LEGADEMA-HOROSKOP

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

freeda

Post by freeda »

pretpostavljam da si na poslu, eto kako mi radimo, sta je sa ostalim "zaposlenima"
sunrise

Post by sunrise »

moj job je zicer. Ujutro si skuvam kavu i gledam serije pa operem ducan pa sam na net-u ili tv, najvise sta radim je klik na pc-u i vracanje kusura
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
dete_svemira

Post by dete_svemira »

za vazdusne tj nas je trenutno katastrofa.e,sad.....lose je to sto kazu da smo kao lose i ja zaista lose zadnjih mesec dana,ali me netesi sto kazu da cemo biti lose jos dve nedelje.....to me zesce smara.....

ajde,sto se borim sa zeljom za dopom,sad jos da se borim i sa vasionom....

ZIVOTE.....

proci ce....

poz :-D :evil: :lol: :lol: :lol:
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
sunrise

Post by sunrise »

Ne znam na koju bi temu pisala o onome sto je jucer bilo pa nek bude ova.

Jedan lik, moja musterija, dolazi svakodnevno vec duze vrijeme kod mene u ducan, po par puta na dan. Ono, ok je lik al ono sta je jucer napravio i kako je druge ugrozio svojim postupkom to ce me vec cuti.
Uglavnom, popodne je bilo, oko 4-5 i bilo je dosta ljudi u ducanu. U prvoj prostoriji jedno 4-5 njih a odiza dvoje njih. I, taj decko ulazi i poslije smo mi registrirali sta je napravio...skida crvenu kapu s glave i stavlja je na stol pored jednog lika koji je odiza na pc-u i telefonira i mijenja majcu koju je imao na sebi i dolazi sjesti kod nas odispred i gleda covjek film. Nista sve ok. Odjednom 10 njih u civilu upada u ducan a ispred ducana ih je jos toliko. Jebi ga, nikom nije svejedno. I, oni meni da traze nekog lika koji je tu usao i tako i tako izgleda i kao oni znaju da ju tu usao i pocnu kontrolirati ljude, gledaju svuda. Taman poceli oni kontroplirati i vidjeli su kapu od njega ali pored krive osobe, pa gledaju decku sta ima na sebi, pa da li ima pare a on srecom nije imao. Ja im govorim da ne znam i nek pogledaju ako je tu i nek ga vode ako jest a ako moze da druge ne diraju jer cu izgubiti sve musterije. I stvarno su bili dosta ok. Pita me lik ako imam straznji izlaz i ja mu govorim da ima i onda su tu vec kao prestali s kontrolom. A, ovaj sjedi tu ispred i guta dop i drot mu govori kao oces malo vode da lakse progutas? ako gutaj, gutaj ali drugi put cemo te uhvatiti. Nista, uzeli su moje podatke i kao to je to, ostale nisu ni gnjavili jer ne odgovaraju opisom i vjerovatno znaju da su ostali duze u ducanu.

E, sad sta je bilo? Taj decko se vec dan ranije isao naci s musterijom u autu i prodao im nesto i skuzio je da ga je netko vidio na prozoru. I majmun se opet jucer nalazi s musterijom i idijot opet na istom mjestu i jedva im je nekako uspio izbjeci i di ce on kod mene u ducan. Ja njega razumijem da se on morao negdje pritajiti i promijeniti robu ali ne na taj nacin da mi 10 drugih musterija dovede u opasnost i da drugome podmece svoju kapu. Mogli su zbog njega nekog drugog pokupiti ili mogu mi sad stalno dolaziti ili visiti pred ducanom i ionako cu osjetiti po polsu jer se ljudi boje. Nikad nisam ovjde dozvoljavala gluposti i radim na tome vec godinama da se moje musterije ovdje mogu odmoriti, opsustiti i na miru provesti popodne ili vecer a ne da ih je strah ko ce slijedeci uci u ducan. Ovdje je tako da kad znaju nesto za odredjeno mjesto tako se i ponasaju i uzimaju za pravo da kontroliraju i stalno trkeljaju i tebe i goste.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
dete_svemira

Post by dete_svemira »

DALJE?
perica

Post by perica »

PA,GDE SU BLIZANCI,BUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAA!
dete_svemira

Post by dete_svemira »

tu smo ako ne u horoskopu,ondaa u podznaku....
cokapeace

Post by cokapeace »

Mene je i podznak zeznuo...kako god okrenem-Vodolija...Uran i razaranje-u svakom pogledu! :-D (inače-ovo se ja kiselo smeškam...cccc...)
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

eto ja malo prikasnih,inache mnogo,mnogo sam chitala o horoskoropo knjige nawecih proroka!i dowoljno je da mi kazesh shta si u horoskopu...odma cu u sekundi stworiti sliku te osobe!ja wjerujem u to,i mnogo me zanima-lichno sam se pet puta uvjerila..pa bar po onim osnownim karasteristikama znaka..a kamoli malo dublje..nizi i visi tipowi tog znaga...eto ti si prwa cura u ziwotu koja se bawi horoskopom,ne onako radi reda...wec zato shto ima tu nechega...zwezde su to..

BTW, JA SAM -LAW -OWAN.

UBITACHNA KOMBINACIJA,WATRA,AMBICIJA,WLADARSKA STOLICA.,,PA BAR DA MI JEDAN PODZNAK GASI MOJU NEMIRNU PRIRODU-ONO NAOPAKO,HHEHEH

napishi mi par rijechi na pp,o owoj kombini.ljubac malena :lol: :lol: :lol:
Last edited by rajouno on Thu Sep 20, 2007 9:35 am, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
perica

Post by perica »

HAJDE ZAMISLI MENE ,NOLIM TE ,PA MI NA PM NAPISI KAKVU SI SLIKU STVORILA?
BLIZANAC/LAV
Post Reply