CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
E, baš si me nasmijala u ovaj hladni, sumorni dan.... A romantike je uvijek bilo.... razbacivali se njome....
- Zona Sumraka
pozdrav anfakbl i mahanje ostaloj raji...zona je dobro, stomak joj raste kao inflacija...pljuga je eliminisana..(stare mi da nisam trudna, zamonasila bih se lezerno)...i prosle sedmice smo saznali da nosim malog djecaka...
inace, pratim vas redovno, samo nemam bas pretjeranu inspiraciju za kenjavelisanje...budite zahvalni na tome
inace, pratim vas redovno, samo nemam bas pretjeranu inspiraciju za kenjavelisanje...budite zahvalni na tome

Ti nemas inspiraciju za kenjanje??? ma daj ne kenjaj...
SAMO CEO ŽIVOT...
Pozdrav raji narkosima i alkosima, ja sam ´nako, koprcam i to...
Aj zdra`o!

Aj zdra`o!

Potpis.
Ovako,Dr.Fabri nije htela da mi radi biopsiju jer po nalazima sumnja da sam u onih 20% koji izbace virus na nogama ali pozitivan sam na antitela.To jos nije sigurno.Da bi se uverila vadio sam krv na neki test na virus ne na antitela i imam kontrolu za mesec dana.Pojescu se do tada.Kaze da su mi rezultati odlicni na svim osnovama.Protogensko vreme,krvna slika, ma sve....Ne smemm se prvise nadati jer posle testa postoji mogucnost da ga i imam,ona kaze da treba misliti pozitivno. 

Bobane, bas si mi uljepsao vece! Ovih dana mislim na tebe u ocekivanju posta oko hepatitisa i gle kako lijepa vijest! Znam-treba sacekati taj mjesec, ali sada ne mozes nista uciniti sem .sto zi je receno-misliti pozitivno, pravilna ishrana, i uopste zdrav zivot...Sretno-od srca!
samo da vas na minutu pozz svih
kod mene uzas....varanje ide i dalje,s drugim osobama i starim,ne komuniciramo...sad je mala lta na njega,ne da mu da joj pridje.on misli da sam ja njom manipulirala a ona mi kaze da je takva jer sam ja ljuta na njega...sta cu,dijete vidi moje reakcije kad pricamo na telefonu u kuci ionako ne pricamo uopce...covjek ima svoj zivot,ustane,ide na posao,dodje kci kad ce,ako hoce jede ako nece ne jede,nedjeljom kad je frei,ide u crkvu ujutro do tri popodne,bude kuci do 5 i to na kompjuteru i onda ide na poarti....
parti pardon
koji parti pocnje u 5 popodne,to on zna
nije bitno
ja cekam na karmu da proradi i da svako dobije po zasluzi
sta se moli bogu kad je najveci hipokrata od svih i lazov
uzas
o detaljima nema potrebe pricati jer su preruzni i tu igra nisko
pametnog savjeta nema
pozz
kod mene uzas....varanje ide i dalje,s drugim osobama i starim,ne komuniciramo...sad je mala lta na njega,ne da mu da joj pridje.on misli da sam ja njom manipulirala a ona mi kaze da je takva jer sam ja ljuta na njega...sta cu,dijete vidi moje reakcije kad pricamo na telefonu u kuci ionako ne pricamo uopce...covjek ima svoj zivot,ustane,ide na posao,dodje kci kad ce,ako hoce jede ako nece ne jede,nedjeljom kad je frei,ide u crkvu ujutro do tri popodne,bude kuci do 5 i to na kompjuteru i onda ide na poarti....
parti pardon
koji parti pocnje u 5 popodne,to on zna
nije bitno
ja cekam na karmu da proradi i da svako dobije po zasluzi
sta se moli bogu kad je najveci hipokrata od svih i lazov
uzas
o detaljima nema potrebe pricati jer su preruzni i tu igra nisko
pametnog savjeta nema
pozz
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Pozdrav ljudima... 

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
- supergenije
Upravo odgledah kako je neki lik napenalio vrlo "popularnog" politicara Velju Ilica, tako da se odlicno osecam 

Srecko Sojic... 

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...