OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Djomlanija

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by Djomlanija »

E izvini momak poznajes li Dalibora,Param parceta mislim da je ovo njegova tema bar je pisao ovde nesto,izvini a ko si ti poznavao sam jednog ovakvog pre 7 god.poznat si mi nesto :?: Daj boze da je tako,izvini sam si rekao da je previse lepo da bi bilo istinito,neka ostane tako,Rambo,nindzo,zmijo,zabo :D ,da ne igrate i fudbal mozda?Ako je tako kao sto velis jedva cekam da se vidimo,nedostaju mi te njuske.
klara60

Post by klara60 »

Param, sta reci, osim. "Svaka cast!" i sredi taj internet pa da mozes cesce pisati i da se zajedno radujemo tvom uspjehu. :smt023
preispitivac

Post by preispitivac »

Svaka cast co'ek
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

pozdrav forumasi,sta ima?kod mene dosta toga novog,narastao sam ko kvasac,razjebao vezu i poceo da radim...nije bas da mi sljasti zivot i da pucam od srece ali makar se ne drogiram.tako...pozdrav
klara60

Post by klara60 »

Param-parcad wrote:poceo da radim...nije bas da mi sljasti zivot i da pucam od srece ali makar se ne drogiram.tako...
...sasvim dobra podloga za ono sto se zove: "normalan zivot".... [ok]
sanela

Post by sanela »

klara60 wrote:
Param-parcad wrote:poceo da radim...nije bas da mi sljasti zivot i da pucam od srece ali makar se ne drogiram.tako...
...sasvim dobra podloga za ono sto se zove: "normalan zivot".... [ok]
I agree :smt023
Samo naprijed...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

hmm...da,normala...ne secam se da sam ikada spoznao istu...u svakom slucaju hvaala na podrsci.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ostadoh ja i bez posla,ispao sam netaktican i zamalo istukao caletovog partnera koji je hteo da me ponizi u jednoj situaciji kada su mi zivci bili napeti kao strune...a posto je on glavni u preduzimanju posla,logicno je i da sam ostao bez istog.
cinjenica je da sam i ja preterao sa spektaklom ali jednostavno nisam mogao da istrpim...sve su granice mog strpljenja bile probijene...a taj lik...on je malo blaza verzija milosa bojanica i ko je malo pratio desavanja ove zadnje farme,znace o cemu govorim.sad mi je malo zao sto ga barem nisam isprepucao umesto sto je sve ostalo na pogrdnim recima.opasno se smaram u poslednje vreme,imam utisak da mi se mozak pretvorio u misic zbog forsiranja teretane i raznih suplemenata(proteini,gaineri...),zamenio sam jedan prah za drugi :) .
ima jedna stvar koja me pomalo brine,naime ja svaki treci,cetvrti dan imam potrebu da se negde uvece napijem i onda sam miran tri,cetiri dana pa opet u krug...da ne postajem alkos?alkosi valjda piju svaki dan a ja jednostavno ne mogu to tako da ispratim...nadam se da ne upadam u zamku gde me ceka klasicno pusenje.mada ima jedna pozitivna stvar u svemu ovome... konacno sam shvatio najprostiju istinu a to je da mi dop ne moze pomoci ni u jednom resavanju stvarnog zivotnog problema i jednostavno ne potezem za njim...znam da zvuci kao da sam izmislio toplu vodu ali ne znam kako drugacije da to formulisem.
macak_fric

Post by macak_fric »

znas onu staru narodnu-od dzanka do sanka,linija je tanka..nije frka,al' pripazi.a sledeci put kad ti neko skoci na zivac,slobodno se javi.toliko sam u kurcu,i nista zivo ne moze da mi podigne raspolozenje,pa mi mozda dobro dosao jedan trening i jedna hirurgija.imam neopisivu zelju da nekome otvorim lobanju.a mislio sam da su te stvari daleko iza mene..'bem ti zivot.
It's so lonely when you don't even know yourself.. it's so lonely
Kruga

Post by Kruga »

U kom stve vi tripu?
Post Reply