ja cu biti kratka i jasna.NARKOMANILA JE IZLECHIWA BOLEST!A TO SHTO SE NAMA POSLE SWRCKAJU RAZNE GLISTE I CRWI...E TO JE DRUGA STWAR,JA SAM JOSH FRISHKA,ALI SKORO DA NIKAD NEMAM TIH PROBLEMA.NAIDJE,ALI AKO NE ZELIM DA OBRATI PAZNJU-NESTANE...I WJERUJTE MI DA NECU DOZWOLITI DA JOSH JENOM ZEZNEM STWAR,PA NISAM TOLIKO GLUPA.U PRAWU JE JOESSPPA-JEDNOSTAWNO STR8 ZIWOT..UZ KOJE WINO..I NEKU TERWENKU,ZA KOJIM JA NEMAM POTREBE...NARKOMANIJA JE NACHIN ZIWOT,I TI SE KAO POTRUDISH DA SE PROMIJENISH IZ KORJENA... USPIO SI POCHINJESH NORMALAN I POSHTEN ZIWOO-A OWAMO SHTARO,JEDAN DZOX..MALO DSPEEA...NE OPRAWDAWAM TO!TO NIJE STR8 ZIWOT.RAZUMIJEM,ISTO TAKO DA JE TESHKO PREKINUTI SA SWI ODJEDNOM-AL TU SE MI LJUDI RZLIKUJEMO...TAJ DIM WUTRE NISHTA MENI NE ZNACHI,SAMO CE STWORITI PARANOJU....A ONDA BI SE ZIWA POJELA,SHTO MI JE TO TREBALO..I JA SAM HEDONISTA,NEMOJTE DA MISLITE DA NE WOLIM DA SE OPUSTIM..POGOTOWU LAW U HOROSKOPU...ALIIIIIIIIIIIIIIII,REZ NIJEDNA SHTETNA SUPTANCA,NECE UCI U MOJ ORGANIZAM,DOWOLJNO SAM GA RAZORILA...A TREBA FAH DA ZAWSHIM...SAWJETUJEM WAM DA BUDETE ISKRENI PREMA SEBI!SWAGA WRSTA DROGE JE STETNA,A WIZ ELITE DA SE IZWUCHETE?NEMA IZMEDJU-LI SI STR8-ILI DZANKI...BEZ OBZIRAPUSHI TI WUTRU,SPID..SHIT..
GADI MI SEEEE!JACHA SAM OD TOGA ,ZNAM!ZNAM SHTA ZELI U ZIWOTU..I TO SE NIKAKO NE UKLAPA U TU SHEMU.
IT'S TIME,FOR US PEOPLE,TO START MAKIN'SOME CHANGES!
OVDE SU NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT BEZ DROGE....
Moderator: sanela
Re: OVDE SU NARKOMANI KOJI SE BORE ZA DALJI ZIVOT BEZ DROGE....
PER ASPERA AD ASTRA...
Hej rajuno,a da prekines konacno sve????!!!!!!!???????
Tako samo mozes malo odljepishka!!!! :smt064
VOZDRICA
Tako samo mozes malo odljepishka!!!! :smt064
VOZDRICA
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
draga/ili dragi...ne shwatam shta si htio reci,bash...eto kazu da sam pametna...ako mislish na prekidanje,u wezi gudre-tu sam bez ijedne greshkke.chak i ne pushim...a unazad god dana,mozesh zamisliti shta sam swe uzimala...widish moze..i sad bi je swe to 5 metara ispred nosa,samo izadjem iz kapije-preko ulice-i etoooo.ali,necu.bash necu
mozda sam pograsho protumachila,mozda treba da odleprsham
E TEK TO NECU!!!

mozda sam pograsho protumachila,mozda treba da odleprsham

E TEK TO NECU!!!
PER ASPERA AD ASTRA...
Ko to meni dira moju Bebu?!
[-X ...pa ona je pravi mali :smt059 O:)

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
-
Na prvom sastanku sa mojom psihicom,pitam ja nju:
-DOKLE CE OVO TRAJATI?(crvi,psiha,lecenje...)....
-DUGO SI SE BAVILA TIM SPORTOM,I SAD MORAS DA MALO ISPASTAS.PSIHA CE TE MUCITI DOKLE GOD TI BUDES MUCILA SAMU SEBE,A NIKADA SE NECES IZLECITI,JER CES CELOG ZIVOTA ZELETI (SVESNO-PODSVESNO),JOS JEDAN RAD....I SA TIME IMAS DA SE BORIS CEO ZIVOT.NIJE NARKOMANIJA IZLECIVA BOLEST,NEGO SU NARKOMANI(bivsi),IZLECIVI LJUDI...
SVE SE SVODI NA TO DA MI JESMO NARKOMANI,BILI I OSTALI...BILI SMO FIZICKI NARKOMANI,A CEO ZIVOT ISPRED NAS NAM OSTAJE DA SE BORIMO SA SVOJOM GLAVOM...TJ PSIHOM....
MADA JA VERUJEM DA POSLE PAR GODINA CISTOCE,TO BLEDI.....kOJI BI MAZOHISTA MUCIO SEBE SA TRIPOVANJEM O npr DOPU CEO ZIVOT?
JA JESAM MAZOHISTA,ALI.....VERUJEM DA CE JEDNOG DANA TO BITI SAMO JEDNA USPOMENA,KOJA CE BITI NEGDE DUBOKO SKLONJENA.....
-DOKLE CE OVO TRAJATI?(crvi,psiha,lecenje...)....
-DUGO SI SE BAVILA TIM SPORTOM,I SAD MORAS DA MALO ISPASTAS.PSIHA CE TE MUCITI DOKLE GOD TI BUDES MUCILA SAMU SEBE,A NIKADA SE NECES IZLECITI,JER CES CELOG ZIVOTA ZELETI (SVESNO-PODSVESNO),JOS JEDAN RAD....I SA TIME IMAS DA SE BORIS CEO ZIVOT.NIJE NARKOMANIJA IZLECIVA BOLEST,NEGO SU NARKOMANI(bivsi),IZLECIVI LJUDI...
SVE SE SVODI NA TO DA MI JESMO NARKOMANI,BILI I OSTALI...BILI SMO FIZICKI NARKOMANI,A CEO ZIVOT ISPRED NAS NAM OSTAJE DA SE BORIMO SA SVOJOM GLAVOM...TJ PSIHOM....
MADA JA VERUJEM DA POSLE PAR GODINA CISTOCE,TO BLEDI.....kOJI BI MAZOHISTA MUCIO SEBE SA TRIPOVANJEM O npr DOPU CEO ZIVOT?
JA JESAM MAZOHISTA,ALI.....VERUJEM DA CE JEDNOG DANA TO BITI SAMO JEDNA USPOMENA,KOJA CE BITI NEGDE DUBOKO SKLONJENA.....
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Naravno da bledi vremenom,posle par godina zelja jenjava ,ja verujem da ce uvek postojati ali ne tom jacinom kao na pocetku. Cmok
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dobro,sada barem znam da ne smem ni red bull da pijem
Bogu hvala da procitah
Bogu hvala da procitah
-
inteligencija?
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Moze se izlijeciti , u to sam 100% sigurna. mali je postotak takvih , ali ih ima. Zivot je cudo ljudi. Ima neko iznad nas . Nemojte suditi ljudima. Svako moze potpasti pod kusnju. Evo ja sam primjer izlijecenog narkomana, koji je socijaliziran. 

-
Dobrodosla...
Sa tobom jos nisam pricala.....
Kontam da si se skinula sa TOGA na cemu si bila....
Ja ne sudim.A pocetak i ideja ove teme se bazira na tome da sam htela da kazem:
-Da ,,mi,, koji smo se skinuli zelimo da zivimo dalje normalno,i da nas treba razumeti
-Da ,,mi,, koji smo se skinuli ipak imamo zelju da budemo normalni ljudi
- da smo dotakli nase dno,i da idemo dalje
Mrzim kad sam obelezena predrasudama,ali onda kad pogledam ljude koji su 20 god na horsu,na igli,i nemaju zelju da se skinu,onda kazem POBEDILI SMO.To jako cudno zvuci ljudima koji su normalni,ali MI znamo koju cenu u psihi placamo da bi smo uspeli....ZATO I JESTE BORBA ZA ZIVOT!
Sa tobom jos nisam pricala.....
Kontam da si se skinula sa TOGA na cemu si bila....
Ja ne sudim.A pocetak i ideja ove teme se bazira na tome da sam htela da kazem:
-Da ,,mi,, koji smo se skinuli zelimo da zivimo dalje normalno,i da nas treba razumeti
-Da ,,mi,, koji smo se skinuli ipak imamo zelju da budemo normalni ljudi
- da smo dotakli nase dno,i da idemo dalje
Mrzim kad sam obelezena predrasudama,ali onda kad pogledam ljude koji su 20 god na horsu,na igli,i nemaju zelju da se skinu,onda kazem POBEDILI SMO.To jako cudno zvuci ljudima koji su normalni,ali MI znamo koju cenu u psihi placamo da bi smo uspeli....ZATO I JESTE BORBA ZA ZIVOT!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.