Proslo je nedelju dana od spustanja na 0,5, pa da samo ukratko kazem sta se desavalo. Trece noci su bili poceli bolovi i naravno nesanica, dvaput sam cak uzela u 3 nocu umesto ujutru da bih mogla zaspati, ali ljudi moji... To nije ni 50ti deo onoga sto u glavi isprojektujes i predvidis kao scenario dok slusas neka tudja iskustva, tj. necije muke i bauke... do kojih, kako vidimo, uopste ne mora doci. Mnogo je ne samo uspesnih, nego i laganih prica o bataljivanju. Posto sam do 14. svoje godine skakala sa visokih objekata, podseca me ovo na osecaj dok sa krova visine 2. sprata gledam dole, i sto vise gledam to sve manje hrabrosti imam i sve vise scenarija po glavi. Tako i za ovo i za stosta u zivotu, nekad samo treba dzazduitovati bez suvisnih analiza i pretpostavki; nego priprema- pokret pa sta bude.
Kod mene evo bude to da mi je pomalo cak cudno koliko
netesko ovo ide, da ne kazem lako. Kad sam one noci lomila prcic dozivljavajuci ga kao bilo koji drugi lek za bolove i bez ikakvih psihickih smetnji, osecala sam kao da mi je ispran mozak. Sta ti je psiha... Nekada ni dosadu nisam mogla podneti, i ona je bila vise nego dovoljan povod za
buposezanje, a sada mi vise ni na pamet ne pada da sva ona prirodna stanja poput dosade i nervoze suzbijam tabletom. Kad vratim film na svoje prvo skidacko javljanje i zatim pogledam ovo sad, neuporedivo je. Kao da cilj tada i sada uopste nije bio isti. Sta se tacno sa mnom desilo ne znam, ali definitivno ovaj obrt ima veze
i sa ovim forumom. Sa informacijama, iskustvima i savetima koje ovde dobih. Zato zelim jos jednom da kazem da sam mnogo zahvalna svima i na svemu ovde.
Uglavnom, za neke tri nedelje cenim da ce biti gotovo sa spustanjem i tada pocinje drugi deo. Nadam se da nece biti kao u filmskoj industriji- drugi deo uvek losiji od prvog.

Posto sam se sad stabilizovala na 0,5, naredne tri nedelje bice dovoljne za stabilizaciju na
0, nesto mnogo sitno 
0,1 otprilike. To je dovoljno, sto neko rece- ostalo je sve u nasim glavama. Taman sam sada procenila i trajanje te nesanice i bolova, ispostavilo se ne duze od 5 dana, posle je funkcionalno izdrzivo i intenzitet opste unezgodjenosti opada. Tako ce biti i posle nuliranja. Znaci, kroz nedelju dana na 0,1- kroz tri na NULU.
Pozdrr, ljudovi!