POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!
Moderator: sanela
HAOS!!!
Rajouno jebena nedelja se danas ponovila!!!!!!!Znaci pre pola sata je poceo pocetak kraja kod mene kuci jer je keva stigla sa posla i ja sam joj sam rekao da sam se uradio.Potom je sa njene strane sledio mali govor o tome kako ja sam ne zelim da se nedrogiram!!!Nikada do sada nisam kevi govorio kada se uradim prvi put a sada sam mislio da je mnogo pametnije reci joj ali sam se prevario.Mogu da prespavam ali od ujutru nece vise da me vidi!Znam da sam jedini krivac nastajanja problema jebene gudre JA ali isto tako najrealnijeje i to da me je rodjena keva dva puta do sada malo naizgled a u sustini MNOGO ubrzanim tokom gurnula duboko u problem!
OVO NIJE MOJE OPRAVDANJE BILO KOJE VRSTE VEC SUVA ISTINA!!!!!
Mislio sam da je sada kevi bilo potpuno jasno da je narkomanija BOLEST ali sam se i tu debelo zajebao.Sam sebi nisam jasan kada me neki doktor iznervira kada rodjena keva mene nerazume bar pomalo iako sam sa njom potpuno otvoren.Zvao sam oca Acu iz Lazarevca i ispricao sam mu sta se kod mene desilo i zamolio sam ga da POD HITNO primi bar na par nedelja.Oca Acu sam upoznao u Kovilju jer ga je otac Jelisej upoznao samnom i posto od Kovilja do mog grada ima preko 300km a i cekanje za prijem u Kovilj je oko 5-6 meseci otac Jelisej ga je zamolio da smisli nesto pa da bar neko vreme budem u Lazarevcu ali sto pre!Otac Aca ce ujutru da mi javi dali je uspeo da nadje neko resenje za pocetak.Ako on nebude uspeo krenucu na stop od najblizeg manastira dok nenadjem neki sa mestom bilo kakve prirode.Dali cu raditi nesto i sta nije mi uopste bitno, bitno je samo da budem u manastiru i kraj!!!Znam da bi mi izlazak iz kuce u mom ili bilo kom drugom gradu bio pocetak100%-pnog kraja!!!Snasao bih se za kes za gajbu ali istog dana bih se snasao za gudru koja bi sigurno bila pre stana!!!
Od pocetka resavanja problema tj. LECENJA JEBENO OKRUTNE BOLESTI sumljao sam da keva odobrava odlazak u manastir iako je mislila da joj gluma kod mene prolazi ali sam to precutkivao i pokusavao svakog dana da joj na neutralan nacin objasnim zasto je manastir po meni jedino realno resenje jer sam sve ostalo pokusao i nisam uspeo i samim tim mi je poslednji pokusaj!!!
Bedak je ovo sto mi se desava ali s druge strane ubedjen sam da sam dobio samo jos mnogo vise snage u borbi sa
!!!
Pozdrav i DRZITE SE a ako pokleknete skacite odmah na noge!!!
OVO NIJE MOJE OPRAVDANJE BILO KOJE VRSTE VEC SUVA ISTINA!!!!!
Mislio sam da je sada kevi bilo potpuno jasno da je narkomanija BOLEST ali sam se i tu debelo zajebao.Sam sebi nisam jasan kada me neki doktor iznervira kada rodjena keva mene nerazume bar pomalo iako sam sa njom potpuno otvoren.Zvao sam oca Acu iz Lazarevca i ispricao sam mu sta se kod mene desilo i zamolio sam ga da POD HITNO primi bar na par nedelja.Oca Acu sam upoznao u Kovilju jer ga je otac Jelisej upoznao samnom i posto od Kovilja do mog grada ima preko 300km a i cekanje za prijem u Kovilj je oko 5-6 meseci otac Jelisej ga je zamolio da smisli nesto pa da bar neko vreme budem u Lazarevcu ali sto pre!Otac Aca ce ujutru da mi javi dali je uspeo da nadje neko resenje za pocetak.Ako on nebude uspeo krenucu na stop od najblizeg manastira dok nenadjem neki sa mestom bilo kakve prirode.Dali cu raditi nesto i sta nije mi uopste bitno, bitno je samo da budem u manastiru i kraj!!!Znam da bi mi izlazak iz kuce u mom ili bilo kom drugom gradu bio pocetak100%-pnog kraja!!!Snasao bih se za kes za gajbu ali istog dana bih se snasao za gudru koja bi sigurno bila pre stana!!!
Od pocetka resavanja problema tj. LECENJA JEBENO OKRUTNE BOLESTI sumljao sam da keva odobrava odlazak u manastir iako je mislila da joj gluma kod mene prolazi ali sam to precutkivao i pokusavao svakog dana da joj na neutralan nacin objasnim zasto je manastir po meni jedino realno resenje jer sam sve ostalo pokusao i nisam uspeo i samim tim mi je poslednji pokusaj!!!
Bedak je ovo sto mi se desava ali s druge strane ubedjen sam da sam dobio samo jos mnogo vise snage u borbi sa

Pozdrav i DRZITE SE a ako pokleknete skacite odmah na noge!!!
zao mi je sto to cujem,znam kako je meni bilo...taj osjecaj grize savjesti,to budjenje odvratno...a josh vishe svjesnost da ne mogu sama..josh su moji razvedeni,zivim sa majkom,ocuhom i 2 sestre male-zamisli shta je to za njih bilo.al kod mene je takav slucaj da su oni to od samog starta preozbiljno shvatili,shto je dobro-jer ja znam svoje mogucnosti(foliranja,lazi,shema,zaradjivanja novca...)sad su me stegli,ni kap alkohola nece da tolerisu.i znas kakva sam-kao bubica.sad se ja bojim za mamu,jer je to sve dotuklo,naglo je smrsala,ima aritmije...kad bih nju izgubila-tu bi mi bio kraj.nemoj gubiti volju,i sto prije nalazi rjesenje,pa ako treba da cekas,ugradi implant-pomocice ti u svakom slucaju,smanjuje zelju za heroinom-ali ne rjesava problem.ishla bih ja i u komunu,al imam sudjenje sa onim bivshim,tako da ne mogu iz zemlje...a to moze a se otegne...pisi,UZ TEBE SAM!
PER ASPERA AD ASTRA...
Iskulirao sam nekako na suvo ali mi je najveci bedak psiha za koju nemam resenje.Sada kada razmisljam o tome nisam nimalo siguran da necu uzeti opet iako to trenutno najvise mrzim.Malopre sam sreo ortaka i on kao ajdemo na pice iako sam mu rekao da sam na nalorexu ali sam bio dovoljno razuman u tom trenutku da sam mu rekao da zurim kao negde i to je to.I uvek sam 'razuman' prvih 10,15... ali mi isto tako obavezno dodje i x trenutak kada mi je samo jebeni dop u glavi i nista drugo u tom trenutku nemoze da probije taj zid.Bio sam i kod psihijatra koji mi je prepisao psihostabilizator i antidepresiv koji sam mu ja rekao da mi prepise.Inace je taj lik zaduzen za narkomaniju u ovom sugavom gradu i kada odes kod njega prepise ti dve kutije trodona,lorazepam i flormidal i kaze da dodjes kod njega posle nedelju dana od zavrsetka te terapije sa blokatorom,progutas ga tu ispred njega i IZLECEN SI!!!Kao da se prave ludi da neznaju da je to maksimalno 5% resenja jebenog narkomanskog problema!!!
Srecom pa sam naleteo na ovaj forum i svi vi meni pomazete neopisivo vise od tih doktora!
Srecom pa sam naleteo na ovaj forum i svi vi meni pomazete neopisivo vise od tih doktora!
Antidepresivima treba jedno dobrih tri tjedna dok ne pocnu raditi svoj job. tako da probaj izgurati dok oni ne pocnu djelovati.
Ti si se na suho skidao? Sad ne uzimas nista? ni sub ni blokator, ic?
Kad sam ja bila na metadonu imala sam dosta tezih perioda sa psihom i sad mi se cini da su mi upravo ti antidepresivi drzali glavu iznad vode da ne potonem. Ovdje u aus. je vise individualna terapija i doktor ti da antidepresiv nakon sto te ipak malo upozna i ako ti on ne odgovara kao sto se meni dogodilo, onda ce toi dat nesto drugo sto ce ti mozda bolje leci na psihu. Ne mogu ti ja reci koju sam ja terapiju imala i koje su meni tablete pomogle ali imas pravo traziti onos to mislis da ti bolje i vise pomaze.
Sretno Markec i drz se
Ti si se na suho skidao? Sad ne uzimas nista? ni sub ni blokator, ic?
Kad sam ja bila na metadonu imala sam dosta tezih perioda sa psihom i sad mi se cini da su mi upravo ti antidepresivi drzali glavu iznad vode da ne potonem. Ovdje u aus. je vise individualna terapija i doktor ti da antidepresiv nakon sto te ipak malo upozna i ako ti on ne odgovara kao sto se meni dogodilo, onda ce toi dat nesto drugo sto ce ti mozda bolje leci na psihu. Ne mogu ti ja reci koju sam ja terapiju imala i koje su meni tablete pomogle ali imas pravo traziti onos to mislis da ti bolje i vise pomaze.
Sretno Markec i drz se
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Evo, padoh s neba i ja! Dečko, ti si sada na raskršću, klackalici, kako hoćeš! Treba ti samo malo da isplivaš ili potoneš! Očigledno je da je narkomanija mnogo komplikovanija od onog :"Potrebno je imati jaku volju!" , jer kao što ima svoje posledice , ima i svoje uzroke. Neću ulaziti u tvoj odnos sa majkom, ali je očigledno da imaš problem sa njom, ako ništa drugo, ono u načinu komunikacije i nerazumevanju. Saša ti je dao dobar predlog, a ako ne želiš preko njega, sigurna sam da gde god zakucaš na manastirska vrata, dobićeš konak i utočište! Antidepresivi mogu biti trenutno rešenje, tvoj problem je kompleksniji. Trebaš iskoristiti ovaj trenutak kad imaš volje i možeš. U svakom slučaju, boravak u nekom manastiru će ti dobro činiti, makar i ne rekao svoj problem do kraja ( ima nekih koji ne žele da se bakću sa našom branšom), a ako ništa drugo, pokušaj sa "Porodicom bistrih potoka" i tamo možeš otići. Bilo gde, samo daleko od kuće i svakodnevnice. Požuri!
Odlucio sam da palim iz ovog jebenog grada a da ucinim jednu korisnu stvar za sebe.Naime odlazem operaciju kolena vec pet godina pa sam oktobra meseca uradio magnetnu rezonancu i snimak odneo pocetkom februara mom doci i rekao mi je da mu se javim kada budem odlucio.Resio sam da ga nazovem ujutru da vidim kada ce mi zakazati.Radi mi ligamentroplastiku i posle operacije moram da lezim dve nedelje u bolnici pa me pusta kuci gde moram da lezim jos cetiri nedelje a dotle cu nadam se stici na red za manastir Kovilj!Sto se tice moje keve u pravu si da nista ne zeli da razume jer tera po svome i ne slusa nicije savete.Rekao sam joj par puta da na ovom forumu postoji mesto i za njene probleme ali nezeli da cuje za to!!!Danas sam recimo od podneva pa do sedam veceras bio sam kuci jer je keva radila.Oko dva sam nazvao drugara koji zivi u susednoj zgradi da izadjemo da igramo basket.Izasli smo i sacekali smo jos dvojicu koji su doneli i mali vuje pa smo srolali i izvarili jedan dzoint.Poceo sam da pijem Karbapin i Miansan pre par dana i kada je keva tu provalila je kako deluju na mene.Kada je stigla sa posla pocela je da me gleda cudno i onda je pocela svadja iako sam joj rekao da sam vario vuju.Kada bih izasao u grad i popio par piva ona bi kenjala kako sam moga da popijem jedno do dva.Znaci uvek nadje razlog za raspravu sa mnom i ja sam uvek do sada bezao u dop ali ovoga puta imam zacrtan drugaciji put i ulozicu svoj maksimum da stignem do cilja!!!
Pozdrav svima i drzi te se!
Pozdrav svima i drzi te se!
joj, kontam te u potpunosti. Sa kevama nekad zna da bude bas tesko, pogotovu ako vise vole da cuju laz nego istinu.
Ja znam kada sam bio tako skurcan na pocetku skidanja, delovalo mi je kao da prozivljavam nesto najgore na svetu, i da niko nije u bedaku kao ja. Ali to nije tako.
Ne znam sta da ti kazem, nije ti losa varijanta koleno, pa Kovilj.
pozzz
Ja znam kada sam bio tako skurcan na pocetku skidanja, delovalo mi je kao da prozivljavam nesto najgore na svetu, i da niko nije u bedaku kao ja. Ali to nije tako.
Ne znam sta da ti kazem, nije ti losa varijanta koleno, pa Kovilj.
pozzz
I love you, but I don`t like you.