Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Nisi jedina
I ja sam se sinoc mazila , mazila sam i bila mazena, i bilo je wowww
I veceras mislim traziti repete :rock:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
vidis kako se palim!
ja samo vidjela "mazila" i "sinoc" i odmah sam si sve ostalo sama isfurala kako si se s nekim stvarno i ti mazila pa reko da se i ja pohvalim.
nije bitno,zelim ti da te sto prije netko pomazi kako treba a ne samo tastaturu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
oh,oh sve prsti od ljubavi i maznosti..sto ja nisam tako raspolozena cccc salim se ,topim se ja svaki dan...bas,pocela sam da se smanjujem ahahahhah od ljubavi
volim ja vas,samo se vi volite i meni je odma' srce full fulesku :tonqe:
Još samo fali i da se počne i dobro osječati......Marija,ljubim te,znaš to
Modesty, 25-og sam pocela pisati svoju ispovijest..Prosle godine si ti pocela da me analiziras Od samog starta si bila uz mene-uz mnogo ljudi. Nekako danas-bas danas zelim da ti zahvalim..Nadam se, vjerujem da lijepo sapavas...spavaj i ssanjaj jos ljepse sad. hvala na pozdrsci..I ja sam tu 4u!