Subotex u BG-u
Moderator: sanela
Re: Subotex u BG-u
Ja sam cuo da je u Bgd Subutex 1000 din tableta od 2 mg, a video sam lika kada je davao 150 e za tablu Subutexa od 8 mg. Nisam znao da je to tolika tableta ja sam mislio da je manja kao Nalorex. Neki kazu da Suboxone sprecava da se ljudi rade. Mada kada ga neko rastvori i sfura u venu ja mislim da ga i taj Suboxone otkine.
Ovdje se govori isključivo o zloupotrebi lijeka koji se koristi za liječenje ovisnosti.Beobandit wrote:Ja sam cuo da je u Bgd Subutex 1000 din tableta od 2 mg, a video sam lika kada je davao 150 e za tablu Subutexa od 8 mg. Nisam znao da je to tolika tableta ja sam mislio da je manja kao Nalorex. Neki kazu da Suboxone sprecava da se ljudi rade. Mada kada ga neko rastvori i sfura u venu ja mislim da ga i taj Suboxone otkine.
- Param-parcad
posto sam u kurcu po ko zna koji put,resio sam da uzmem nesto za skidanje jer sam picka da bih isao na suvo.ali kada sam cuo cene suba nisam verovao,tableta 8 mg 40 evra???djonove necu jer sa njima uvek budem na pocetku i posle njih imam zikru kao da nisam ni stao sa dopom a metadona nema cak ni za 50 evra koliko sam bio planirao da dam maksimalno.ljudi nisu normalni.pa za te pare koje traze za sub krenucu iz inata"cold turkey"...a u picku materinu.
Druze ako si resio da das pare daj na bilo sta.ali met nikako.Naracito ako ces samo 1 bocu,jer kad je popijes za 3,4,5 dana jos ces imati zikru,pa ces onda djonove 3,4 dana i sedmi dan ces se prebiti.Nemislim da si slabic ili da vredjam,ali kod svih ide tako.Moj predlog ti je uplati sa tim parama 4,5 dana rajac ili neku banju(malo jeftiniju) idi tamo iscimaj se par dana,ponesi ako moras malo granja,cajevi,katapresani,brufeni,oni za jezu neki i to ti je to.Drz se.
dal' mi steti droga leti?
- Param-parcad
stvarno ne znam sta cu sa sobom,jos mi je za dva dana slava i stize prljava familija da me vide u ovakvom izdanju(sam sam kriv)ne bi li imali materijala za ispiranje jezika narednih dana...ne znam tess.da mi je makar tabla djonova pa da ih pijem jedan po jedan kada je prava potreba,nego ni toga nema.a verovao ti meni tess ili ne,ja sam se jedanput,jedini put kada sam se skidao metom,uspeo skinuti sa 70 kapi,25 jedan dan,25 drugi i 20 treci...kolicina uvek nametne disciplinu,nema sta.da sam imao bocu,verovatno se ne bi ni skinuo.
Ne pricaj mi nista.Koliko sam puta samo ja isto tako pred slavu bedacio.Zao mi je prijatelju,ja kao i ti nemogu nista pametno da smislim kako da resis to,ali do svetog Nikole tesko da se izlecis.Za met si upravu da ti mozda netreba ni cela boca,ali poenta je da kad zikra prodjke bez frke onda i nije zikra,pa cega onda da se plasis kad mozemo opusteno da se gudriramo.Tako sam otprilike ja razmisljao,kada bih jeftino prosao kroz krizu.Param-parcad wrote:stvarno ne znam sta cu sa sobom,jos mi je za dva dana slava i stize prljava familija da me vide u ovakvom izdanju(sam sam kriv)ne bi li imali materijala za ispiranje jezika narednih dana...ne znam tess.da mi je makar tabla djonova pa da ih pijem jedan po jedan kada je prava potreba,nego ni toga nema.a verovao ti meni tess ili ne,ja sam se jedanput,jedini put kada sam se skidao metom,uspeo skinuti sa 70 kapi,25 jedan dan,25 drugi i 20 treci...kolicina uvek nametne disciplinu,nema sta.da sam imao bocu,verovatno se ne bi ni skinuo.
dal' mi steti droga leti?
Da li se to navukao decko koji se predstavljao kao zauvek skinut. Sta si to uradio crni covece sa sobom. Znam ja tesko je izdrzati sa tim blokatorima svaki jutro je grozno kada se probudis. Uf ja jos ne podnosim blokatore pa su mi ih lekari ukinuli. Imam gomilu nezeljenih dejstava. Skidajte se sa heroina to je odvratna droga. Nadjite sta bilo nek je i mala neka zavisnost, ne mora ni da bude legalna samo se skidajte sa te smrti jer to nije droga to je smrt bukvalno. Ja sam se na srecu otresao tih perioda u fazonu "Jao sada dolazizima idealno vreme za heroin, ili jao sada je prolece moj kritican period". To kod mene ne postoji vise.
I kada se neko spusta sa malom dozom Metadona ne moze da ocekuje da ce piti metadon 3 dana i da ce kriza da nestane. Pre ce samoda stopira krizu pa ce se ona pojaviti za 3 dana. Mora najmanje 10-12 dana da se pije sa postepenimsmanjivanjem. A ja ne znam ko se skinuo sa bocom to su neke najminimalnije kolicine heroina u pitanju onda.
E da si u Bgd poslao bi ti nekako 70 kapi ne znam sta bi samo sa time uradio.
Pa cekaj administratorka sta hoces da kazes sa time ovde se govori samo o zloupotrebi leka koji sluzi za lecenje. Ja mislim da drugi ljudi pokusavaju da u neciji organizam uvale nalorex iako su mnogi opisali nezeljena dejstva leka. Doci ce do toga da ce mnogi preci na Metadon ili ce poceti da ubrizgavaju Suboxone.
Mislim da se to neki pokusaji koji odavno nisu dali rezultate i dalje ponekad pokusavaju primeniti. Nestaje Subutex da bi svi bili i na blokatoru ali mnogi prelaze na Metadon i Heroin. Nema sta stvar uspela. Uzgred ja sam cuo da taj Suboxone uopste nije kao Subutex jer kada ljudi kupuju na crno koji se skidaju i koji samo njega piju a imaju pare da ga svaki dan kupuju na crno uvek traze Subutex kada nema nabavljaju Metadon. Ja im kazem isto je samo ima Nalorex ali to nema veze jer ionako ne uzimas heroin a znate sta mi kazu "Ne lupetaj da je isto i kada ga ti budes kupovao kupuj sta hoces mi hocemo Subutex ili Metadon". Nekoliko puta se desilo i da ga nisu nasli a vec se skinuli i bili recimo 15-20 dana na Subutexu i kada je nestalo krenuli da kupe dosli kod dilera i izlaze kazu nema. Kako nema, pa nema lepo ima Suboxone a tonecu. I onda ako ne nabave Metadon a desava se da je kasno uvece i da slucajno niko nema. Onda bude panista znaci veceras koka a ujutr4uspustanje heroinom. Ondanodu i daju po 200-250 evra koje su spremili za Subutex za jedno vece se sjebe. Ujutru uzimaju heroin i nastvaljaju naredna 4-5 dana. Onda se smore a dotle dileri nabave Subutex i krece ponovo tako.
E da si u Bgd poslao bi ti nekako 70 kapi ne znam sta bi samo sa time uradio.
Pa cekaj administratorka sta hoces da kazes sa time ovde se govori samo o zloupotrebi leka koji sluzi za lecenje. Ja mislim da drugi ljudi pokusavaju da u neciji organizam uvale nalorex iako su mnogi opisali nezeljena dejstva leka. Doci ce do toga da ce mnogi preci na Metadon ili ce poceti da ubrizgavaju Suboxone.
Mislim da se to neki pokusaji koji odavno nisu dali rezultate i dalje ponekad pokusavaju primeniti. Nestaje Subutex da bi svi bili i na blokatoru ali mnogi prelaze na Metadon i Heroin. Nema sta stvar uspela. Uzgred ja sam cuo da taj Suboxone uopste nije kao Subutex jer kada ljudi kupuju na crno koji se skidaju i koji samo njega piju a imaju pare da ga svaki dan kupuju na crno uvek traze Subutex kada nema nabavljaju Metadon. Ja im kazem isto je samo ima Nalorex ali to nema veze jer ionako ne uzimas heroin a znate sta mi kazu "Ne lupetaj da je isto i kada ga ti budes kupovao kupuj sta hoces mi hocemo Subutex ili Metadon". Nekoliko puta se desilo i da ga nisu nasli a vec se skinuli i bili recimo 15-20 dana na Subutexu i kada je nestalo krenuli da kupe dosli kod dilera i izlaze kazu nema. Kako nema, pa nema lepo ima Suboxone a tonecu. I onda ako ne nabave Metadon a desava se da je kasno uvece i da slucajno niko nema. Onda bude panista znaci veceras koka a ujutr4uspustanje heroinom. Ondanodu i daju po 200-250 evra koje su spremili za Subutex za jedno vece se sjebe. Ujutru uzimaju heroin i nastvaljaju naredna 4-5 dana. Onda se smore a dotle dileri nabave Subutex i krece ponovo tako.
Znaš šta Naci, radije ću se boriti sa sobom, zimom, prolećem koliko god treba nego biti na metadonu čitav život.
I toliko si zloban. Šta, drago ti je što je dečko u problemu? Sram te bilo!
I toliko si zloban. Šta, drago ti je što je dečko u problemu? Sram te bilo!
all that I want is to play
- Param-parcad
jel ti vide kakvi su pokvareni ovi metadonci,a anfakabl?,zato se i ne druzimo sa njima