Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

[quot
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:23 pm, edited 1 time in total.
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote:
Pa dobro, svi imamo svojih deformisanosti u ličnosti. Moja je ta neka, ali i to je bila faza. Sada i ne uzivam u tome toliko kada razmislim. Više je to bila maštarija pobolesna koja kada se realizovala u realnosti više i nije toliko primamljiva. Zato što otvara pandorinu kutiju osecanja i ljubomore...
Ma daaaaaa, pisao si o tome sa toliko ljubavi da je tesko poverovati da ti ta ideja nije vise toliko primamljiva 😂😂😂😂
Sad bi dao sve na svetu da Lika opali komsinicu da mozete recepte da Razmenjujete

A Lika u slucaju da ista spomene svojoj gospodarici za trojku- dvorisna kuca sa Ibrom bi mu bila luksuz
Orilo bi se po celoj dalamciji i odjekivalo po hercegovackim brdima ako ne i sire

Edit
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quo
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:24 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quot
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:24 pm, edited 1 time in total.
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Sun Apr 26, 2020 1:43 pm
Frajla wrote: Sun Apr 26, 2020 11:43 am
licaninsasela wrote: Sun Apr 26, 2020 11:40 am Ma pusti Jurke sta je moglo biti da je bilo. To je proslost. I ja sam mogo da upisem faks koji sam tija i da radim sta volim. Ispalo je onako kako smo si napravili ili ako ljudi viruju onako kako je Bog tija je tako. Da sam bio normalan ja svoju zenu nikad ne bi upozna niti bi ima dicu jer bi radio nesto sasvim drugo. Kad mene neko pita kako je na novom zelandu primjer. Ja kazem ma isto ka i ovdje. Sve beton i zgrade oko tebe i ljudi ne stoje naopacke. Jurke sve je to isto. Ne kazem da nije lijepo tamo di sam boja. Je. I ima prelipih stvari za viditi u svitu ali da negdje moram birati di cu ziviti izabro bi hrvatsku. Ne zato sta sam patriota nego zato sta zivimo na najljepsem komadu svijeta. Sto posto je to tako. Drugo. Kod nas nema kriminala ko drugdje po svijetu. Ti pusti svoje klince na ulicu i oni cili dan na ulici. Kurac ces ti u americi i razvijenim drzavama tako. Neko bi ti djecu ili izjeba ili oteo da ih vise nikad ne vidis. Trece. Priroda nam je savrsena. Sve imamo. Nizine sume planine more. Cetvto. Radio ne radio uvik vmces imati sta za jesti i di spavati. Evo ovi sta misle da je bolje u njemackoj ili irskoj. Neka jedan mjesec ne rade ajde vanka iz sobicka di zivis i nemas sta jesti. Znaci zivimo na najboljem dijelu zemlje. Samo da pogledam rucak pa cu ti nastaviti. Opet me zena zajebala nekako pa opet ja kuham. Edit
Sta kuvas danas?
Edit
Goveda juha ali ne iz vrecice ili kocke nego govede kosti i malo mesa. Stavio celer, mrkve, persina i jedacn iz komada cijeli crveni luk. I samo soli.Pa cu to procijediti i poskidati meso s kostiju i staviti odnosno ukuvati sitne domace rezance. Onda se u rerni pece carsko meso. Jedan komad narezo na snite a drugi komad se pece iz komada. Samo sol biber i malo slatke mljevene paprike. I to pod folijom pecem i zalijevam govedom juhom. Sad znaci sam ogulio krompir i tek ga sad stavio peci s mesom. Za salatu. Kupus sa malo octa i maslinovog ulja i ubacit cu dva tri mala paradajza.
Edit
Ti Frajla?
Mmmmm sve ispod folije se jednostavno topi i preeeukusno je

Bravo za domaci fond/temeljac! I ja izbegavam kocke i vegete, pokusavam sa drugim zacinima i malo je reci da sam opterecena Istim i gde god da otputujem ja donesem Po nekolilo lokalnih.

I maslinovo ulje nabavljamo od jednog seljaka negde iz tvoje okoline, rezervisemo par meseci ranije i skoknemo po to i mirni budemo godini dana.

Ja sam danas pravila junece snicle, uvaljane u brasno se proprze minut dva pa u vatrostalnu. Onda na plioskice iseckam gomilu belog luka, sto vise to bolje i bacim u tavu da puste miris pa belog vina saspem u to prokuvam ubacime raznih mirodjija i preko mesa prespem

Folija preko i lagano se krcka u rerni, sto dize to bolje i sto niza temperatura- to bolja

Pirinac uz to, zelena salata i prste da polizes

Navukla sam se na pakistanski pirinac, on je onako spicastiji i Nije lepljiv i to igrom slucaja jer sam se zainteresovala za neka osnovna indijska jela.
I pocela sam sa njihovim zacinima, jako su intenzivni i meni skroz zanimljivi i ukusni. Dok moj dragi protestvuje cim oseti indiju u tanjiru🤦‍♀️
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:25 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Sun Apr 26, 2020 1:37 pm
Jurke wrote:
Pa dobro, svi imamo svojih deformisanosti u ličnosti. Moja je ta neka, ali i to je bila faza. Sada i ne uzivam u tome toliko kada razmislim. Više je to bila maštarija pobolesna koja kada se realizovala u realnosti više i nije toliko primamljiva. Zato što otvara pandorinu kutiju osecanja i ljubomore...
Ma daaaaaa, pisao si o tome sa toliko ljubavi da je tesko poverovati da ti ta ideja nije vise toliko primamljiva 😂😂😂😂
Sad bi dao sve na svetu da Lika opali komsinicu da mozete recepte da Razmenjujete

A Lika u slucaju da ista spomene svojoj gospodarici za trojku- dvorisna kuca sa Ibrom bi mu bila luksuz
Orilo bi se po celoj dalamciji i odjekivalo po hercegovackim brdima ako ne i sire

Edit
A šta ti Frajlita misliš o tim relacijama?Loži li tebe svingeraj i tako to? Volim da čujem ženska mišljenja o tome najviše od svega?
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Sun Apr 26, 2020 1:34 pm
Jurke wrote: Sun Apr 26, 2020 12:48 pm
licaninsasela wrote: Sun Apr 26, 2020 12:13 pm Ne da je gledam nego je cujem. Gledaju na terasi ona i moja zena misu na tvu. A ti ante kuvaj se u kuhinji i guli krompir. E je su mi sjebali i nedilju. Ja mislio odmarati i lezati. Kad kurac. Kceri nema da mi pomogne jer ce ostati na rucku kod frendice a onda dolaze kod nas uciti popodne. Pa opet nema nista od odmaranja. A ove dvije odvrnile misu ko da su na koncertu rolingstonsa. Pih. Jebem ti karakter kad ne mogu reci ni zeno odjebi nego mi dodi pomozi malo. Al misa se ne propusta. Al opet kad smirim zivce je u pravu zena. Ionako rijetko idem na misu pa zasto sada da bude drugacije. Kaze ona meni. Samo zamisli da si sam doma a mi na misi i kuvaj. Bogami i je tako.
Dada Jurke. Tu je zubarica. Gledaju misu njih dvi.
Eto ti prilike da započne sa njih dve temu o ženskom bisexualizmu i o tome kakvo im je mišljenje o trojci sa tipom kao što si ti. Naravno kada ogledaju misu i slegnu im se utisci nakon iste. Da nebi ti rekle kako huliš na Boga i kako su katolkinje i tako to... Ako bi to uspeo da odradi, em bi skinuo zubarku, em bi ti zivot bio obogaćen iskustvom sa dve zene. Onda još nebi morao se bojiš žene i toga da ce te trgovati mišomorom na kvar o zbog preljube....
Ma nema teorije Jurke. Kazem ti ona je meni samo fantazija i to je to. Nema daljebod toga. Ne mogu se zamisliti ja zena i jos jedna zena nikako. Nije to za mene. Moja zena i ja smo spojeni valjda je to sam Bog htio tako kako nam je i mi smo sebi dovoljni. I volimo se sve vise mada kazu ljudi da ljubav ne postoji. Ako ne postoji onda je to nesto sto nema imena.
Edit
A i znam da bi i slucajno nesto bude sa zubaricom a nece sto posto sam siguran da mi ona vise ne bi bila ni blizu sta je sada. Znam ja sebe kad sam mlad bija.
Pa ako uspijem zbariti jedva nekako tu neku koja je meni savrsena nakon sta bi bija s njom bi se sve to sta sam si ja zamislija u blentavoj glavi rasplinilo. Postala bi mi obicna i vidija bi svaku njenu manu. Tako bi bilo i sa zubaricom. A ona je meni ovako san. Moja perverzija. Savrsena zena ka iz filmova za odrasle.
Edit
Jedino o kojoj nikad nisam promijenio misljenje i smatram je savrsenom je moja zena. Mada ima hrpa stvari koje su joj mane ja ih tako ne dozivljavam nego je volim ili sta vec bas takva kakva je. Lajava, bezobrazna, njezna, gruba, dobra, zlocesta, pobozna, skroz me proganja za sex dakle poprcljiva itd. I ljena je zadnjih dana turbo. Pa samo ja kuham zadnjih dana. I sve radim po kuci. Od sina nista koristi jedino me kcer zna tjesiti i pomagati mi. Kako je brzo narasla iz bebe u mogu sad reci zenu. Ne mogu vjerovati. A preslikana je mater. Ima samo moju visinu i oci moje. Sve ostalo na mater. Sta ti je priroda i geni. Drago mi je da se bavi sportom i da je u skoli stvarno super. I djeluje mi bezbrizna i sretna uvijek.Bar u zadnjih par godina. A znali su ovdi di ja zivim svasta vikati mojoj djeci. Da su cigani i puno gore stvari jer ovdje se broje krvna zrnca. Moras biti hrvat. Koja su to govna ovdi od ljudi. To je za nepovjerovat.
Jesam uvek bio naradjen dok smo se bavili fantazijama I meni je lično partijanje sa parovima dosadilo odavno pre toga, ali me je uzbudila ona kada je priznala da zeli to. Kada smo to i uradili ona je bila ta koja je rekla da ne zeli to da uradi više nikada, osim sa nekom vrhunskom ribom u priči. Ona, ta riba i ja eventualno, ali to više ni ne pominje. Bice Liko što ce biti. Ja znam da sam joj stavio do znanja da samnom iskreno moze šta god da ostvari, a da u slučaju ponovnih samostalnih avantura bi završili pod zemljom i ona i ja i to potpisujem. Nikada nisam žensko udario, ali za novi nož u ledja bi je udavio...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote: Sun Apr 26, 2020 2:56 pm
Frajla wrote: Sun Apr 26, 2020 1:37 pm
Jurke wrote:

Edit
A šta ti Frajlita misliš o tim relacijama?Loži li tebe svingeraj i tako to? Volim da čujem ženska mišljenja o tome najviše od svega?
Jok, ni najmanje. Dobar moj friend je jedan od njih, i pokusavao me je namamiti jer sve prsti od neke hemije izmedju nas, ali je to meni sve zabavno samo i na tome i ostajem. Bas me to ne interesuje. To kod mene spada sve u “rizicna ponasanja” kao i gudra jbt :)
Da ne pomislis da bezim i da se sklanjam, ne, bas me to ne interesuje... mozda je povezano i sa cinjenicom da od dragog dobijam sve sto pozelim i uzbudjenja su jos uvek tu, da ne ureknem kuc kuc hahahahah
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quo
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:26 pm, edited 1 time in total.
Locked