ostadoh ja i bez posla,ispao sam netaktican i zamalo istukao caletovog partnera koji je hteo da me ponizi u jednoj situaciji kada su mi zivci bili napeti kao strune...a posto je on glavni u preduzimanju posla,logicno je i da sam ostao bez istog.
cinjenica je da sam i ja preterao sa spektaklom ali jednostavno nisam mogao da istrpim...sve su granice mog strpljenja bile probijene...a taj lik...on je malo blaza verzija milosa bojanica i ko je malo pratio desavanja ove zadnje farme,znace o cemu govorim.sad mi je malo zao sto ga barem nisam isprepucao umesto sto je sve ostalo na pogrdnim recima.opasno se smaram u poslednje vreme,imam utisak da mi se mozak pretvorio u misic zbog forsiranja teretane i raznih suplemenata(proteini,gaineri...),zamenio sam jedan prah za drugi

.
ima jedna stvar koja me pomalo brine,naime ja svaki treci,cetvrti dan imam potrebu da se negde uvece napijem i onda sam miran tri,cetiri dana pa opet u krug...da ne postajem alkos?alkosi valjda piju svaki dan a ja jednostavno ne mogu to tako da ispratim...nadam se da ne upadam u zamku gde me ceka klasicno pusenje.mada ima jedna pozitivna stvar u svemu ovome... konacno sam shvatio najprostiju istinu a to je da mi dop ne moze pomoci ni u jednom resavanju stvarnog zivotnog problema i jednostavno ne potezem za njim...znam da zvuci kao da sam izmislio toplu vodu ali ne znam kako drugacije da to formulisem.