ja sam takva postala...pa tako jedva cekam da pocnem ponovo...eto toliko sto se tice vremena ...o kom ja bas i ne znam najbolje:)
"zadocnicu...zadocnicu..."-zeko iz alise u zemlji cuda ehehehe
ali polako...bice to opet ok...znam ja to...
od kako nema skole ja sam takva postala...pa tako jedva cekam da pocnem ponovo...eto toliko sto se tice vremena ...o kom ja bas i ne znam najbolje:)
"zadocnicu...zadocnicu..."-zeko iz alise u zemlji cuda ehehehe
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da verujem,sad ce odmah da mi kaze eto vidis nisam ja jedina koja kasni,znaci sve sto si navela odgovara i njenom kasnjenju i poludecu zbog toga..........Luna nemoj kasniti to je loseeeeeeeeeeee
kako si mi ti sta ima novo........jel guras i dalje ili si stala da se odmoris
pozdrav i javi se malo cesce........

pa znam da nije jedina jebi ga...to nije izgovor doduse...ali desava se mnogima....a mnogi ne razumiju...! Mislim ni oni koji kasne ni oni koji cekaju cesto ne razumiju. Ja znam da ja kasnim zato sto me ta frka probudi natjera da se probudim...znam da je to lose...kazem ti nikad covjece u zivotu nisam kasnila...ali evo idem sada kod doktora primio me idem po jos koji subutex pa da pocnem nalorex onda...nisam stala...idem dalje...ne znam tacno ni koji je dan...negdje 10-11 ja mislim..pa nije ni bitno ...mislim jeste ali nekako mi je bitnije da je gotovo da nema vise da ne mislim na njega da mi je muka kad pomislim...i da kad prodje mjesec i nesto tek cu onda da shvatim sta se u stvari desava...meni je lakse ovako...jer ne mislim o tome a kad pricam i to onda mislim. E idem sada kod doktora da ne zakasnim
...a necu...bicu na vrijeme
e da pepeljugo...ja sam stalno govorila ja stalno kasnim ja stalno kasnim...pa mi je kancelarka rekla nemoj to govoriti jer onda vjerujes u to i radis to jos vise jer jebi ga ti kasnis i to je to.... pocni da govoris ne ja ne kasnim...ja sam uvijek na vrijeme i tacna...
jeste malo smijesno da ja to kazem sada jer nije tako...ali bice....mora nas neko gurati...mene je drug morao pokupiti i povesti sa sobom u autu da bih stigla na vrijeme...dosao ujutro ja naravno spavam...kaze imas 15min ili ja idem....ja letim po kuci ko blesava....tracim...ali stigla sam:)
cmok

e da pepeljugo...ja sam stalno govorila ja stalno kasnim ja stalno kasnim...pa mi je kancelarka rekla nemoj to govoriti jer onda vjerujes u to i radis to jos vise jer jebi ga ti kasnis i to je to.... pocni da govoris ne ja ne kasnim...ja sam uvijek na vrijeme i tacna...
jeste malo smijesno da ja to kazem sada jer nije tako...ali bice....mora nas neko gurati...mene je drug morao pokupiti i povesti sa sobom u autu da bih stigla na vrijeme...dosao ujutro ja naravno spavam...kaze imas 15min ili ja idem....ja letim po kuci ko blesava....tracim...ali stigla sam:)

cmok
- pepeljuga84
- pepeljuga84