Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.
Moderator: sanela
Re: Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.
mnogo ti znaci pravopis u svijetu narkomanije,a japanče?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
-
vazi buvac, odmaraj.
e jebem mu misa...samo te pitah jel ti to znaci?
Jedan pad,nista strasno,veliki primer za mnoge....mene na prvom mestu! Nista slucajno!
svaka slicnost sa ranijim padovima je slucajna
-
isprike na zadocnelom odgovoru.
ma sto god (pošale/nadgornjavanja radi, zaista..) spocitavah spram pravopisa, ovdje je po sredi nesto ozbiljnije - u pitanju su likovi (ja sam tu samo pajac), kako sam zelenišu pokusao objasnit, koji se, u svojoj psiho-nedaci, sprdaju sa svrhom foruma koji postoji da bi ljudi s' iskustvom, noe-clanovima ponudili savjete koji su van opcih mjesta komuna/meth..
ti si uspijo, imas familiju/radis, mada je svje to na koncu ne vazno. ono sto je bitno je da se boris/trudis a slicnih ima na ovim stranama ali sve manje..
ljubi klincadiju, osjecaj koji proizilazi je nemjerljiv.
ma sto god (pošale/nadgornjavanja radi, zaista..) spocitavah spram pravopisa, ovdje je po sredi nesto ozbiljnije - u pitanju su likovi (ja sam tu samo pajac), kako sam zelenišu pokusao objasnit, koji se, u svojoj psiho-nedaci, sprdaju sa svrhom foruma koji postoji da bi ljudi s' iskustvom, noe-clanovima ponudili savjete koji su van opcih mjesta komuna/meth..
ti si uspijo, imas familiju/radis, mada je svje to na koncu ne vazno. ono sto je bitno je da se boris/trudis a slicnih ima na ovim stranama ali sve manje..
ljubi klincadiju, osjecaj koji proizilazi je nemjerljiv.
znao sam da iza japanca stoji jedna razumna persona
-
sva podrska d.- ja se nisam izjasnjavao ali sam u vise neg desetproljecnoj buli.
budala..
budala..
Za one koje stvarno interesuje,ja za divno cudo jos strejt...malo sm prordio sastanke,ali trcim u drugi grad,suuuuuuuuudjenja....danas sam bio prvi put bio na sudu osteceni,a da nisam ni znao..priveli me kao ostecenog,a nisam ni pozive dobio....imam nekog debilnog postara........ni da se popne 11 stepenika,sa sve ulazom u zgradu........
Vazno je da sam srejt.ia kao me sutra ne uhapse na sudu,odrede pritvor...bice do jaja....onda ponovo na sastanke bez izuzetka.....a imao sam par situacija.....brrr.srecom blokatora u dzepu........i,po pola kada bas vidim da je skoro gotovo......zato mi sastanci i trebaju.......pozdrav za one koji su dobro tj. dobri........
M.
Vazno je da sam srejt.ia kao me sutra ne uhapse na sudu,odrede pritvor...bice do jaja....onda ponovo na sastanke bez izuzetka.....a imao sam par situacija.....brrr.srecom blokatora u dzepu........i,po pola kada bas vidim da je skoro gotovo......zato mi sastanci i trebaju.......pozdrav za one koji su dobro tj. dobri........
M.
Hehehe, pretpostavio sam da si pričao o padu jedne druge drage nam osobe, al nisam hteo da se zalećem...a ovo
...šta reći...
Budi mi dobro buraz, gledamo se.
malic wrote:..priveli me kao ostecenog

Budi mi dobro buraz, gledamo se.
Moon child