Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
prijatelju mislim da sa "mallččiiice" zastranila na onoj žurci,hi,hi,...(nema veze sa dopom)
ali sam se "WAU!!!" proooveelaaaa!!
hi,hi,...
BIG CMOKIĆ!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
alkohol ... polomljen nos i sjebano koljeno, sve zbog koncerta Let3, pilsevi i rakija i blackout... jedino se sjećam guranja đipa, u 5 ujutru, 8km, ostali bez benza, trave , alkohola... ma sve pet kad to prepričavaš na kavi i smiješ se ... ali tada, jeben ti ,tija san da umrem nasred vodnjanske... jeben ti pubertet koji me ne ispušta iz ruku... usput za N-A.L.-a, brate brdo cica, ima užitka i nakon dopa... i to hrpa... voli vas sve narko
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
poruka saneli... iako nisam najaktivniji tu na forumu... cijenim i divim se ovom vašem naporu... stvorili ste ful bitnu točku oslonca za očajne ljude... predložit ću vas za nobelovu... hahaha ... ma ja sam samo happy što sam naletio na ovaj forum...
veliki zagrljaj n.
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
swi smo zahwalni saneli i awdiji,posebno njoj...na owako diwnom forumu...ako si primijetio...ja ga hwalim gdje stignem...ma koji izlazak u grad,i sa kim?ne,ne...imam owdje swe shto mi treba ...ne kazem da ne izlazim,nemojte pomislit da sam zaladila s mozgom :smt073
hehehhee
NARKO-zashto ne promijenish nick...recimo u MARKO hehheheehe :smt044 :smt044
malo shale ,ujutru mi padaju swakakwe misli napamet
ljubi te i woli baby
narko wrote:poruka saneli... iako nisam najaktivniji tu na forumu... cijenim i divim se ovom vašem naporu... stvorili ste ful bitnu točku oslonca za očajne ljude... predložit ću vas za nobelovu... hahaha ... ma ja sam samo happy što sam naletio na ovaj forum...
veliki zagrljaj n.
rajouno wrote:swi smo zahwalni saneli i awdiji,posebno njoj...na owako diwnom forumu...ako si primijetio...ja ga hwalim gdje stignem...ma koji izlazak u grad,i sa kim?ne,ne...imam owdje swe shto mi treba ...ne kazem da ne izlazim,nemojte pomislit da sam zaladila s mozgom :smt073
hehehhee
NARKO-zashto ne promijenish nick...recimo u MARKO hehheheehe :smt044 :smt044
malo shale ,ujutru mi padaju swakakwe misli napamet
ljubi te i woli baby
Hvala ti draga
btw. Dobila sam tvoj sms, ali sam silom prilika promijenila mobitel i pola kontakata i poruka mi se pogubilo i zato ti nisam ni odgovorila.... sorry
opet krvava subotnja priča... ovaj put ode arkada... koji sam ja kreten... u mojim godinama da me izbacuju iz klubova zbog "nedoličnog" ponašanja... kreten... sa velikim K. :axe: