YugoStar

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Re: YugoStar

Post by Zona Sumraka »

heroina jbte?...pa sta bi covjece?...znam da se bunis na pohvale i slazem se sa tim pristupom, ali ne znam kako drugacije da prokomentarisem ovo poboljsanje u komunikaciji...stvarno si me ostavila bez teksta...
heroinapg

Post by heroinapg »

Odgovori na pitanja Zono..Pola je citata (*A nije moj topic-pa je lako)Ne brini, nije ponudio papire. :wink: Samo za tebe-Vracamo se Yugovoj ispovijesti?!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

znam ja vrlo dobro sta si ti napisala, a sta citirala...da je i za papire, vrijedilo bi :D ...
re: yugovicha, ja sam njemu davno rekla preko pp-a sta mislim o svemu tome...sto moze i sam da posvjedoci...
paramparcad

Post by paramparcad »

yugo daj nam fotku celu...pa cak i ja izgledam lep(barem mojoj mami) na prepolovljenoj slici a ti jos ucetvrtio...sta je problem?jel nemas usta,nos...ne daj boze drugo oko...ajde ne budi sebican,podeli sa nama tvoje lice. :D
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Zvezdica ti je ANONYMOUS,
zato i sedi na osam devojackih stolica na forumu,
xe, xe, xe,
PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
YugoStar

Post by YugoStar »

Veeeliki pozdrav omladini :!:
Ovih sam dana bas u frci vezanoj za posao.Imam neke planove za proljece,prilicno su megalomanski,ali...e,da bih to ostvario moram biti u radnom odnosu i te stvari.
Sutra pocinjem da radim kao kreditni sluzbenik,sve super,ali neznam kako ce biti sa vremenom i to.Mislim imacu komp. u kancelariji,ali neznam svoju sifru (zaboravio),pa me to pomalo brine,ali ima Sanela i Avdija,pa cemo nesto skontati.

Trebao sam za vikend u BG,ali imam jos jedan razgovor u vezi neke firme iz Srbije koja treba da ovde otvori filijalu,pa sam i tu rastrgnut.
Jebiga,mjesecima laganica,a sad sve odjednom.Nema veze prezivjecu :wink:

Sto se slike tice,to mi je pomogla OBM,ali da postavim cjelu,nemam muda.Sve me strah da me ne prepoznaju oni sto nebi trebali.Naravno ne mislim na vas poznate forumase,od kojih neki cak imaju i gomilu mojih slika :D

A sto se tice pisanja ispovjesti,planiram nastaviti o periodu kad sam se vratio u Sarajevo,pa pricu izgurati do ovog vremena.
Moj povratak iz Njemacke je posebno poglavlje.Vratio se cist i skinut sa metadona,ali nedovoljno obrazovan i sa nekim povrsnim znanjem,sto me je i kostalo ponovnog pada i pakla.

Ovo nije oprostajno pismo,samo me mozda nece biti par dana.

Svi imate poljupce razne :wink:
:smt029
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Cao Yugo!
Samo da pozdravim i poljubim!!! :smt039 PDT_Love_23
Potpis.
heroinapg

Post by heroinapg »

Nemo yugo samo po forumu dijelit kredite il trazit zirante? :wink:
astalavista.box.sk (bez "www")ti je jedan od sajtova na kom imas da ukucas sta ti treba i izbace ti se rezultati. Ovo ako sanela i avdija ne budu imali vremena da ti pomognu. Kazes da neces na forum dolazit? Lin je samo za tebe, prijatelju...Na sopstenu odgovornost, bas kao i cure koje su napravile na sopstvenu odgovornost RECIDIV!
Moga si brate trip u Bg odlozit, da ne miniras ljudima konvenciju, oko koje su se ozbiljno trudili..niko te ne krivi.Svako odlucuje u svoje ime.Al si ipak mogao-Mislim kao stariji, iskusniji, iskreni prijatelj, prosarat i pogledat malo
Pozdrav druze i sve najbolje i samo za tebe :?: :!: :idea: i njih bi u poslednje vrijeme zabranila.. :wink:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

......... vozdra druže, kako si mi.............. nego heroinapg. ja te nikako ne shvatam šta si željela da mi kažeš. te osobe kao Mod npr. nisu mi nimalo pomogle i ako me pomno pratila............... ali poslije ispljuvala.... fuj... fuj... ne želim se sjećati te osobe. taman sam je izbrisala iz sjećanja.. kao da je bog nije ni dao... izvini, molim te ali tako je.............. a ja se više držim osoba koje mi daju normalne savjete. a ne uslove kao ona......... istina ona mi nije pomogla samo odnemogla. naravno putem pp.......... i msn_a .............. željela je samo da snjom komuniciram na forumu i van njega što meni nimalo nije odgovaralo....................... NADAM SE DA ME KUŽIŠ :?: :?: :?: ........ VIŠE MI BILO KO OD RAJE FORMAŠA POMOGNE KADA ME SAMO UPITA TAJ DAN KAKO SAM, DA LI SAM NERVOZNA I SLIČNO ... IMA TOGA PREKO PP. I MSN_A ...................... A JA NE BJEŽIM OD NAŠIH PRIJAŠNJIH RAZGOVORA................ naprotiv bilo je i veoma poučnih................... samo što većina znamo da ona kao ona nije osoba za druženje........................... pa slagali se neki ili ne to vam je ljudi čista istina............ koliko mi je pomogla, na kraju mi je sve nabila na nos i to za mene nije nikakva drugarica........ I ZAMOLILA BIH DA MI JE NIKADA VIŠE NIKO OD LJUDI NA FORUMU NE SPOMINJE NI DOBRO NI LOŠE...... JER I ONA SAMA ZNA DA JE ZLA OSOBA....... BLAGO NJOJ SA NJOM SAMOM.................. SORI YUGO BRALE ALI MORALA SAM. TI ME SHVATAŠ ZAŠTO....................... :D :D :D :D HEROO TEBI SVE NAJBOLJE............... A I MENSA GA ZNA NEKADA USRATI KO SAMO NJEMU POZNATIM RIJEČIMA I UVRIJEDITI POJEDINCE KOLIKO SAM MOGLA DA UPRATIM........................... A KAKO SI LI TI MAJKE TI DOSPIO U TU SADAŠNJU NORMALU........ NA SUHO ILI PREKO METADONA...... ILI PREKO NEKE DRUGE TERAPIJE... MOLIM TE DA MI OBJASNIŠ............... ZAISTA BIH VOLJELA KAKO SE TI DOZVA ZDRAVE PAMETI. A MI KOJI SE LJEČIMO METOM SMO SRANJE PO TEBI... ma daj molim te objasni drugarici sa foruma............... KAKO, KAKO, KAKO................................ IZVINI SAMO TE PITAM..... poz od JACE...................
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
heroinapg

Post by heroinapg »

Pro. me, ne trudi se da me shvatis. Nema potrebe, zaista. Al, kao i sto si ocekivala, kad vec spominjes. Modesty sam spomenula na konto pisanja na mojoj ispovijesti, mojim topicima. Jedan od Topica na kojem si i ti pisala, jaco-ono gdje sam prilozila svoje autorske textove, a Modesty itekako tacno napisala kada si ti ponudila da napises dramu ili sl. / Ne mogu te citirat....ne rade mi tacke:} Modesty je napisala da je potrebno 1. da nadjem sebe i svoju ulogu. sto je itekako tacno. ti si Jaco ta koja je izazivala prateci "ZLU" (?!?) zenu korak pu korak gdjegod sto napise i prokomentarise. Akoje to bio uslov (ne brini-Privatne Poruke su privatne-PRIVATNOST je svetinja, ja sam avetinja../ne brini ne iznosim to u javnost Jaco
Pamtiu i pamtim svaku-every single recenicu koja je napisana ovdje/ na mojim topicima/
KOntam da nije lijepo, al jbg mi smo samo zene-zene su zenstvene i zene su 100.a. Nit sam zastranjivala niti cu. Ti se draga Jaco nemoj sjecati onoga cega ne zelis. nisam tebe spojila sa Modesty.sto se tebe tice-pomno pratila?! postovi-vrijeme napisanih postova ne potvrdjuju tvoju pricu-jbg racunari su tacniji nego mi zavisnici. Meni je drago da si se ti tako izokrenula-mislim nasla normalne osobe, cijih se savjeta drzis.
željela je samo da snjom komuniciram na forumu i van njega što meni nimalo nije odgovaralo.......................
Jaco, hvala ti sto si me naste srca nasmijala.hahahahahahhahahahhahahhah. Kad ti nije odgovaralo, nadam se da si uspjela d...a.....pobjegnes.......Lako je MSn....iskljucit......nekog na igore listu stavit.....PP ugasit....ne citat ih.....
Super je zaista kad neko biloko za manje od godinu dana napravi takav korjeniti preokret (Ne ti Jaco, bilo ko!) kakoko gleda na godinu dana..I nije tolko dugacka..Mozda ja promijenim pol ove goodine..i postanem Yupol-Jupol :axe:

NE DA TE KUZIM< NEGO..............................apsolutno te KUZIM. i privatne poruke necu da citiram. ne njene, Jaco! Vecina znate da nije podrobna za druzenje. Ok-drago mi je da si se stopila u vecinu. KUZIM TE....Ipak cu ja u svoje ime pisat-ne ovdje.....A ne da te KUZIM...samo necu da se spustam na neke nivoe, iakosam zensko....Jeste..mi smo ostali cvecke i niko, al apsolutno niiiiiko od nas nije imao momenata..
Ne izvinjavaj se kad nisi kriva, Jaco. POGOTOVU NE.....................MENI. Kidam ja odavde...
JA za razliku od tebe......SVIMA ZELIM SVE NAJBOLJE...KAko ko vidi najbolje, da spsonfakinlutli svako nadje ono sto trazi
Izvini se.....drugu......i u moje ime........kad se vec izvinjavas.....sto oduzimam prostor....necu vise tacka
Post Reply