Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Vodolijo druze moj, nemam ja sta da filozofiram, JA SAM TEBE NERVIRAO NAMJERNO, JA SAM TEBE I IZNERVIRAO NAMJERNO, ali poslije nisam nikako skontao zašto Omare dragi si to uradio. Ne da sam trebao se izvinuti jednom, nego 21 put. Ja sam takav, nisam ja cvijet,anđeo, imam ja kretenskih ispada, imam ja i svog tersa, ali vjerujte mi ljudi kada ja to uradim i ako uvidim da sam pogriješio, JA CU SVE UČINITI DA SE IZVINEM I DA ISPRAVIM TO.Slično je bilo i sa Mustafom, civjek mi fino rekao da ne moze sada ,da ce moci za 5-6 dana da mi pomogne, i onda ja bla,bla,bla ja ovo, ja ono, i onda sam stao pred ogledalo I SPUCO SEBI TAKVU ŠAMARČINU ,eh evo ti sad.Neču da lažem drugove moje, govorim istinu i samo istinu pa kakva god bila ona.Uzeo sam prije 3 dana SPID, jesam uzeo sam ga.Razmišljam o recidivu , tako je razmisljam ali isto tako se i ne dam, borim se, koliko mogu.Majke mi ljudi, znate li kako je covjeku a pogotovo muškarcu, koji je u kući sam.Koji kada svane ,pije kafu sam, ruča sam, doručkuje sam, usisava i pegla sam, kuha sam, još samo da počnem sam sebe da je..m i to je to. Teško mi je, zato sto u toj samoći mi padne često na pamet moje djetinjstvo ,pa onda se malo isplačem.Super, barem niko ne vidi.Borim se i šutim a znate da nisam puno pričao o mom životu , eto sada je gusto, bogami jeste.

Ja 1000 puta kazem i opet cu, LJUDI IMAMO SVI OVDE JEDNOG JAKOG, ŽILAVOG I SKORO RIJETKO POBJEDIVOG PROTIVNIKA, DROGU. BUDIMO ZAJEDNO, JER AKO BUDEMO JEDINSTVENI I SOLIDARNI, MI ČEMO POBJEDITI.
VOLI VAS VAŠ OMĆO
Fanatik

Post by Fanatik »

Želio bi svima , mojim drugovima pokloniti par stihova jedne pjesme, čitav dan je pjevam.

Prošao sam ljudi kažu mnogo, ma kakva pamet ludost čista,
naučio toliko sam mogao al tek sad JA NE ZNAM NIŠTA.
Probao sam rajsko voće i pune đepove para,
ali malo ko da hoče slušat mene sanjara.
Putovao sam dugo, zvijezde,nebo i mlični put,
te što dale su se drugima, i na njih ja bio sam ljut.
Ali opet vidjeh ja sve, ma kakva pamet, budala čista,
ali ne postoji ništa ljepše od ČISTOGA ŽIVOTA.
Kada ode ona ,biće to sjaj u travi, mene su rado hosra podjelili na pola,
oči su mi mutne a ona u glavi, ja ne znam šta je sa mnom, ispo sam iz fola.
Nema tu ljubavi, pobrkale se vjere, dok ne budem stao neču da selim,
ja sam svjesna žrtva prevare i to me ždere, nemam snage nit volje,
iako to želim.
UMORAN SAM OD PONOSA, UMORAN OD LJUDI, KO ČE BITI POROTA A KO ČE BITI KRIV,
I DA MI NIJE VAS, JA NE BI BIO ŽIV.

Mojim drugovima, HVALA VAM STO POSTOJITE.ČAO
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Omčo, tebi poseban pozdrav! Budi uvek iskren kao što si sada! Nema potrebe da lažeš da bi zadovoljio nekog jer tako samo sebi odmažeš,a njih opet nećeš zadovoljiti! Ovo mesto i postoji da bi ti i ja mogli da kažemo da nam je loše, a ne da se pretvaramo da smo nešto što nismo!Image
zvrky

Post by zvrky »

Omare gde si sad kad smo svi tu? Omar se ljudi na mene naljutio :( kaze ja necu da mu se javim.Omareeeeeeeeeeeee nije to tacno tu sam ja samo malo redje nego pre i to je sve(evo i rime)hehehehhehe
Dinela oces da pobegnes na opce evo mene i ovde :smt044 ne moze to tako lako pobegnes sa inspirativnih misli,mislim moras malo inspiracije da ulozis tamo :smt082 hehehehehehhe
I gde je Luna stvarno jel neko ima kotakt s njom? nema je sto godina,Luna javi se da si ziva!
Erineja gde si ti? A bla bla.....hehehehheheeh Izgleda mi danas dan D,hehhehehe...
Dark a ti,sta je s tobom ajde malo da aktiviramo ovaj forum ti i ja hehehehhehheh

LJUBI VAS VASA ZVRKY SVE
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

OOOO, rajaaa vozdraaa.Ja sam malo više pajkio, odmarao sam se i danas sam dobro, bolje, nema crnjaka i tako to.SUPER SAM.U jednom oid postova jucerašnjih vidio sam da MANSON prića o moderatorima i o tome kako sta ,gdje.Pa da vam ja kazem, iskreno ja ne bih želio da budem MODERATOR, ja sam MNSONE se samo malo našalio i htio sam da razbijem ono vrijeđanje i sta ja znam.A da imam problem-IMAM,pa reci mi ko ga nema.Moj drug JE ALKOHOLIČAR, onaj pati od DEPRESIJE I PIJE XANAXE šta ja znam.Svi ljudi na ovoj planeti imaju problem.Ali vidi, stvar je u tome koliko ko čini da svoj problem riješi.Ti kazes, ajde neka mi neko kaze ko je bio u KOMUNI ILI NA AN.-SASTANCIMA.Pa DRUG, ja sam bio na obodvoje, PITAJ SAMIRA.Stvar je u tome sto su se ti sastanci tada kada sam ja isao na MOJMILO prekinuli, iskreno ja tada nisam bio na Metadonu, i bilo mi je super,krasno.Ali sticajem okolnosti desilo se ono sto se desilo.Ja ne bjezim od moje krivice i necu nikad.
MENI JE NAJ,NAJ VAŽNIJE DA SMO SVI OVDE DOBRO, DA SE DOBRO SLAŽEMO, DA SE DRUŽIMO, DA ZAJEDNO PLAČEMO I SMIJEMO SE. KO TO NE SHVATA, ON NIJE MOJ DRUG.
zvrky

Post by zvrky »

A meni je Omco ipak bitnije da bar neko resi po neki problem ovde zajedno sa nama pa i uz plakanje i uz smeh nije bitno,bitno je da i uz smeh i plac i kukanje ipak neke probleme i resavamo to je neki uspeh valjda :roll: kao sto i ja pokusavam da resim neke svoje probleme tako i ostali na forumu zar ne?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
manson

Post by manson »

Fanatik wrote:OOOO, rajaaa vozdraaa.Ja sam malo više pajkio, odmarao sam se i danas sam dobro, bolje, nema crnjaka i tako to.SUPER SAM.U jednom oid postova jucerašnjih vidio sam da MANSON prića o moderatorima i o tome kako sta ,gdje.Pa da vam ja kazem, iskreno ja ne bih želio da budem MODERATOR, ja sam MNSONE se samo malo našalio i htio sam da razbijem ono vrijeđanje i sta ja znam.A da imam problem-IMAM,pa reci mi ko ga nema.Moj drug JE ALKOHOLIČAR, onaj pati od DEPRESIJE I PIJE XANAXE šta ja znam.Svi ljudi na ovoj planeti imaju problem.Ali vidi, stvar je u tome koliko ko čini da svoj problem riješi.Ti kazes, ajde neka mi neko kaze ko je bio u KOMUNI ILI NA AN.-SASTANCIMA.Pa DRUG, ja sam bio na obodvoje, PITAJ SAMIRA.Stvar je u tome sto su se ti sastanci tada kada sam ja isao na MOJMILO prekinuli, iskreno ja tada nisam bio na Metadonu, i bilo mi je super,krasno.Ali sticajem okolnosti desilo se ono sto se desilo.Ja ne bjezim od moje krivice i necu nikad.
MENI JE NAJ,NAJ VAŽNIJE DA SMO SVI OVDE DOBRO, DA SE DOBRO SLAŽEMO, DA SE DRUŽIMO, DA ZAJEDNO PLAČEMO I SMIJEMO SE. KO TO NE SHVATA, ON NIJE MOJ DRUG.
Pa sta ti cinis da rijesis svoj problem,ne kontam te majke mi?Ok bio si par puta na sastancima i?Da te sve to imalo interesuje, znao bi da se sastanci vec neko vrijeme odruzavaju i da mozes da odes kad hoces na njih.Pise ti brate tamo negdje,na obavjestima ili slicno.Pa kako ja koji sam juce tek dosao ovdje znam sve ,a ti ne znas?Kazes ne bjezis od krivice,i sta sad ,provesces zivot na hepovima?Ja tebe nista ne kontam... :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Fanatik

Post by Fanatik »

Stani malo, ko je rekao da ce provesti život na Hepovima, jesam li ja to rekao, ne sječam se bogami.A pročitaj malo bolje, kada sam ja bio na AN-sastancima to je bilo na Mojmilu, ali na žalost mi smo morali otici iz tih prostorija radi nekih stvari.Drugo, ja sam svo vrijeme i bio uz UG PROI, i da ti kazem sa svima sam ostao u dobrim odnosima a dugo,dugo,dugo vremena nije bilo tih sastanaka a ja SAM I BIO NAPRAVIO RECIDIV.Eto, sta je bilo.Ja sad tebe ne kontam, ja kazem i to cu uvijek reci svakome, nije vazno hočeš li u komunu ili na detoks ili na Met,ili na Subutex .Radi sta hočeš, samo se izljeći. Ja ne zelim da ikome osporavam sopstveno pravo odlučivanja i mišljenja, tako da i tebi ne bih reko "Zasto Mansone ti misliš da je komuna riješenje 100% posto,kada znas da nije to riješenje ,primjer Rizo ALLAHRAHMETILE, nego je riješenje u SOPSTVENOJ GLAVI". Eto mislim da sam sad bio jasniji, eto to mislim.Jel sada kontas.
manson

Post by manson »

Fanatik wrote:Stani malo, ko je rekao da ce provesti život na Hepovima, jesam li ja to rekao, ne sječam se bogami.A pročitaj malo bolje, kada sam ja bio na AN-sastancima to je bilo na Mojmilu, ali na žalost mi smo morali otici iz tih prostorija radi nekih stvari.Drugo, ja sam svo vrijeme i bio uz UG PROI, i da ti kazem sa svima sam ostao u dobrim odnosima a dugo,dugo,dugo vremena nije bilo tih sastanaka a ja SAM I BIO NAPRAVIO RECIDIV.Eto, sta je bilo.Ja sad tebe ne kontam, ja kazem i to cu uvijek reci svakome, nije vazno hočeš li u komunu ili na detoks ili na Met,ili na Subutex .Radi sta hočeš, samo se izljeći. Ja ne zelim da ikome osporavam sopstveno pravo odlučivanja i mišljenja, tako da i tebi ne bih reko "Zasto Mansone ti misliš da je komuna riješenje 100% posto,kada znas da nije to riješenje ,primjer Rizo ALLAHRAHMETILE, nego je riješenje u SOPSTVENOJ GLAVI". Eto mislim da sam sad bio jasniji, eto to mislim.Jel sada kontas.
Kontam ja tebe sta ti meni kazes,ali razmisli malo sta se desava sa tvojim zivotom.AN je vjerovatno vise ljudi spasio nego komuna ili sta ja znam,ali eto nadji sebi nacin i radi ga.Sta god da radis jedini nacin je da to radis iskreno i do kraja,inace nema nikakve sanse da uspijes.Rizo je dobar primjer za to...
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Fanatik

Post by Fanatik »

Mansone, druze moj.Vidi, ja tada prije 3 god. nisam imao izbora, bio sam izderan ,lažov sve znas.Jedini nacin da izvucem živu glavu jeste bila Met terapija, ja kada sam došo gore bilo nas je 45 ljudi, znas koliko ih sada ima 200.Ja sada još jako malo napuštam terapiju, šta ti misliš ,eto pitam tebe kao brata, a ti mi odgovori kao bratu.Šta bi meni bilo najbolje da poslije ovoga odrzim apstinenciju i normalan život.Drug, ja sam gradsko djete kao i ti, nisam uličar i dosta toga i znam i naučio sam.Ali ja još učim, i čitav život ću da ućim.Šta misliš ,šta bi meni najbolje bilo???,Evo odmah da ti kazem Doktor mi kaze da bi meni naj,naj,naj bolje bilo da počnem da radim od 08-16h.
Locked