no mercy
Moderator: sanela
ja sam bash loshe,ujutru ja i mama idemo kod dr,eto kao da ste znali!pametn je i hrabra ta zena.ne mogu izdrzati ovo na suvo,a bojim se da mi dr nece nista dati ,ili prepisati za krizu?!sta moze da mi da,pripremite me u 8h ga zovem!dal da insistiram na necemu za skidanje,i na cemu?(moj prvi odlazak kod dr,ako izostavim januar 06 kad sam sa deckom bila u lorijenu.tj.exboy.)kaze sad u lorijenu imas neke tab.pijes 5 dana ,6ti ni z od zikre!ni met,ni sub,ni trodon,ni caj to je nesto novo!kosta 30 e dan,pa onda implant ko ima para.....ve bih dala da dodjem do njega.ne zamjerite,uzela sam da se sredim krijuci,i rekla sam mami jer nisam mogla onakva ustati iz kreveta,a kamoli ici dr.kontam kad vec idem od dr,dase ne mucim jos ovaj dan,a onda sam u njegovim rukama!udarala sam glavom u zid,tako da sad imam finuuuu chvorugu!ne zelim nista kriti ni od vas,ni od mame!sad,but true!m se da me dr ne ispali,i ostavi da e skidam na suvo,ispocetka...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! WHISH ME LUCK!SVE VAS VOLI I LJUBI KITTY
PER ASPERA AD ASTRA...
Hej!!! Sretno kod doktora, trazi nesto za smirenje...za prvu pomoc.
Ovaj implantant je u biti blokator...nosi ga moj frend vec 4 mjesea...isao je iz zg u bg da mu ga usade. Nemoj jos o tome razmisljat...najprije stani na noge...kad ojacas, onda uzmi u obzir sve...Samo, opet te savjetujem...nemoj na metadon, to je nesto najstrasnije sta mi se desilo...mislio sam, opaa, skinuh se ja, kad ono...ufff!
Ajd sretno, javi kako je bilo!
Jutarnji pozdrav, dizem salicu kafice u tvoje ime!
Ovaj implantant je u biti blokator...nosi ga moj frend vec 4 mjesea...isao je iz zg u bg da mu ga usade. Nemoj jos o tome razmisljat...najprije stani na noge...kad ojacas, onda uzmi u obzir sve...Samo, opet te savjetujem...nemoj na metadon, to je nesto najstrasnije sta mi se desilo...mislio sam, opaa, skinuh se ja, kad ono...ufff!
Ajd sretno, javi kako je bilo!
Jutarnji pozdrav, dizem salicu kafice u tvoje ime!

My lost...and here we go again...
za sat vremena cu znati da li sam uspjela da uskocim na metadonsku terapiju u pg!to bi me spasilo.u pitanju je nka nevlladina org i trebala bi sutra da pocnem.znam odlicno sta je to,ali i bolje i to uz strucnu pomoc,i podrsku roditelja nego vristanje kuci!javljacu vam se...MOZDA STE UPRAVO SPASILI JEDAN ZIVOT!nikad se bliskije nisam osjecala sa nekim,kao da sam zivjela sve vase sudbine... "THAT KINDA A LOVIN TURNS A MAN TO SLAVE THAT KIND A LOVIN' SEND A MAN-RIGHT TO HIS GRAVE"
PER ASPERA AD ASTRA...
Pamentna odluka.
Nude li oni osim metadona in psihoterapiju?
A osim toga.....kako preživljavaš svu tu situaciju? Pretpostavaljam, da te je poprilično strah, ne samo fizičke krize, nego svega što te očekuje.
Obrati samo pažnju, da te taj strah ne zajebe, pa da nadješ hiljadu i jedna razlog da pošalješ sve u p.m. i nastaviš starim putem.
Piši.
Nude li oni osim metadona in psihoterapiju?
A osim toga.....kako preživljavaš svu tu situaciju? Pretpostavaljam, da te je poprilično strah, ne samo fizičke krize, nego svega što te očekuje.
Obrati samo pažnju, da te taj strah ne zajebe, pa da nadješ hiljadu i jedna razlog da pošalješ sve u p.m. i nastaviš starim putem.
Piši.
JEDNA STRANICA MOG DNEVNIKA 29.03.2004 BG EVO ME U MOJOJ SOBICI,SAD,TJ.MALOPRIJE SAM SE DOVUKLA KUCI.OD JUTROS SAM BILA NA POSLU,PA SE ONDA MUVALA KROZ GRAD,SVRATILA DO K NA KAFU,PA SE NASHLA SA P I TAKOOO....VRIJEME JE SKROZ BOLESNO,DANIMA OBLACHNO I SMORNO!A JA DANIMA SEBI OBECAVAM DA CU STATI SA OVIM SRANJEM,I BASH SE GLUPIRAM PONEKAD,MAJKE MI-OSJETILA SAM DJELIC TOG PAKLA,I UMJESTO DA MI TO BUDE DOVOLJNO,JA NE ZNAM KOJI KURAC ZAMISHLJAM???DA SAM SVEMOCNO OKO?HAHA.CRNI HUMOR.NE,STVARNO,ZAMISLI KAD JE MENI KOJA SAM OPET UZIMALA KOLICINSKI MALO FRKA DA OSTANEM BEZ-MOGU ZAMISLIT KAKO JE TEK ONIM PRAVIM JUNKIJIMA?!IMASH BOLOVE,ZNOJISH SE,PA TI JE HLADNO,PA NE MOZESH DA SPAVASH...PA SI NERVOZAN,PA DEPRESIVAN...PA TI VIDI!SAD SAM URADJENA PA MOGU DA SE SPRDAM,ALI OD SUTRA FINITO!!!MORAM DA VADIM KRV U PON. A OCU I DA ISKULIRAM MALO!MALO VISHE.CHEKAM SAMO LIJEPO VRIJEME,A SAD MI JE MALO I DOSADNO I BIH MALO DA SE OPUSTIM-PREVISE UCIM I RADIM,A ISKRENO I NON STOP DOLAZIM KONTaKT SA TIM!STACU KAD BUDE TREBALO,KAD BUDEM STVARNOZNALA DA TREBA,ALI TADA CE BITI DEF.KRAJ KAO I SA SVIM SHTO ZAUVJEK ELIMINISHEM.NECU VISHE DA PISHEM O TOME.LJUBAVI NEMA.SVE SAM OTKACILA,SVE IH KULIRAM,NE DAM NIKOM DA MI PRIDJE!MOZDA JOSH UVJEK OSJECAM NESHTO ZA A.(PITA P. SVAKI PUT ZA MENE)A I NE TREBA MI MUSHKARAC.UZIVAM.CHUDNE SE STVARI DESHAVAJU U POSLEDNJE VRIJEME!NISAM ONA ISTA ...IDEM DA UCHIM,PISACU TI!LOVE KITTY 20.04.2004 da zaplachesh 

PER ASPERA AD ASTRA...