decko ti neznas o cemu pricas.Da bi pricao o navijacima i fudbalu,prvo moras da ides na utakmice,vise od 10 i da volis fudbal.Ti tvoji(moram da kazem) indijanski komentari nisu na mestu,kao sto nisu svi navijaci kao te bitange koje si ti video da maltretiraju starca.Tako slicno kao sto ti olako ispljujes nesto sto nikad nisi ziveo,tako i tebe ispljuje neki strejter idiot koji je samo cuo da se ti drogiras i nista vise nezna o tebi,ali ima pravo da zakljuci da si najgora prljava narkomancima.E,pa nema,kao sto nemas ni ti da iznosis takve bljuvotine i gluposti,samo jer su te zavela politicka skupljanja poena.O ovome mogu da pisem dosta,ali nezelim.Ako neko zna kolika navijaci stoka mogu da budu,onda to ja znam,ali to je manji ,dosta manji deo jos uvek.Ovo o cemu ti pises je klasicno nasedanje na politicku propagandu protiv navijaca koja se vodi zadnjih meseci u Srbiji.2000.god tokom demokratskih promena 5.oktobra pokojni Zoran DjinDjic i ostali politicari dos-a su isticali ogromnu pomoc Delija u "revoluciji" protiv Milosevica.Zar je moguce da za to vreme od zasluznih gradjana za demokratsko drustvo u Srbiji nastanu drzavni neprijatelji br.1?Zar ti tu nesto nesmrdi?Nisam imao nameru da vredjam iako si me malo pecnuo i jos manje imam zelju da se prepucavam s tobom oko ovoga.Jos cu reci da navijam za Crvenu Zvezdu,ali mi je zao mnogih momaka,na kojima su se prelomila kola , koji ce robijati i za sranja koja su drugi pravili od malog Urosa pa do ovih grobara sad.Nemoj pogresno da shvatis da sam u fazonu pusti navijace da rade sta hoce,nisam ,treba kaznjavati,ali.Nemoj od toga praviti neznam kakve neprijatelje, ubice,najgore kriminalce i ukidati navijacke grupe!A to tek koja je glupost!Neznam dal znas u predlog zakona je sad uslo da zabrane navijacima da nose na utakmice salove,kape i zastave jer tako mogu da sakriju svoj identitet!!!Ej zamisli dokle je to otislo.Jos malo cemo da nosimo one zvecke na tekmu kao grobari na jednoj tekmi pocetkom "90.-ih.Tako da decko nemoj.adam* wrote:jojjj kako mi je drago sto su najebali ovi kreteni od navijaca.......stoka...
treba ih sve bre i boxove ko dzukele....
Balkanstina najgora.....fala bogu pa je i to doslo na red....uvek sam ih mrzeo jer moj kraj je poznat po divljanju navijaca....ako je neko cuo BlueMarines(FK Sparkak)......posto ja znam ko su i kakav im je grupni IQ.....pa jedno....150 svi zajedno a ima ih 100 pa vi racunajte.....idijoti....kojima je najvece sto su uradili.....to sto su prebili coveka od 50god....njih 20-et.......jebem ih u usta.....muljava....
Samo neka ih potrpaju u boxove.....ja sam za to...kakav crni sport....to nema blage veze s sportom..niko od nih loptu nije sutnuo nikada a uralju i divljaju ali ono......kao da im to od zivotnog znacaja...i da im je to familija....
~zakljucak~
JEBO IH FUDBAL
TENIS JE ZAKON
ZA KOJI TIM NAVIJATE?
Moderator: sanela
Re: najebaste glupi navijaci
dal' mi steti droga leti?
Re: ZA KOJI TIM NAVIJATE?
za ovo mi je gari pričao davno, da je doživeo u Škotskoj. Murija ne da da prođeš kapiju stadiona ukoliko nosiš navijački šal i sl.u predlog zakona je sad uslo da zabrane navijacima da nose na utakmice salove,kape i zastave jer tako mogu da sakriju svoj identitet
Jbg, uči se od iskusnijh država. Još kad bi nam liga bila bar upola zanimljiva kao ostrvske...
all that I want is to play
Dobro.....izvinjavam se....nisam nikoga hteo da uvredim,ponajmanje tebe s kojim prvi put komuniciram sada.
To je moje misljenje....i veruj mi znam o cemu pricam...jer sam iz kraja koji je opsednut tim fazonom....tako da ne lupetam napamet.
Mogu valjda da imam svoje misljenje.....jbte.
Ti imas svoje i ja ga postujem.....ali brate sto je puno , puno je.
Ja sam gay koji voli tenis i sta cu....jbg...iako sam ceo zivot bio punk-er i tukao se iz zabave...ali samo tukao...klanove koji su nas drkali....skinhead-si recimo.....a ne matore ljude koji grickaju semenke.....meni je tuca bila uzivanje....ali opet ponavljam...tuca s ciljem i razlogom.....ja mozda izgledam kao beba koja je gay....ali veruj mi da sam jako daleko od toga i bio sam zesci divljak kao tinejdzer.....jbg....
Izvinjavam se....ako sam uvredio nekoga.
Sve ja vas volim....(jer sam gay~i tucao bi vas pola sigurno...u neku rupu,nasli bi neku vec)
pozzzdravvv.....cmok...njak.....juhuu....mhmm.....ja bite....shmunslik...mhmm....ja ja.....aha..... :butthead: :rolleyes:
To je moje misljenje....i veruj mi znam o cemu pricam...jer sam iz kraja koji je opsednut tim fazonom....tako da ne lupetam napamet.
Ti imas svoje i ja ga postujem.....ali brate sto je puno , puno je.
Ja sam gay koji voli tenis i sta cu....jbg...iako sam ceo zivot bio punk-er i tukao se iz zabave...ali samo tukao...klanove koji su nas drkali....skinhead-si recimo.....a ne matore ljude koji grickaju semenke.....meni je tuca bila uzivanje....ali opet ponavljam...tuca s ciljem i razlogom.....ja mozda izgledam kao beba koja je gay....ali veruj mi da sam jako daleko od toga i bio sam zesci divljak kao tinejdzer.....jbg....
Izvinjavam se....ako sam uvredio nekoga.
Sve ja vas volim....(jer sam gay~i tucao bi vas pola sigurno...u neku rupu,nasli bi neku vec)
pozzzdravvv.....cmok...njak.....juhuu....mhmm.....ja bite....shmunslik...mhmm....ja ja.....aha..... :butthead: :rolleyes:
cucla cucla cuclica
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fkO58XYvBN8[/youtube]anfakabl wrote:za ovo mi je gari pričao davno, da je doživeo u Škotskoj. Murija ne da da prođeš kapiju stadiona ukoliko nosiš navijački šal i sl.u predlog zakona je sad uslo da zabrane navijacima da nose na utakmice salove,kape i zastave jer tako mogu da sakriju svoj identitet
Jbg, uči se od iskusnijh država. Još kad bi nam liga bila bar upola zanimljiva kao ostrvske...
ovo je tekma od prosle godine!dal ima salova i zastava? Vec sam ti rekao da britanci promovisu te fore i satro standarde nema alkohola,nema salova,navijackih rekvizita itd.Gledas siguran sam skotsku ligu,vidis isto sto i ja.Salove,zastave cak i pivo (alkoholno) piju na stadionu.To primenjuju vecina evropskih zemalja,ali oni ne.Oni samo konkretno kaznjavaju i vrlo efikasno,zavisno od toga kakvo si sranje napravio.Tuce navijaca se inace i dalje desavaju i u engleskoj,francuskoj,nemackoj,holandiji,poljskoj,rusiji.Po nekad neko i pogine u tim tucama,ali to neznaci da su ti ljudi drzavni neprijatelji itd.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c3aW36BIVYY[/youtube]
Izvinjenje prihvaceno,sve ok. Naravno da imas pravo na misljenje,kao i svako,ali malo je bzze ono sto si napisao.Nisam pomislio bilo sta ruzno za tebe i tacno znam sta ti smeta pri pomenu navijaci,ali to isto smeta nama vecini navijaca,a toga ima u svim segmentima naseg drustva.Pa tako da te bolesti nisu mogle da mimoidju i stadion,kkoji je steciste,a narocito marakana ljudi razlicitog drustvenog miljea.Od iglomana do masinovodje.I vecina se njih osecaju kao navijaci i godinama svake druge nedelje idu na stadion,na svoje odredjeno mesto,stoje,navijaju,vesele se ,tuguju,upadaju u delirijume i neopisive ocaje.Znam tipa gluvonemog dvaes god ide na sever na svaku utakmicu na sever.i navija.tu je uvek.mumla,trudi se,raduje se,tapse,mase barjakom.Dosta ranije dok sam isao sa klubom i na gostovanja,na svako gostovanje je isao tip na stakama,koji je bukvalno toliko mrsav da nesto jedva nabija one stake ,a jedna noga mu je skoro potpuno oduzeta,ali on ide na svako gostovanje.Cak sam ga sreo "98. u autobusu za Solun na kosarkasku utakmicu Zvezda--Paok.Isla samo 4 busa i eto ti ga on na stakama nabija.Posle je na granici sa Makedonijom bilo sranja,pozar,prevrnuta kola,jurnjava.Naravno da na ta gostovanja putuje i odredjen broj maloumnika samo da dekra i pravi sranja,ali ljudi poput ove dvojce koje sam ti naveo govore da nas je ipak vecina koji smo cisto srce dali za klub.A ima ih mnogo vise "pravih navijaca" nego sto to niko nezeli da vidi. A i jebes navijace.adam* wrote:Dobro.....izvinjavam se....nisam nikoga hteo da uvredim,ponajmanje tebe s kojim prvi put komuniciram sada.
:
Re: najebaste glupi navijaci
moram da ti kazem da navijaci nemoraju da znaju da igraju fudbal da bi ga gledali i navijali!!!To sto neko nije u zivotu sutnuo loptu neznaci da netreba da ide na utakmice i to ti je bio vrlo glup zakljucak.Ja npr. bolje gledam fudbal nego sto ga igram.Ono sto ti neces nikad shvatiti da im pobeda njihovog tima jeste od zivotnog znacaja i da si isao na utakmice to bi i sam shvatio po njihovim emocijama,koje nikako nisu foliranje.Kazes balkanstina najgora,predlozio bih ti da se raspitas gde su prvo krenula sranja navijaca u evropi i dal se jos uvek desavaju.I na kraju blue marines su jedna od mozda starijih grupa,ali odavno nisu neki bitan cinilac,niti imaju neko postovanje nedju srpskim navijackim grupama.Takvu sacicu klinaca koja sporadicno pravi sranja ima u svakom gradicu u Srbiji i nemojmo od njih praviti krimose kad su klinci ulicari produkti radnicke klase i naglog urbanizma!Stoka--Pfc je navijacka grupa ,tako da ni svi navijaci nisu stoka,daleko bilo,puj za moju kucu nije.adam* wrote:Samo neka ih potrpaju u boxove.....ja sam za to...kakav crni sport....to nema blage veze s sportom..niko od nih loptu nije sutnuo nikada a uralju i divljaju ali ono......kao da im to od zivotnog znacaja...i da im je to familija....
Pozzdrav za poklonike belog sporta.Mora da je na tom tenisu bas uzbudljivo,narocito turniri u nasoj zemlji.
druze...nisam ja operisan od sporta.....trenirao sam vaterpolo jako dugo.....biciklizam i dan danas(ako je to sport za tebe), kosarku sam recimo rasturao posto sam odrastao u getu.....i tako.....nisam neki mulac....koji sere...eto tako zato sto mu se sere.....pa ...... zar mislis da bi izgledao tako kako izgledam da sam ceo zivot lezao u krevetu.....da ne pocinjem s mojim ego tripovima...ali nisam se rodio s tim misicima koje imam....
cucla cucla cuclica
...i na banjici a i na strani uvek sa vama je junajted fors
http://www.youtube.com/watch?v=dCK4zKeHkOQ&NR=1 :butthead:
http://www.youtube.com/watch?v=dCK4zKeHkOQ&NR=1 :butthead:
"sa Banjice ziva vatra seva,nema boljeg od Milana Seva!" pozdrav za f.c.work. Haha ovo je dojaja [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jwOG2JEPMSk[/youtube] ali ovo je mnogo bolje!!![youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wU59llrQEcE[/youtube]