Nije lose, sta znam.. Bolje nego sto je bilo prethodnih dana. .
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Samo polako. Biće to sve dobro!

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Eh imas pravo. Mislim znam sta treba da radim. Nego gubim snagu. Zivotnu snagu gubim. Nemam je dovoljno na duze staze. Vreme. Treba mi vreme. Videcu da li je vreme ili sebe treba jos da pokrenem? Hvala ti u svakom slucajuStopBup wrote: ↑Wed Jan 01, 2020 11:43 pmNeške nemoj se opterećivati sa mnom. Nisam došao ovde ni sa kim da se fajtam. Meni zezečenje na ovom forumu baš prija. Sebe ti uputi, ne možeš ti mene uputiti, kad ne znaš apsolutno ništa o meni. Ja sam sebe uputio, i znam šta hoću. Sebe ti gledaj, pusti druge.Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Jan 01, 2020 8:58 pmStopBup hoce li biti fajt izmedju mene i tebe? Ili ces me cuti sta zelim da ti kazem.... wrote:
A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.![]()
Dok se zene zezeče sa tobom, tebi ode vreme na sprdnju! Како vidim to traje. Ako nastavis tako trajace josss... Kratko i jasno.
Znas, zene nisu blesave ni malo! One odlicno znaju sta zele i sta im je zaista potrebno u zivotu. Da li ti je sad jasno.
Ne treba meni da odgovoris nista. Ovo je kao da zelim, da te uputim, ako je ispravno za tebe.
Prijati na forumu, razumem. Prija i meni. Ja sam svestan da forum u jednom trenutku treba zaobici. Vezemo se mi jedni za druge. Kakvi god da smo vezemo se, na neki nacim sprijateljimo. To je razumno.
------
METAFORICNO receno: StopBup hoce li biti fajt izmedju mene i tebe? Nemoj biti bukvalan, molim.
-
Ne brini necu. Ja se ne kacim na tebe. Sta ima da se kacim na tebe. Sto je bilo, bilo je. Sada je drugo. Imas svoju slobodu. Sto se mene tice, radi sta hoces.StopBup wrote:Ma to ja da se on ne bi slučajno nakačio ponovo na mene. Morao sam da se ogradim.xxxana wrote:Opusti se nekad, mislim ponekad mozes valjda,bukvalisto!StopBup wrote: Ne prozivam njega. Opet kenjaš.
Rekao si da ne volis preko neta,pa kako drugacije nego uzivo? Mislim ajde! Sad svali na mene sve! Uzas!![]()
A što si obrisao u citiraju iz originalnih postova i moj i njen smajli, a samo ostavio ovoga tužnog "smajlija"?Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Jan 02, 2020 2:20 amNe brini necu. Ja se ne kacim na tebe. Sta ima da se kacim na tebe. Sto je bilo, bilo je. Sada je drugo. Imas svoju slobodu. Sto se mene tice, radi sta hoces.StopBup wrote:Ma to ja da se on ne bi slučajno nakačio ponovo na mene. Morao sam da se ogradim.xxxana wrote:
Opusti se nekad, mislim ponekad mozes valjda,bukvalisto!
Rekao si da ne volis preko neta,pa kako drugacije nego uzivo? Mislim ajde! Sad svali na mene sve! Uzas!![]()

Stop sve pamti, skener nas forumski 

Tačnije, 3 moja, i jedan njen smajli si obrisao iz originalnih postova koje se citirao.
Što to radiš? 

Zakinuo nam Neške 4 smajlija iz postova koje je citirao, Hahahahahaha. Vo imja oca.

Ne daj se bre da te navuče u neku njegovu dubiozu, vidiš da pokušava da manipuliše. Ej, obrisao 4 smajlija iz postova što je citirao. Da li je to normalno?