Djelići moja ispovjedi

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: Djelići moja ispovjedi

Post by Modesty »

Možda naco treba da prestaneš da tražiš nego jednostavno pokušaš za početak prihvatit svoju životnu situaciju takva kakva je jer kad prihvatiš realan život mnogo je lakše,onda počneš u njemo uviđat neke sitinice koje nisi prije primječivala jer si tražila nešto više,bolje.....i ne traži ništa van sebe,sve je u nama.
tako je nekako moje iskustvo i sada kada sam skroz stala na loptu,ostala sama sa sobom,ja i ja smo sklopile mir,nigdje više nisam morala da idem jer mi ubiti tražimo nešto više da bi pobjegli od sebe a to je nemoguće...dejsto alkohola(droge proće) i opet eto tebe tebi............bilo mi je nezamislivo provesti dan sama sa sobom,bilo mi je nezamislivo provesti dan sa majkom jer me vraćala meni samoj a meni se to nije sviđalo pa sam je skoro mrzili i smatrala neprijateljom......sada kad sam u ljubavi sa sobom,ne smeta mi ništa majčino,naprotiv,otkrila sam koliko je divna,hrabra,koliko mi daje i tako....sve u svemu,kad sam digla ruke od uzaludne potrage za tim nečim,dobila sam puno.

Ljubi te Modesty
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

.... mila Mod.... pa tu sam ja da te potapšem.... utješim kada je teško.... dam rame za plakanje ako je potrebno........ nikome od nas nije lako....... ali tu sam za tebe uvjek.... shvati to...... zacrtaj si to na čelo mila...... ljubim te....... i ne volim kada si tužna...... odmah sam i ja... jer suosjećam stobom...... :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Modesty

Post by Modesty »

Ma to sam se ja samo malo mazila.....što ću kad tebe nema :lol: :wink:
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Hvala ti Mod, ljubim tebe i Tajcimepro PDT_Love_18 PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
sunrise

Post by sunrise »

kako je lijepo pronaci mir,sklad,ljubav,zadovoljstvo,put, viziju, pocetak,kraj, inspiraciju u jednome ili jednoj
krug se popunio tj zavrsio
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty

Post by Modesty »

Sve meni draga ljubim najiskrenije...bako,ne pišem ti nikad ali sam se već izjasnila da si mi strašno gotivna i da ću ti se javiti prije dolaska u BG...
ja sam se sinoć malo mazila(kad sam pisala da me niko ne ljubi) šta ću,maza sam ali inače,osječam se odlično,u potpunom miru i skladu sama sa sobom.
heroinapg

Post by heroinapg »

POOOOOZDRAV veeliki Mod!!! konektuje me posle 1500 poqsaja na 2 minuta i onda pukne..Sve je to od droge

Ja sam se drogirala, ali PSSSSSSSSST:}
Mod. nikom mojne, zavisnice:}hahahha...ja sam Marija zavisnik..Tako se predstavljam kad me neko pita za ime:}
Modesty

Post by Modesty »

Dobićeš ti po guzi da znaš kozice jedna :D
heroinapg

Post by heroinapg »

Ja sam Marija kozica, zavisnik (bez zareza)Ljubac Mod. heheh nema ex zavisnik, samo ex Yugoslavijo, borba te vodila
SVEGA OVOGA NE BI BILO DA JE PERA OTISHO PRAVO U POLICIJU-MURIJU-MARIJU-ZAVISNIKA:}
heroinapg

Post by heroinapg »

dobro da sam ja pametna marija zavisnik-qq-i Doktor mi je rekao da sam pametna-jaaaaaaaaaaoooooooooooo-Ja potpuno trjezan umirem:}

(ne bilo uporedjeno sa glupima-haha-ubices me----jednom
Last edited by heroinapg on Thu Jun 12, 2008 10:44 pm, edited 2 times in total.
Post Reply