Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

A sta cu ja ujutru slabo funkcionisem,vise volim da sam u krevetu ujutru :wink: a kafa ja koliko znam se uvek pije i danju i nocu bar sam tako videla iako je ja ne pijem...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

eeee ljudovi....
Malo morash na balkon a Mise.....misha ti tvoga!!! Omare-dze ' ta kafa? s mlijekom i secerom molim.....
Zvrky....polako se vracas na svoje .....jel de? polako samo....
Katin recept su kucici...hehehe....mogu i macici jel de kato? ma samo ti pocni na dole da idesh i sve ce biti ok....
Pepe-kako si danas?
Pozdrav svima.........Ime, Sanela, Mustafa, NS, sunrise, oxo, DA, i svi ostali....sorry nisam nabrajala sve

ps.... aaaa umalo zaboravih.....primljena sam u ovu jednu agenciju...radicu kao zamjenik nastavnice(ono kad nje nema) u skolama!...znaci nije ono 40sati ali kad god hocu nazovem i pitam jel imaju nesto. sto je super jer moram polako da krenem. eto krenula sam ;-)
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

opa Luna stigo poslic????????? Super krenuo je voz....a ja se nigde ne vracam Lunic mogu samo napred a nazad [-X tako da se ne vracam na svoje nego idem dalje,nije mi najbolje ali vreme opet ide,nece stati zbog mene,a ja idem s vremenom.....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Hhehheheh, ajde dobro pristavljam je ja opet, kad raja piju , pije je i Omćo.Ha ja mada bi mi čaj godio, krsta me bole majku mu i ruke me malo bole.Kratio sam samovoljno terapiju, voda mi na usta sve česće ide , ja malkice nervozniji ali nisam skroz ono pobudalio.Dobro sam ali mislim sad kad ukinem za par dana svu terapiju, ehhh tu ce zajebacija biti.No ,ja se ne predajem , SVI U NAPAD, SVI U NAPAD ,SVI U NAPAD JEDAN JE HASE. :-D :-D :-D
zvrky

Post by zvrky »

E kad bude ta zajebancija totalna nemoj da te nema na forumu!!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

koja zajebancija? kome pricas?
sta ko?
ma kazem vracas se na svoje...ono bolje si ....to kazem.... heheh
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

:smt082 Omaru sam rekla,hehehe,nisam bolje ali sta da radim,bicu valjda jednog dana ebiga...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
mise en place

Post by mise en place »

ZA sad idem na kafu kao da nishta nije bilo i nadam se nije bilo,tako da popijem kafu.
Omaare jer mogu tebe pitat za kafu ili ...mozel jedna kafa,fukas ,kahva da se osvjestim,dda progledam ocima,prava jutarnja.

pozdrav.Jurtros bi bilo dobro proshetati i onako udisati vazduh i malo hodati.
Ja sam na na nekoj specijalnoj terapiji koje se strogo pridrzavam.nema tako je 12 dana traje ali ipak te kljukaju tabletama,kolikoje moje tjelo vec unjelo u sebe tableta haos...tovare jebiga opet.nista opasno.
Ma ne osjetish krizicu ali polako mozda vec i bude ko zna.Mora neshto biti ,neshto ili nema krize.koji fazon moj doktor ludiloIdemo ovako koliko mozemo,a mozemo josh puno,da sve da sve prezivimo isve ono odradimo.
To uz kafu.Katidi zelim da isto terapiju ganja,Omar svi na nekim terapijama ili bar mali,sad ove nove fazone ,sad i ja nove fazone nema sobutexa ali ima revija,za mene revijw

modnarevije na modnoj reviji.Stvarno fazon.dobro.imam tejk sad drugi dan programa.
MOja mama je ovde ,pa to je cudo doshla da svom sinu daje medication...dobro dane provodi sa unukom i ja ih gubim kuci...gubim dane mnadajuci se boljoj buducnosti
mise en place

Post by mise en place »

Baba,mlada majka u koshtacu sa nakomanom,jebiga ona se ,ona coolira ,Ja sam onako povucen,sjeban,navece se igram sa malim ,tad sam dobar m,moja majka je tu sve se zna i jebiga kako ce biti vidjecemo.
Samo josh par dana i samo hocu da se fizicki bolje osjetim i bice o.k.
Samo ujutro zelim ponovo,zelim jutro da vidim da brzo sklonom kortine da u sobu udje sunceva svjetlost.
Sutra cu opet biti sam za sebe a jebiga zena i djete,djete cu vidjat do tad moram pushiti ,placati racune i ostale fazone.
Dobro........tako moja majka doshla
ovaj put sam bio dobar i naprvu rekao da zelim dobro i da zelim da prestanem jer sam otisho u kurac ,svaki dan shut zavisi gram ili vise ali jebiga ,to mora da stane sad da spasim sebe uzadnjem momentu,imam sve te ljude pored sebe,
Idem ozbiljno,nema drogiranja

Da malo ja pobjedim da zdravo tjelo pobjedi....da zagazim u vodu opet..............boricemo se,nishta to nije

Dabogda katadi izashla iz pakla heroina i resocijalizacija ili bar da Kato ti budesh cista ,neshtositno ,neka kap to je vec veliko ,samo daj nek traje,normalizacija,bujice koje pice po glavi ili pucash josh puno dopa bez obzira na metadon,reci.Jebiga morash dole,smanjivati.Volio bii da ti sretna u majici kratkih rukava stanesh na neku plazu iuzdahnesh,vjetar neosjetish zato sto si ko suza tvoje tjelo-kontrola 1000%
Zelim ti da nadzivish mnoge i budesh prava legenda,pozivis dugi niz godina moze i cista ,josh cista par dobrih godina onako ,cista ....neznam...Da li to zelish?Da budesh tako jaka i cista i das eosjecash dobro.Da nemislish na drogu,da mozda samo malo iili neki mali flesh u glavi

Kad se u templu mog druga Ja tinderamolish,molish se za druge ljude,a drugi mozda za vas

Ja molim za Katudi da se izvuce da nadj liniju ravnu ,da evo pozivam te kod mene na ostrvo,moras doci clean ,majke mi nema frke z za citavu porodicu osim pasa naravno,apartman sve plaza malo turizam.....

pozdrav

mise
mise en place

Post by mise en place »

treba shangajska viza......ma zanm shengen statt ja mein liber freund.Ja?Das kann nicht anderest sein ,so wie es ist i t shon genug grausam,nabavite sengen vize i moze se van,za Grcku ne treba film,

Uglavnom , ja sam covjek koji srece ljude sirom svjeta i poznaje nesto malo oko droge,nishta vishe,dobro znam vina ,ugostiteljstvo ...mnogotoga.Barka je prava stvar...to volim misli sam kupit barku i onda moram spavat na njoj a jebeno je vjetrovito tako da sam se predoomislio.

pozdravi

mise
Locked