dr Vorobjov?????????????
- nenormalan-a-lud
Re: dr Vorobjov?????????????
smesne ste,zar ne vidite da vas lozi ccccc ako je on doktor ja sam pr.mr.dr
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
Mozda nije doktor ali ako se zalaze za njih ja onda zelim da cujem sta ima da kaze, a ako nas lozi ja to ne zelim da precutim...pa jbg sta smo mi svi ovde ....samo jos da pocnemo da bekecemo mozda ce im to nahraniti dushu...gori su bre od bilo kog dilera najvise vole da ih ljudi moleee ako treba i na kolena da se spuste,ajaoj al sam besna
....

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
-
Odgovor je dat: infuzijom se unose lekovi pomocu kojih se mozak vraca u stanje u kakvom je bio pre nego sto je covek poceo da uzima narkotike. Proces je takav da se pacijent dovodi u stanje sna i utice se na podsvest sugestivnom metodom. Sem toga se sprovode psihoterapije koje potpomazu taj proces.zvrky wrote:Aj ti to veliki doktore malo pojasni ,napisao si dve receni a nista nisi rekao njima!!!Niti si konkretno odgovorio na nasa pitanja ja stvarno ocekujem neki odgovor????![]()
Pozdrav!
Last edited by Dr. Vorobjev on Sat Nov 17, 2007 8:40 pm, edited 1 time in total.

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
-
zvrky wrote:Ja njega obozavam
![]()
Beeeeeeee beeee c c c Pozdrav i tebi hvala na odgovoru vrlo je oosiran i ubedljiv u ruske metode lecenja...infuziju daje svaka klinika u ovom jebenom gradu sa istim tim lekovima koje i vi dajete i ne samo u ovom gradu vec i u drugim gradovima,isto vazi i za psihoterapije...nemam vise komentara na ovu temu...stvarno sam se nadala da ce reci nesto sto ce pobiti moju tvrdnju ...kad ono medjutim...
Koktel lekova je poznat samo ruskim lekarima koji obavljaju lecenje, a nacin davanja je preko infuzije.
Ova metoda se razlikuje time sto se uklanja zelja iz mozga i mozak se vraca u stanje u kakvom je bio pre uzimanja narkotika.
Sto se psihoterapija tice, transpersonalna psihoterapija npr. je jedinstvena i nigde se ne sprovodi sem na ruskoj klinici. Posle lecenja je covek slobodan i ne uzima nikakvu supstituciju narkotika, jer mu oni vise nisu potrebni.
Znas sta ja cenim vas trud,samo da sedis tamo i gledas ih to je vec napor ali o ruskim metodama da su delotvornije nego ostale nisi me ubedio eto sorry 

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dr Vorobjev,ostajem bez komentara.Ljudi ,cak i kad su u nevolji,znaju da misle.Da sam ruski predstavnik klinike,odmah bih vam dala otkaz.Zbog laickog predstavljanja cinjenica i opsteg neznanja.
Imam dva 'ortaka' koji su bili na skidanje u toj 'klinici'!Jedan je bio '97-me u rusiji i to sa caletom i po povratku nije bio cist nepunih mesec dana vec se vratio na staro i dan danas se cepa!Ovaj drugi je bio ove godine kod nas,njegova keva je jedva skupila 4.000e i bio je cist 10-ak dana pa poceo opet da se cepa!!!Sve je jasno!!!!!
A imam i ortaka koji je pre godinu i po izasao iz reto centra,zavrsio neku visu skolu kao najbolji a danas sljaka u jednoj agenciji i potpuno je o.k!!!!!!
A imam i ortaka koji je pre godinu i po izasao iz reto centra,zavrsio neku visu skolu kao najbolji a danas sljaka u jednoj agenciji i potpuno je o.k!!!!!!
Samo ću reći....
:smt040
..i...umalo da zaboravim....BEEEEE,beeeeeeeee,beeee.....

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
E neka ste mu rekli 

Juce je istorija
Sutra je misterija