Cao ljudi :smt006
Ana kako si? joooj, baš mi je žao što si imala nesreću!

Šta ćeš sad, lezi i odmaraj. Dobro si prošla, moglo je, nedajbože, biti gore. Uhhh, kako sam ja ljuta na vozače, idiote kad voze. Samo kad ih vidim kako se prestrojavaju, jure...ko da su sami na cesti. Ne vode računa ni o čemu i ni o kome. Javi nam se kad mogneš. Šta su ti rekli ljekari, do kad češ morati nositi gips?
Draga Luna, stvarno mi je drago što si opet tu PDT_Love_09 Ne znam zašto ne možeš avatara da promijeniš. Ako hoćeš, pošalji mi sliku koju hoćeš da staviš, pa ću ja pokušati to srediti. Moj mail je sanela @ narkomanija.org
Omare, popije li se koja kafica, ha? hehehehe, eto ti, sad znaš i Sarajku koja ne voli kafu piti. Ne znam jesam li ikad sebi napravila kafu, osim bijelu kafu uz doručak. Ja sam vam gladna čim oči otvorim. Lijepo doručkujem, pa tek onda mogu nešto raditi. Tako dok vi pijete jutarnju kaficu, ja doručkujem. Nema smajlića koji nešto jede - trebamo ih još dodati.
NS nam je loše volje danas.

Valjda će sutra biti bolje... A Ramone, nigdje nema ni na mapi... ma baš nju briga, ima ona more, plažu, kupanje... buć, buć
Eto, dragi moji, pa se čujemo
Sanela