Ima li nade za nas ???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: Ima li nade za nas ???

Post by PsyTechGirl »

Ljudi moji, nešto se pitam..
Kakva glupava navika..
Zašto mi moramo svaki dan ustajati, oblačiti se, odlaziti na posao.. ??
Kakva je to glupava svakodnevna obaveza..
Zašto sve to?? Čemu??
Šta, da dočekamo sutrašnji dan??
I šta onda??
Opet isto, sve u krug .. Kakva glupost ..
Sad sam se okupala, i oblačim pidzamu i razmišljam o tome..
Pola dvanaest je.. Sad ću još malo na net i onda u krevet..
Ujutru na posao, pa kući ..
I sve tako u krug..
Ma zašto sve to bre ??
Kome to treba ??
Ima li iko išta od toga ??
Mislim, stvarno mi to nije jasno ..
Svako jutro tražim način da ustanem i neki razlog za to..
Obično jedini bude zato što znam da to "jednostavno moram" ..
Ali, valjda postoji još nešto pored tog "valjda moram" ??
Ne znam stvarno ..
Blago onima koji imaju razlog da ležu uveče i ustaju ujutru ..
Ljudi uživajte u tome..
To je nešto najlepše što svako ljudsko biće može da ima.. Razlog za život !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
adam*

Post by adam* »

PsyTechGirl wrote:Ljudi moji, nešto se pitam..
Kakva glupava navika..
Zašto mi moramo svaki dan ustajati, oblačiti se, odlaziti na posao.. ??
Kakva je to glupava svakodnevna obaveza..
Zašto sve to?? Čemu??
Šta, da dočekamo sutrašnji dan??
I šta onda??
Opet isto, sve u krug .. Kakva glupost ..
Sad sam se okupala, i oblačim pidzamu i razmišljam o tome..
Pola dvanaest je.. Sad ću još malo na net i onda u krevet..
Ujutru na posao, pa kući ..
I sve tako u krug..
Ma zašto sve to bre ??
Kome to treba ??
Ima li iko išta od toga ??
Mislim, stvarno mi to nije jasno ..
Svako jutro tražim način da ustanem i neki razlog za to..
Obično jedini bude zato što znam da to "jednostavno moram" ..
Ali, valjda postoji još nešto pored tog "valjda moram" ??
Ne znam stvarno ..
Blago onima koji imaju razlog da ležu uveče i ustaju ujutru ..
Ljudi uživajte u tome..
To je nešto najlepše što svako ljudsko biće može da ima.. Razlog za život !!

Pa ti mora da si zesce bogata kada ni u jednom trenutku nisi spomenula pare kao razlog tog ustajanja !!

Udaj se za mene babyyyyyyy!!! :roll:

ili.....JOS BOLJE:"OZENI ME BABYYY"........kuvacu i prati sudove a mozes i da me silujes kad god ti padne na pamet...
cucla cucla cuclica
eksica

Post by eksica »

saša-ex wrote:
PsyTechGirl wrote:
Išla bih na žurke, na party-je.. Gutala exere.. I taaako bi mi bilo dobro.. :lol:
aha...

Obožavam te,batice :D
paramparcad

Post by paramparcad »

PsyTechGirl wrote:
saša-ex wrote:
PsyTechGirl wrote:
Išla bih na žurke, na party-je.. Gutala exere.. I taaako bi mi bilo dobro.. :lol:
aha...
E jbg Sale, šta reći.. Valjda znaš i sam kako je kad dodje ta "žuta minuta" ?!?..
ko?sale?ma nezna jadna ne bila,nema on pojma o tome...kao i o mnogo cemu drugom ali ako bi sad krenuo sa njegovim neznanjem,bojim se da bi probio limit memorije sajta,prema tome...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

paramparcad wrote:ko?sale?ma nezna jadna ne bila,nema on pojma o tome...kao i o mnogo cemu drugom ali ako bi sad krenuo sa njegovim neznanjem,bojim se da bi probio limit memorije sajta,prema tome...
Uhhhh.. Kako si ti mističan lik, jbt.. :-D
Šta želiš da kažeš sa tim, malo mi je pegla sad da tumačim te tvoje dubokoumne.. :idea:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Eto da ne bude da kuckam samo kad je loše, sad je dobro, pa da vidimo šta se sada nalazi u mom mozgu ..
Dakle, za vikend sam izašla.. Noćni izlazak prvi put posle.. Ko zna koliko.. 10 meseci naj manje.. A 21 god, jbt..I toliko energije u svakom danu koji je iza mene.. Užaaaaaas!!
Dakle, sakupila se neka ekipica i izašlo se.. Imam samo tri reči vam kažem na temu te večeri.. :
BILO JE EXTRA!!
A koliko mi je samo bilo teško da ustanem i pokrenem se.. Užas jedan..
Ali se isplatilo!!
U stvari vidim da mi je jedini način da se pokrenem odraditi nešto MAHINALNO!! Dakle - jel idemo?? Idemo.. I palimo odmah!!
Jer od premišljanja nema ništa ..
Ali opet onaj strah od pogreške.. Jako se bojim da nešto ne pogrešim i odradim kako ne treba.. Da mi ne dodje jedna od onih minuta (kada hoću SVE i odmah!, a može mi se..), jer nisam zaštićena zidovima svog doma i ostalih sranja.. Nego sam direkt na nišanu!!
E to mene ebe.. I zato se bojim izaći igde.. Nije to u stvari da se ja bojim svesno i mislim o tome.. Nego jednostavno imam blokadu!!
I tek sad kad sam sela i razmislila o tome.. Vidim da je to strah i to baš taj.. Strah od poraza nad ovim sranjem protiv kog se žestoko borim ..
A bilo je extra.. Istina, popilo se i sve to.. Ali, ništa drugo!!
I upoznala sam tu neku drugaricinu ekipicu (ona je inače mladja od mene, ali je ekipa bila raznovrsna.. bilo je i starijih od mene!). i skroz se zgotivili.. Pa naravno, ko neće poželeti u svom društvu budalu koja je uvek spremna svima da se nadje i učini, bez obzira na štetu koju će sebi naneti ??
Nego ajde de..
Naravno, bilo je tu i kojekakvih tipova, ali ništa vredno prevelikog pomena.. Sve u svemu, završila sam sa nekim tipom od 30ak godina, uz priču kako je i on bio na dop-u i skinuo se "bez ičega" pre jedno dve godine.. Mislim, strašno kako "svaka ptica svome jatu leti", ili kako se već kaže..
I tako to prodje, čuli smo se od onda par puta porukom (pošto mene najčešće nije volja ni na tel da se javim) i to je to..
Sumnjam da ću se više videti sa njim.. Jedino ako budem morala :lol:
Nego eto tako.. Sad je sve nekako, čini se, oke.. Kao da jaaaako jako polako ali sigurno počinjem opet da se uklapam u svtvaran svet oko sebe..
Ljubac svima i čuvajte se ..
eksica

Post by eksica »

Samo bih da odgovorim na pitanje,tj temu....ima li šanse za nas?

Ima,ako je želiš,stim što je moraš ščepat objeručke.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Eksice, desi li se tebi, ono, da se ponekad i nasmijesis ? Dozvolis li sebi opustanje u smislu da ne budes bas uvijek potpuno u svakom fazonu ispravna ?

PSY, naravno da je izlazak dobra stvar, narocito ako to podrazumijeva pobjedu nad strahom od svijeta van kuce... Izlazak sa alkoholom je manja pobjeda, od izlaska bez njega... Mislim da tebi nije potreban matori dzanki koji se trenutno skinuo "sam" zato sto nema para za gudru ili nesto, da bi se osjecala dobro. Bolje bi bilo da nadjes nekog finog, regularnog decka sto nikad nista psihoaktivno nije strpao u sebe, koji te nece forsirati sa vrstama izlazaka koji nisu za tebe, tjeraju te da zbog samopouzdanja pijes ili se drogiras ili nesto trece...

Mahanje.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Vlado_M wrote:Eksice, desi li se tebi, ono, da se ponekad i nasmijesis ? Dozvolis li sebi opustanje u smislu da ne budes bas uvijek potpuno u svakom fazonu ispravna ?

PSY, naravno da je izlazak dobra stvar, narocito ako to podrazumijeva pobjedu nad strahom od svijeta van kuce... Izlazak sa alkoholom je manja pobjeda, od izlaska bez njega... Mislim da tebi nije potreban matori dzanki koji se trenutno skinuo "sam" zato sto nema para za gudru ili nesto, da bi se osjecala dobro. Bolje bi bilo da nadjes nekog finog, regularnog decka sto nikad nista psihoaktivno nije strpao u sebe, koji te nece forsirati sa vrstama izlazaka koji nisu za tebe, tjeraju te da zbog samopouzdanja pijes ili se drogiras ili nesto trece...

Mahanje.
Mah.. Ono se desilo iznevezuše sa tim likom.. Znaš ono kako to već ide.. Čisto da veče nije izgubljeno, da se nešto desi :-D
Ebem li ga ..
Ali nisam mogla da verujem, jer sam to saznala tek na kraju.. Da je i taj lik imao susreta sa tim govnetom..
Ali, dali je moguće da mi biramo ljude po tome, čak ne svesno ??
Znaš ono kao, prepoznamo jedni druge negde u dubini, i te stvari tek posle isplivaju i tek tada postajemo svesni.. ??
Razmišljam nešto i to mi pade na pamet ..
A što se regularnog dečka tiče, pogotovo iz ovih krajeva..
Pa, šta bih ja imala da pričam sa nekim takvim ?? U kojoj priči bi se mi mogli naći ??
Ne znam, još mi je to nepoznanica ..
Ljubac i hvala ti ..
eksica

Post by eksica »

Vlado_M wrote:Eksice, desi li se tebi, ono, da se ponekad i nasmijesis ? Dozvolis li sebi opustanje u smislu da ne budes bas uvijek potpuno u svakom fazonu ispravna ?

Mahanje.

Smijem se Vlado vrlo često i rado,vrlo sam spontana i opuštena osoba ali među ovim temama jako rijetko naletim na nešto smješno....smijala sam se neki dan onom paramparčad,kako li već biješe nik.
Post Reply