ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
Moderator: sanela
- oci boje meda
Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
tnx PROCITAJ ME i IGRICE moja draga,
eto procitaj me kontas sve, samo sto ja ovaj put vise ne mogu da trpim imam ponudu da u oktobru otpalim preko, zauvek, ako hocu, i to cu uraditi,ako izdrzim do tada...to me ustvari jedino sad i motivise....ne da se ne gudram, stvarno toliko sam tupa, besna, negativna da ni dop tu ne bi pomogao....ni ne pomisljam, to je dobro...,nego da ne uradim sta drugo sa sobom. obecase mi, dodji i videces koliko se moze i kolko je lepo...a ta osoba nikada na laze...nemam razloga vise ovde ostati, dragi mi zapalio iz komune, sva sreca i dalje je cist, mnogo duze nego ja, on je tu oko 5 meseci, a ja tek 27 dan...ali stvar je u tome, sto sam ja to tek posredno saznala, da sad ne objasnjavam, a moja keva je sve vreme znala, lazljivica..., (a ja treba da lazem kada me pitaju sta se sa tobom desava.ne kazem da na sva zvona treba da vicem ja sam ovisnik u oporavku, ali drugu iz detinjstva, ej bre!...)tako da su nam svi kontakti zabranjeni....jedina osoba koju sam volela i koju volim, i koja je mene isto tako volela, a prokleti dop nas unisti, kazu da retko uspeju veze pa i bivsih ovisnika,tako da moje jedine ljubavi nema vise, sa matorcima zaista vise nemam snage da se natezem, izdrazacu do oktobra a onda zbogom zemljo srbijo.....ako izdrzim...a nadam se , jer me ta ponuda stvarno lozi, to cu ti igrice na pp, a i sa mojima od te svadje apsolutno nikakkvu komunikaciju, keva pita kazi da znam da li pricamo, ja cutim, pravim se da je ne primecujem...necu ja vise da se kidam zbog njih. ko ih jebe, i ok. zele najbolje, ali preterase, pa opet zato ko ih jebe!brojim dane, adani kao godine...nadam se...................................
eto procitaj me kontas sve, samo sto ja ovaj put vise ne mogu da trpim imam ponudu da u oktobru otpalim preko, zauvek, ako hocu, i to cu uraditi,ako izdrzim do tada...to me ustvari jedino sad i motivise....ne da se ne gudram, stvarno toliko sam tupa, besna, negativna da ni dop tu ne bi pomogao....ni ne pomisljam, to je dobro...,nego da ne uradim sta drugo sa sobom. obecase mi, dodji i videces koliko se moze i kolko je lepo...a ta osoba nikada na laze...nemam razloga vise ovde ostati, dragi mi zapalio iz komune, sva sreca i dalje je cist, mnogo duze nego ja, on je tu oko 5 meseci, a ja tek 27 dan...ali stvar je u tome, sto sam ja to tek posredno saznala, da sad ne objasnjavam, a moja keva je sve vreme znala, lazljivica..., (a ja treba da lazem kada me pitaju sta se sa tobom desava.ne kazem da na sva zvona treba da vicem ja sam ovisnik u oporavku, ali drugu iz detinjstva, ej bre!...)tako da su nam svi kontakti zabranjeni....jedina osoba koju sam volela i koju volim, i koja je mene isto tako volela, a prokleti dop nas unisti, kazu da retko uspeju veze pa i bivsih ovisnika,tako da moje jedine ljubavi nema vise, sa matorcima zaista vise nemam snage da se natezem, izdrazacu do oktobra a onda zbogom zemljo srbijo.....ako izdrzim...a nadam se , jer me ta ponuda stvarno lozi, to cu ti igrice na pp, a i sa mojima od te svadje apsolutno nikakkvu komunikaciju, keva pita kazi da znam da li pricamo, ja cutim, pravim se da je ne primecujem...necu ja vise da se kidam zbog njih. ko ih jebe, i ok. zele najbolje, ali preterase, pa opet zato ko ih jebe!brojim dane, adani kao godine...nadam se...................................
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
-
oci molim te pod hitno da mise javis na pp ovo nije molba vec zapovest!!!!!!! i na gmail sutra obavezno sve mi moras ispricati mislim da znam gde ces zapaliti ali opet na pp molim te hitno sto jitnije cim se vratis sa terapije, obavezno, kad se lj vratio?
pusa molim te javi se
pusa molim te javi se
- overseas girl
Oci draga, bez veze mi sad ovako da ti pisem na dugacko... javi se i meni na PP please ...imam sto sta da ti kazem...ljubim te i izdrzi ...
sifra: oktobar
sifra: oktobar
Svi te ovde gotivimo i zelimo ti najbolje!
Ja licno dobijam osjecaj nemoci !
Vezano za starce,kod mene je bilo drugacije.Stara je slicno reagovala,a stari je rekao vidjenijim gradskim mangupima da me prebiju ako me vide sa nekim sumnjivim likovima(meni je stari posebna prica!).
U svakom slucaju kad sam im rekao,oni su drzali glavnu rjec dok meni nije dopizdilo,a onda sam ja rekao svoje...
Neznam stvarno...pokusaj jos jednom da im iskreno izlozis tvoj problem.Nacrtaj im,pricu rastavi na atome.Reci,da ce ti puci film i da ces stvari uzeti u svoje ruke i otici,tako da ce izgubiti tu kontrolu koju kao imaju.Ovo naravno nesmije biti pretnja ili ucjena,bar ne u tom tonu,nego iskreno sta ti smeta i da ti to remeti oporavak! Obecaj i redovne testove i sve sto konkretno treba,uz blok!
Mislim da bi trebali biti sigurni,a ti dobiti neku slobodu.
Naravno,sve dogovoreno trebas i ispuniti!
Koliko ti zelim dobro,znas ti najbolje!
Ja licno dobijam osjecaj nemoci !
Vezano za starce,kod mene je bilo drugacije.Stara je slicno reagovala,a stari je rekao vidjenijim gradskim mangupima da me prebiju ako me vide sa nekim sumnjivim likovima(meni je stari posebna prica!).
U svakom slucaju kad sam im rekao,oni su drzali glavnu rjec dok meni nije dopizdilo,a onda sam ja rekao svoje...
Neznam stvarno...pokusaj jos jednom da im iskreno izlozis tvoj problem.Nacrtaj im,pricu rastavi na atome.Reci,da ce ti puci film i da ces stvari uzeti u svoje ruke i otici,tako da ce izgubiti tu kontrolu koju kao imaju.Ovo naravno nesmije biti pretnja ili ucjena,bar ne u tom tonu,nego iskreno sta ti smeta i da ti to remeti oporavak! Obecaj i redovne testove i sve sto konkretno treba,uz blok!
Mislim da bi trebali biti sigurni,a ti dobiti neku slobodu.
Naravno,sve dogovoreno trebas i ispuniti!
Koliko ti zelim dobro,znas ti najbolje!
- oci boje meda
ma yugo ne vredi, sve sam nacine isprobala, i lepo i ruzno i ne ide.....evo sad je bila, kaze zasto me toliko mrzis, ti moras da shvatis da je za tvoj oporavak najbolje nigde da ne ides, i pored blokova i sve kontrole, ona i dalje to govori....nemaju oni pojma, ne shvata, ne vidi da tonem,i ne da se necu oporaviti, nego jos vise propasti, samo ovaj put ne od gudre,nego cu da skrenem odistinski, sa zivcima u tri lepe.....zato cu i da odem.prvo sam nasla soliter, posle rekoh sebi, zasto bi zbog njih skakala? pa samo treba da sacekam trenutak i da odem.a onda neka se pitaju,da li je najbolje bilo za mene ne setati, kada odem bez zbogom zauvek....
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Samo da ti kazem da je meni to skakanje sa solitera bas bezveze.Nekako je aut,da nekazem seljacki,bez ideje i originalnosti.A da ti nepricam da bi se sumnjalo da pripadas nekoj satanistickoj sekti i sl.Mislim,pratim ja i desavanja u Vojvodini.
Pazi,najveci bedak je sto kad se ubijes ne ides u raj.Nema popova,a mislim i da te nece u regularno groblje primiti.
I ja sam bio u fazama suicida,ali cim pomislim na pakao odustanem.
Ja,sestro hocu u raj,kontas.
I to vjecno!
Pazi,najveci bedak je sto kad se ubijes ne ides u raj.Nema popova,a mislim i da te nece u regularno groblje primiti.
I ja sam bio u fazama suicida,ali cim pomislim na pakao odustanem.
Ja,sestro hocu u raj,kontas.
I to vjecno!
- oci boje meda
ej yugo znam te, i znam sta mislis, i sve to.......a soliter....to je krajnja opcija, ako druge lepse ne upale.....inace ,i ovako mi popovi yugo ne bi dosli, nisam krstena, tako da......ali ne zeli ja soliter, pa sta mislis, da ne pokusavam nesto izmuvati, otpaliti, a da to sve ispadne ok, najbolje po mene, da se ne vratim na staro, a da opet ne ostanem ukopana ovde gde sam, pa pricali smo jebemmumisa!.....pa hocu i ja lepse sutra, sunce, vetar, kisu.....hocu i ja da se smejem.....ne bih pokusavala ovo sto pokusavam, mislim apstinirati, i eto moze se reci ide....kratak, prekratak je period 27 dana bez dopa, ali najduze do sada ikada.i zadovoljna sam time.i time sto danas ne zelim dop.ni prethodnih dana. sta ce biti sutra, to niko ne zna. i ne kvari moje raspolozenje nemogucnost uzimanja dopa, jer znas onu ko hoce nesto da ucini nadje nacin, ko nece nista da ucini nadje opravdanje, sto znaci da hocu, lako bih ja do dopa, pa makar i preko bloka, ili bi vecno nalazila opravdanja za drogiranje. ne, zelim da sam cista, ali mene jebe keva, cale, njihovo neznanje, to sto nece da slusaju, sto kontaju da najbolje znaju, da ja nemam pojma, da mi je droga pojela mozak, i da sad samo oni umesto mene mogu da odlucuju....nece da me cuju, ni lepo ni ruzno. sad ne komuniciramo, odnosno ja ne komuniciram sa njima, oni kao pokusavaju, barem da me nateraju da jedem...a ja ih bojkotujem...nikada nisam bila zla....cudim se sebi, sada, od kada sam u svadji sa njima, tako uzivam kada vidim koliko pate, koliko ih moje ignorisanje povredjuje, kada udju u sobu, pokusaju staviti ruku na rame, a ja se izmaknem, kulturno zamolim da napuste moju sobu, osetim bol, i to me cini zadovoljnom. to me pomalo i plasi, da li se pretvaram u monstruma? ako i postanem, oni su to od mene napravili. ja sam se do sada jebeno trudila da se iskupim za sve lazi, manipulacije, recidive, kradje......nista nije vredelo, ocigledno. e pa sad sam okrenula drugi list, cekam pravi momenat i ...to je to....bez zbogom u neko bolje sutra......nadam se bez solitera, ni ja ne zelim 11 sprat, zelim da se smejem, ali ako to ne upali u neko skorije vreme, ja ne znam sta drugo da uradim, jer ja ne mogu vise sa njima......ne mogu vise ni da ih pogledam, jeza mi niz kicmu prodje samo kada ih vidim, cujem...ne znam zasto bas tako, nikada pre nisam bila takva, nisam prezirala, mrzela, ...nemam pojma.ne znam vise ni sama sta pricam,nemam snage, gubim se,ne mogu ni misli vise povezati, a da zvucim razumno......odlazim polako dole.....
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Hey,..O.B.M.,...baš sam pročitao taj tvoj post i takva tuga me napala sad,....da ti bar mogu pomoči,...
,.....gledaj,...moji starci isto nisu znali ništa kad sam im prvi put rekao za heroin,...i oni se prepali i to,..i isto mislili kako če sad oni najbolje da pomognu,..da najbolje znaju,..i isto nisu znali ništa....i tu mi je trebalo ogromno vremena,..da jih informiram i tako.....sječam se kako sam im neku noč ostavio laptop u dnevni sa otvorenim int. stranicama gde se pisalo o ovisnosti,....i to one sa strane organizacija,..doktora,...stručne literature,..pa i nekih ispovijesti bivših ovisnika i njihova razmišljanja,....i tako su oni uzeli sve to ozbiljno i pročitali mnogo,...i moram da kažem ,.da su sad moji "stručnjaci" za te stvari,....i na moju sreču mnogo razumiju suštinu problema,....pa tako i mene,...A dogodilo se i to,..da smo se zbog svega i veoma zbližili,...
...neznam,.sad dali če ti išta od toga,što sam napisao,..pomoči,.......meni je dosta,....
...Želim ti sve najbolje,....nek ti se situacija promjeni hitno,....i želim ti da češ pronači i svoj mir,..pa i starcima želim isto,..
..ne daj se,...bori se,....svi smo sa tobom,....
....bye....

...neznam,.sad dali če ti išta od toga,što sam napisao,..pomoči,.......meni je dosta,....
...Želim ti sve najbolje,....nek ti se situacija promjeni hitno,....i želim ti da češ pronači i svoj mir,..pa i starcima želim isto,..
..ne daj se,...bori se,....svi smo sa tobom,....
....bye....
tryin" to be the best of me,...
- PROČITAJ ME
............... mila ti znaš najbolje kako, kada i kuda ćeš............ ne želim ti pametovat, samo te podržati u tvojoj odluci i tvojim budućim namjerama............. samo hrabro.. nijedna riječ od prijatelja nije od viška, riječ podrške.............. čuvaj se i pamet u glavu............. ljubi Jaca........... 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
- oci boje meda
falco tnx na podrsci pa i tuzi koju delis samnom, mada ne zelim da iko zali zbog mene, sama sam pravila sranja i sada sam tu gde jesam, ispastam svoje greske, ali nadam se ne zdugo.eto prosao je nekako jucerasnji dan, dan manje do ostvarenja mojih zelja......jos samo....dana.ali izdrzacu.inace, znaju moji odavno da sam ja u problemu, nabavili svu mogucu literaturu, i kevi citala i ove stranice foruma i strucne textove....ne, kod njih jednostavno nista ne pomaze....jebi ga ipak je ovo zemlja srbija a ti u SLOveniji..napredniji ste, malo sale.....muka mi je vec od svega, i od kuknjave, i od tisine, i od usamljenosti i od same sebe....gledam kroz prozor, setih se recenice jednog clana sa AN koji je rekao kakav divan dan danas, a napolju je bilo sivi i padala je kisa.ali vedro je bilo u njegovoj glavi. danas je stvarno vedar dan, ali ja to ne vidim zastvarno.u mojoj glavi samo crnilo, ne vidim nista lepo. stalno mi govore ostani cista i videces kako ce ti se zivot promeniti, kako je lepo...ja ne vidim nista, jeste istina prekratko sam cista, ali zar ne bih bar na trenutke trebala da vidim, da osetim to nesto lepo o cemu mi pricaju....i tako cekam da dodje taj dan, kada cu i ja po kisnom danu moci izgovoriti kakav predivan dan...kada ce doci taj dan, kada ce doci................da li cu imati snage docekati ga....da li imam uopste vise snage i za ovaj dan?
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?