Tetka se zove Dimitrije...pa ako si zainteresovan...
PS.Kako mislis ''sve ti jebem...''?
Sanela?...krsenje pravila foruma?
I sto bolan Zonu po guzi?Cura te nije ni spomenula kao ni ja...Opisao sam samo sredjivanje vanjstine koja je jako bitna da bi se odrzao zdrav duh.
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Hahahaha Dimitrije sine Mitre
vudd ludaku jedan...a za zonu pesmicaaaaaaaaaaaa
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1V2qf1Mb-3U[/youtube]
Sutra ujutro biopsijaaaa,idem u Novi sad trebam biti u bolnici u 7.Dr Milotka Fabri kaze da cu ostati najmanje dva dana jer hoce da rade neke analize odakle znam.Drzste se sapatnici

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1V2qf1Mb-3U[/youtube]
Sutra ujutro biopsijaaaa,idem u Novi sad trebam biti u bolnici u 7.Dr Milotka Fabri kaze da cu ostati najmanje dva dana jer hoce da rade neke analize odakle znam.Drzste se sapatnici

Bob...sretno ti ubivanje CeCe,ako Bog da.....
Pozz svima
Dgo nisam dolazila na forumuopce ni otvarala stranicu,vecinom sam na fjesu i to je to ah da i twitter...po sat vremena na dan
Imam dosta privatnih porblema,pricala sam i nesto pisala o svemu...borim se da suvam nesto sto ne znam da li je vrijedno toga, sve ukazje da nije...i,sta mi preostaje, kako cijeli zivot spakirati u par kofera i poceti ispocetka u drugoj drzavi. Iz svog stana u jednu sobu,prilicno preprikladnu curici i sebi. sta su stvari,nista materijalno ali opet sam ih sama stvarala ikupovala i stjecala godinama i vezana sam za njih... zasto da ostavim nekome moje?
Uza sve to tata mi je bolestan...rak se prosirio na gore ide prema boze me oprosti mozgu,,,,same rijeci bude strah u meni..a on je sam u Bosni...imao je zracenje u bosni pa je dosao kod nas i bio 3mj sad isao produziti vizu dolje i isao doktoru i fuck vijesti.sad je opet u sarajevu.ovdje treba 6mj cekati da bi mogao zdravstveno koristiti a on ih nema...hej nema 6mj od zivota
kako ste vi
Moja curica je super, prdivno pametno dijete, sad uci treci strani jezik, u biti 3 jezik uopce uci pisati po kompj i pricati,pomaze mi u kuci,cisti,radi salatu,najsretnija je kad mi pomaze. sa svoje 2godien.ona mi je sve sta imam i najvece blago,razlog moj ustajanja iz krevta
Dgo nisam dolazila na forumuopce ni otvarala stranicu,vecinom sam na fjesu i to je to ah da i twitter...po sat vremena na dan
Imam dosta privatnih porblema,pricala sam i nesto pisala o svemu...borim se da suvam nesto sto ne znam da li je vrijedno toga, sve ukazje da nije...i,sta mi preostaje, kako cijeli zivot spakirati u par kofera i poceti ispocetka u drugoj drzavi. Iz svog stana u jednu sobu,prilicno preprikladnu curici i sebi. sta su stvari,nista materijalno ali opet sam ih sama stvarala ikupovala i stjecala godinama i vezana sam za njih... zasto da ostavim nekome moje?
Uza sve to tata mi je bolestan...rak se prosirio na gore ide prema boze me oprosti mozgu,,,,same rijeci bude strah u meni..a on je sam u Bosni...imao je zracenje u bosni pa je dosao kod nas i bio 3mj sad isao produziti vizu dolje i isao doktoru i fuck vijesti.sad je opet u sarajevu.ovdje treba 6mj cekati da bi mogao zdravstveno koristiti a on ih nema...hej nema 6mj od zivota
kako ste vi
Moja curica je super, prdivno pametno dijete, sad uci treci strani jezik, u biti 3 jezik uopce uci pisati po kompj i pricati,pomaze mi u kuci,cisti,radi salatu,najsretnija je kad mi pomaze. sa svoje 2godien.ona mi je sve sta imam i najvece blago,razlog moj ustajanja iz krevta
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- Zona Sumraka
pa gdje si Bobisa jebo te patak?...htjedoh da te pitam kada pocinjes sa terapijom, al' sad skontah da si vec spomenuo biopsiju...sretno druze!
vudd zipa da te ovaj glavic ne isprovocira, vazda se provuce na guzove
a naravno @ glavic :finger:
vudd zipa da te ovaj glavic ne isprovocira, vazda se provuce na guzove
a naravno @ glavic :finger:
Bobe, ne daj se lako...
Osecam se supjan....
Osecam se supjan....

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Od kako sam izasao iz Yuge i usao u sebi osjecam se razuzdanim.

narkoman sam al' najlepsi.
nešto se nikako ne osećam..
a lažem danima već, da sam dobro ili loše ili da sam neraspoložen, ili umoran, ili tako već.. vadim neke prideve iz sećanja i koristim ih kao odgovor na pitanje "kako si".
a zašto se nikako ne osećam??? koga to da pitam??
a lažem danima već, da sam dobro ili loše ili da sam neraspoložen, ili umoran, ili tako već.. vadim neke prideve iz sećanja i koristim ih kao odgovor na pitanje "kako si".
a zašto se nikako ne osećam??? koga to da pitam??
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"