Traganje za ekstazom

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

maxlo

Re: Traganje za ekstazom

Post by maxlo »

.....BIG POZDRAV OD KOLEGICE.....
Di si bre draga koleginice........imas od mene jos veci pozdrav :D :D :D
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
joesspappa

Post by joesspappa »

maxlo wrote:
Nisi se ti unistio zato sto volis taj sport, vec zato sto ne znas!!! HE HE HO HO HI HI
Kada bude doslo do tog fudbala ti ces da nam cuvas mrezu HE HE HO :wink: ......poz.Joe
Poz. prijatelju...
Sto se tice mreze nemam nista protiv, branio sam godinama na profi turnirima... nekad me je i *enjalo da nesto odbranim...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
heroinapg

Post by heroinapg »

Samo cuvajte ball()....mislim loptE...Znam da cete..Al ne bih bila I(ajj) against I(aaaaaaaj) da ne napisah
PEACE brothers and sisters
maxlo

Post by maxlo »

Jednu ball mislim loptu cu sigurno da sacuvam a za ovu drugu nisam siguran :wink:
mozda ako predjem na podvodni hokej ili jos bolje da stavim gips i na balls :twisted:
maxlo

Post by maxlo »

Laku noc i od mene
maxlo

Problemi i bol

Post by maxlo »

Zivot je tezak.Ovo je velika istina.Prva od cetiri plemenite istine koje je ucio Buda-zivot je patnja-...Kada jednom sagledamo ovu istinu mi je prevazilazimo.Kada zaista shvatimo da je zivot tezak i to prihvatimo tada on prestaje da bude tezak i ta cinjenica nam postaje nevazna.
Vecina nas u potpunosti neshvata ovu istinu,umesto toga kukamo kako su nase teskoce posebne vrste,koje su se nekim cudom okomile na nas,na nasu porodicu,pleme,naciju--nikako na druge.
Zivot predstavlja niz problema.Da li zelimo da kukamo nad njima ili da naucimo da ih resavamo.
Disciplina je osnovno orudje za resavanje istih.Bez nje ne mozemo nista resiti.Sa totalnom disciplinom mozemo resiti sve probleme.
Ono sto cini zivot teskim je to sto je proces suocavanja sa problemima i njihovo resavanje veoma bolan.Problemi u zavisnosti od prirode,izazivaju zalost,tugu,usamljenost,krivicu,zaljenje,gnev,strepnju,bol ili ocajanje.Ovo su neprijatna osecanja,ponekad podjednako jaka kao i najintenzivniji fizicki bol.Upravo zbog bola koji sukobi i dogadjaji izazivaju u nama,mi ih zovemo problemi.Posto zivot postavlja pred nas beskrajan niz problema,on je uvek tezak,pun je bola ali i RADOSTI.
To je ostra granica izmedju uspeha i neuspeha i zato u nama podsticu hrabrost i mudrost.Zbog problema mi mentalno sazrevamo---ONE STVARI KOJE SU BOLNE,POUCNE SU---
Ovo je razlog zbog koga moramo da naucimo da ne strepimo vec da rado prihvatamo probleme i bol koji oni donose.
Vecina nas u vecoj ili manjoj meri se trudi da ih izbegne.Odugovlacimo u nadi da ce oni sami nestati.Ignorisemo ih,zaboravljamo i pravimo se da ne postoje.Upotrebljavamo DROGE da bi ih sto lakse ignorisali i da bi smo otupeloscu zaboravili uzrok bola.Moramo da se definitivno suocimo sa njima a ne da se izvucemo i da ih otpatimo do kraja.
Neki ljudi idu do zapanjujucih granica da bi izbegli patnju,udaljavajuci se od svega dobrog i razumnog da bi pronasli laksi izlaz,idu u svet maste koji ponekad potpuno iskljucuje stvarnost.
U svakom slucaju,kada izbegnemo pravu patnju koju stvara hvatanje u kostac sa problemima mi istovremeno izbegavamo i razvoj koji je posledica resavanja problema.Iz ovog razloga,u mentalnoj bolesti prestajemo da se razvijamo u duhovnom smislu i samo stagniramo.
BEZ OZDRAVLJENJA,LJUDSKI DUH POCINJE DA SE SPARUSAVA

ovo sam izneo zato sto sam se ja prvi ponasao ovako........
Baba Naca

Post by Baba Naca »

VAU, covece
Dragi Maxlo, prosto sam ponosna na tebe!!! :wink:
Jebote mislila sam da si ovo prepisao odnekud, medjutim oseca se duboka iskrenost u tvojim recima. Hvala ti sto si tu i sto mozemo da te citamo, jer sam se i ja uhvatila u kostac sa naukom koja se zove OBICAN NORMALAN ZIVOT i mogu ti reci da VERUJEM da cu sigurno stici NEKAMO!!!

Jedva cekam da se razmrdas i da krenes ponovo redovno na sastanke, da ne bude "posisao" sam sva znanja kako da ostanem cist, pa sad mogu da spavam mirno!!
Znam, znam, doci ces cim mozes jer ti :evil: sedi na ramenu i zove te TAMO, a ti to sada ne ZELIS, aj...
Ljubi Vas sve Bakuta Naca - trezna mesec i 12 dana :rock: :rock: :rock:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
maxlo

Post by maxlo »

Za vreme ovog blejanja sa gipsom na nozi procitao sam gotivnu knjigu koja govori bas o ovome gore pa sam sazeo onako kako sam ja skapirao......
Znaci skoro metar ipo,svaka cast Naco-samo napred
heroinapg

Post by heroinapg »

ĐE SI MAXLO?
Baba Naca

Post by Baba Naca »

O Maxlooooooooo
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Post Reply