DJAVOLICA
Moderator: sanela
Dobro jutrorajouno wrote:DOBRO JUTRO TI ŽELIM SANELA !ILI DOBAR DAN,SVEJEDNO.JOSH MALO PA CU SE NAVUĆI NA VAS,TOLIKO STE MI PRIRASLI ZA SRCE...UH SAD BIH OPSOVALA ,AL NECU!KISS

Samo naprijed, piši ti... evo i ovdje sunce sija, ljepota prava

Ja ne mogu prebaciti one teme koje si ti otvarala. Zato sam ti i napisala da sve pišeš na jedno mjesto.
Pozdravljam te puno!

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pala sam na kladionici,plase me malo tablete pocela sam da ih gutam kao luda,a zvrky citala sam tvoju ispovjest do kraja,ovo je samo finish moje ispovjesti...pocetak cu vam jednog dana napisati...
Last edited by rajouno on Wed Jul 04, 2007 2:24 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
PA GDJE STE SVI,NIJE FER STO SAM SE JA RASPRICALA-A VAS NEMA!SJECAM SE DA SU MI MONA, ONO,I TITANIK,ARGENTINA..OTVORILI OCI,I DONEKLE ME natjerali DA PREVALIM TO PREKO USANA!MOZDA STE MI SPASLI ZIVOT,A DA NISTE SVJESNI...SVEGA SE SJECAM-TE PANIKE-DA IL NE...
Last edited by rajouno on Tue Oct 23, 2007 4:31 pm, edited 2 times in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
zamisli foru danas,ja izgubljena od lexa-i kaze mi direktorov sin da zavedem neke racune,i da ispunim virmane-3-4,i da odem do ckb(crnogorska komercijalna banka)...sve ja to zavede,po 5 puta provjerim brojeve...i kao krenula cura sa virmanima u baku da uplati,i onako sva vazna prilazim salteru,dajem virmane-covjek pocinje da se valja od smjeha,vristi(a star covjek)ja ono izgubljena sta jeeeee?donijela sam ne ovjerene,nepecatirane virmane,bez potpisa direktora-obicni list papira!zbogom pameti.stojim tamo kao kreten-a sta sad da kazem direktoru da sam zaboravila osnovnu stavku...e pocnem da se smijem sama sa sobom usput,posto sam morala pjeske nazad-drmnem jedan leks i kao -DESAVA SE,STA JE? KAKAV DEBIL 

PER ASPERA AD ASTRA...

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
u pravu si,nije me odavno bilo na forumu,pa nisam znala.ja evoo sad iz kreveta ishaljem zvrky :smt021 haha.pa zbog te ljubavi!ne muci se,sve sto sto ti smeta-rez.osim ako on nije cist,pa ti prija paznja....pisacu kad dodjem s posla.
Last edited by rajouno on Wed Jul 04, 2007 2:27 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...