Snovi?!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

E, prestacu majke mi da obilazim ovaj forum!!!! Sinoc sam prvi put procitao ovaj post - i pogodite sta. Imao prvu nocnu moru od kako sam strejt (tri nedelje i malo vise).
Baksuzi ste... joooj!

:twisted:
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Marko pa ti umesto u Monte Carlo zapali u Svilajnac :smt016 ....Do jaja je tamo :!: :smt023
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
oxo

Post by oxo »

ja sam u poslednje vreme poceo da sanjam neke "normalne" stvari.mada koja je korist od toga?! :D
Luna

Post by Luna »

oxo!!!!! samo bezze loshe tripujes sta ti je??? proci se to sve...sta smo otrova unijeli u svoj organizam dobro je i da imamo i vid i snove, i da mozemo da hodamo, zanoseci ili ne...Sanjas normalne stvari...pa jarane ja se ni ne sjecam kad sam zadnji put sanjala...tak da budi sretan sto ti se taj dio mozga izgleda oporavio. Jos ti je samo ostao onaj za optimizam i pozitivu i bices ok) :-D heheh salim se sada malo...no znas sta vec mislim...sve je dobro i bice bolje. Ja bih rado sanjala pa makar i najvece gluposti na svijetu ali bih barem znala da sam ok....samo naprijed
e mogli bi doci nekih sat, sva ranije pa da odemo na chat>>>??? ili nekih 7-8sati kasnije...svejedno...sta mislite????
cmok
ps i dalje sam ok po pitanju H :)
oxo

Post by oxo »

nemam pojma,nikad nisam bio strejt ovoliko dugo(6 meseci),pa me hvata neko ludilo :D
a za chat,pa nas par smo tu skoro svaku noc oko 1 ujutro...dodjite i ostali.samo veceras ja necu moci,petak je ipak,idem negde da se napijem,da se opustim :wink:

dobro je to za H,ali shto ne probash da se skinesh sa svega?!sigurno nije teshko :-D

pozz
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

V A Ž I :!: :!: :!: :smt066
Luna

Post by Luna »

e ja ne znam koliko je to sati kod mene...sinoc sam vidjela da nas ima puno a kod mene je bilo 4 30ujutro...zato kazem par sati ranije. Ili mozda 2 sata ranije od trenutnog vremena??? kod mene je sada 4popodne...a bas bi bilo gotivno chatati...koliko je sada tu sati?????
nemoj ni brojati...vidis ...mene to brojanje sjebe jer mislim o tome i onda me panika hvata...samo kad ti bude godina sjeti se i idemo dalje
a to drugo i nije bas tako lako ....jer da jeste prestala bih....doktor mi je rekao da mu je puno ljudi reklo da im nalorex pomoza i oko bijelog...pa cu probati....ne zanima me to sto je samo opiatski blokator...i te price...kao sto sam i prije rekla...ja u to vjerujem i to je to...tako da eto to je za sada najbolje sto mogu smisliti....
zvrky

Post by zvrky »

Luna jel ovo nemoj brojati,obelezavaj samo godine na moj racun nesto,hehehee :-D ...pozdravljam te puno i naravno idemo dalje....................
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Luna,veruj mi nalorex deluje samo na opijatske blokatore....možeš preko njega uzeti sve sem horsa,opiuma,đonova,metadona,čaja...
Raspitaj se malo...čula sam da postoji poseban blokator za kokain i sl.
Mada u svakom slučaju pij nalorex zbog rovca za dop(ali verujem da ne bi mogla dva blokatora u isto vreme....-čak i da mogu veliko je to opterećenje za jetru).... :smt006
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
oxo

Post by oxo »

Luna wrote:e ja ne znam koliko je to sati kod mene...sinoc sam vidjela da nas ima puno a kod mene je bilo 4 30ujutro...zato kazem par sati ranije. Ili mozda 2 sata ranije od trenutnog vremena??? kod mene je sada 4popodne...a bas bi bilo gotivno chatati...koliko je sada tu sati?????
nemoj ni brojati...vidis ...mene to brojanje sjebe jer mislim o tome i onda me panika hvata...samo kad ti bude godina sjeti se i idemo dalje
a to drugo i nije bas tako lako ....jer da jeste prestala bih....doktor mi je rekao da mu je puno ljudi reklo da im nalorex pomoza i oko bijelog...pa cu probati....ne zanima me to sto je samo opiatski blokator...i te price...kao sto sam i prije rekla...ja u to vjerujem i to je to...tako da eto to je za sada najbolje sto mogu smisliti....
evo kad' si ovo postovala bilo je 1:20 ujutro(po nashem vremenu :-D ) tako da dodji pola sata-sat ranije i eto chata :D

ne brojim ja svaki dan,ali strejt sam od 1.februara,pa onda svakog prvog,kad' primim platu,kazem sebi "eto prodje josh jedan mesec,a nishta pametno nisi uradio za to vreme" :-D

stvarno ne znam nishta u vezi belog,ali znash i sama da prvo morash sa sobom da rashcistish,a blokatori su tu samo da ti pomognu
Locked