COCAIN-postoji i ljepša strana života

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
sunrise

Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života

Post by sunrise »

Hej Jaco

Kako si?
procitala sam sve
gle sta se meni dogodilo negdje u februaru, tad mi je mala imala oko 2 mjeseca. Kod mene u posjeti je bila moja baka. I jedan dan mi zvoni netko dolje na pralafon ali ja bas ne otvaram rado ako ne znam tko je. I tad dan sam si razmisslila hocu li ili necu i tek na treci put sam otvorila. Isplao je da je to moja stara prijateljica iz vremena brijanja s kojom se nsiam ni vidjela ni cula vise od dvije godine. Cura je saznala da imam bebu i htjela ju vidjeti. Dosla je samo na 5min i nije ni pravo usla u stan, pricale smo samo u hodniku stana jer je bila u blizini i zurila dalje. Cak mi je dala 30E za malu. Moja baka je prisustvovala gotovo cijelom razgovoru. Ode ona. sve ok. drugo vece ona pukla, vidim zena u kurcu pitam je sta je, ona meni sta me pitas kad znas sta je. Ispalo da se ja drogiram vec ta dva dana i da mi je ova donijela dop. Ne samo to,nego je isla i moju jadnu mamu nervirati i zeni bacila bubu u uho da opet brijem. Ja sam ju nazvala a ona place i gotova,slomaljena zena na telefonu. Ja sam reagirala jako hladno i smireno. rekla sam im da to nije tako i da to ne bi moglo tako kako one mastaju biti. Osim toga sam im rekla da mi ne trebaju optuzbe i deranje i plakanje te ako sumnjaju nek prosetaju do apoteke,ako ne kraj diskusije i aus. tako je i bilo. zbog mog nacina na sav taj nesporazum su morale povjerovati jer je to istina. I ja sam ta koja se tako ponasam i s vremenom sam stekla dovoljno povjerenja pa tako,ako popodne odmorim s malom znaju da je to od umora a ne razbijenosti. sve ce ti se ti problemi rijesiti kroz odredjeno vrijeme, vjeruj mi.
Samo ti moras biti ispravna i to ne 100% nego 200%.
To znaci da ne lunjas po apotekama i uzimas pilseve koji ti ne trebaju. Vidis i sama da mozes bez njih. pa normalno je da se gubis,ponavljas,furas svakava stanja i depre i hiper od sve te kemije.
Budi ispravna

Planiraj buducnost s cvrstim nogama na tlu

moram prestat,baby alarm
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

PROČITAJ ME wrote:.... a žao mi je što vi nemate potpunu ili nekakvu kontrolu nad svojom djecom....
Draga, moja deca su ljudi sinovi 27 i 22 godine....
(cerka 10)
Nismo se razumele mozda..............JA I NE ZELIM DA IMAM KONTROLU NAD NJIMA
kao sto i oni ne mogu i nemaju kontrolu nada mnom.
Ljubi baba
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

............... Hvala na razumjevanju sunrise....... ma držim se svakako, vjeruj mi. ali povjerenje nikako da steknem. još majci govorim,pa eto testiraj me svaki dan ako hoćeš, da vidiš da sam čista..... a tablete sam smanjila............ skroz, jbg moram nema mi druge...... A Bakutice moja draga... nismo se shvatile oko kontrole djece. tu ste upravu............... ja sam polupala lončiće. sorry..... naravno da ste upravu.. nego recite mi kako ste mi vas dvije inače... kako podnosite ove tmurne i kišne dane............. ustvari ovdje je tako vrijeme, pa pretpostavljam da je i kod vas :?: :?: :?: ljubi vas vaša Jaca i hvala što me čitate i mislite na mene............. ali jedno me raduje sada 19-og punim 26 godina........... i mislim se provesti pravo dobro, jer mi je došao drug iz Njemačke jučer............ tako je bilo i planirano da dođe........... evo sada sjedi kod mene pijemo kaficu i zezamo se.............. volim vas sve još jednom. vaša Jacaaa..... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
YugoStar

Post by YugoStar »

Alo Mlaadaa,hahahahhahah.gdje je mladozenja hahhahahaha
Stare mi,onaj post o udaji cu isprintati i zalijepiti na zid...kad potonem da me digne....hahahahahh
Grli te drug !
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

................. eh da se i ja malo ispovjedim. o svojim skoro svakodnevnim prenosima................ ono što sam neki dan pisala o udaji, ma majne išta od toga........... to je samo bio jedan trenutni bjeg.... baš još jedan bjeg od same sebe.. jest da me taj dečko zaprosio, ali ja zaista nisam bila spremna, i odbila sam..... nakon par dana smo i prekinuli.. ma bolje i rastati se nego zavlačiti jedno drugo.. jer on oće da se ženi ali ja nisam spremna na zajednički život.................... dobro znam šta znači zajednički život, odricanje mnogo stvari, prilagođavanje, živjeti po njegovim pravilima...... baš ono nisam za to...a njemu kažem da ne zna šta je život u dvoje da je to malo više i dublje, a ne onako kako on to zamišlj, po mene veoma površinski. i ko zna na šta bi to sve ispalo.... ovako mi jest teško, ali šta je tu je, prebrodit ću i ovo......... ma kada skontam nije jedini dečko............. ima ih dosta koji pitaju za mene. ali ja sam odlučila radije ću biti sama nego sa svakim. i tako sam rahatnija............... a napravila sam zadnjih dana par kikseva, ponovno sam potegla za tabletama...... đavo mi nije dao mira. pa sam onako na tabletama sva usporena, mami dala ostatak i priznala joj sve..... bolje i tako jer je skužila na meni da nisam udure, da nisam ista. normalno pa nije niko mahnit...a, majka me najbolje poznaje................ a, dani mi uglavnom lijepo prolaze, da iskreno kažem da su mi tablete suvišne.. jednostavno nemam opravdanja za to......... i niko nema više živaca da se bori samnom..... moram čvrsto po ko zna koji put stati na zemlju, i sama sebi održati lekciju....... nikako mi se ne da da se urazumim. stalno pravim greške. te namjerno, te nenamjerno........ baš više sama ne znam šta bih od života.................. mislim znam, ali u pojedinim trenutcima sam toliko sebična da to postaje ružno.................. govorim iskreno da iskrenije ne mogu... ali popravit ću ja svoje ponašanje nema mi druge......... toliko od mene za sada......... ljubim vas i volim sve. vaša Jaca................ pozdrav za sve..... :D
Baba Naca

Post by Baba Naca »

PROČITAJ ME wrote:............. a napravila sam zadnjih dana par kikseva, ponovno sam potegla za tabletama...... đavo mi nije dao mira. pa sam onako na tabletama sva usporena,
Joj Tajcimepro,
ja ne da sam usporena na tabletama (brrr, strah me da se setim)
nego sam nekad i HIPERAKTIVNA, a nemam pojma gde se nalazim,
uopste nisam svesna kako moj mozak uopste TADA funkcionise i KO mu zadaje te SUMANUTE radnje, koje ja pravim???
Posle 02.jula OG, imam takav strah kada i pomislim da gutnem nesto!!!
U JEDNO SAM SIGURNA 100%
DANAS NE UZIMAM NISTA!!!
Toliko mogu da izdrzim, - SIGURNO,
za sutra ne znam, ALI DANAS SAM TREZNA I CISTA I .

P.S. Biraj decka, nego sta - zivi zivot po svojoj volji, a ne tudjoj,
jubi Baba svoju Jacku!!! PDT_Love_18 PDT_Love_23 PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
sunrise

Post by sunrise »

ne pristaj ni na sta manje osim najboljeg
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sargman

Post by sargman »

ne udaji se nikako jer ne mozes sama sa sobom izaci na kraj,kako ces tek sa njim ja sam se zajebo prije deset god. pa su sad problemi......rijesio bih ja to sve da nemamo klinca 2 god. al kad bolje razmislim i onako ne zivi sa mnom
adam*

Post by adam* »

Pusa za Moja dragu Jacu.....nemo' da se jedis zeko-peko!!!!
Smanji hemiju.....bolje da si zadrzala decaka da se ljubis ......... i to smiruje!!!! No ti znas ......ja ti zelim srecu najvecu.......mada znas ti & to sama!!!
cucla cucla cuclica
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

................. Ćao mili ljudi dobre volje, koji ste uvjek tu uz mene, velika hvala na podršci i lijepim riječima........ uljevate mi snagu da se borim dalje. zaista je tako........ volim kada mi govorite neke stvari iz iskustva. nažalost iskustva, ali tako je.................. sargman...........ma upravu si za udaju... ne mogu sama sa sobom na kraj nekad izaći a kamoli još da imam nekog pored sebe za koga se još dodatno trebam brinuti....... kada se još uvjek ne mogu brinuti o samoj sebi na valjan i kvalitetan način................... sunrise . ma ta ti je na mjestu vala...... poslušat ću tvoj savjet, života mi.............. ........ a moja mila Bakutice, ti me ono baš, baš u potpunosti kužiš i znaš kako mi je. kako se borim da prestanem sa krkanjem tableturina.. jest da sam ih bila skroz prestala piti i opet mi se šmeknu na njih i ja poklekoh.... glupača............... dobro je meni majka jutros napisala sms........ veli Jaco.......... SAD KAD USTANEŠ, RECI SEBI JOŠ JEDAN DAN PROĐE. DOVOLJNA MI JE TERAPIJA....PA ONDA NEMOJ SVOJU ZARADU POTROŠITI NA TABLETE................ NISAM TI NEPRIJATELJ NEGO SVE KUŽIM............ i majka je upravu milion posto.............. ali istina boli li boli........... nekada od srama u oči je ne smijem pogledati............. a nekada sam takva da je lažem u oči...... ne znam ni sama kako više da izađem na kraj sama sa sobom................ padam pa se dižem i tako iz dana u dan... ma dosadila sam samoj sebi a ne roditeljima više...... samo ako ovako nastavim. a rekla sam da neću... jooooj po ko zna koji put sam rekla neću................... izbacit će me s noge na nogu.. ljudi su upravu do kraja. jednostavno ne žele narkića u kući............... misli da nisu u pitanju samo tablete nego i gudra, a života mi ne gudriram se........ a majka kaže da je za nju droga i tablete................. pa i jesu kad skontam donekle.............. mislim za nas koji smo se godinama pucali svim i svačim, mi uopće tablete ne smatramo drogom... dok opet majka kaže to je samo zamjena za drogu.... i opet je žena upravu, a istina boli li boli............. stvarno prelazim iz krajnosti u krajnost............. pa čovječe evo godinu dana ja se samo vrtim u jebeni krug, nikako da se unormalim .... mislim ono da živim bez ikakvih popratnih vitamina... malo pa opet i nekako sve tako............. nikako da se odlučim više šta želim od svog života....... jedan dan dobro, normalno, pozitivno govorim i razmišljam... dok već drugi dan druga priča i sve pogazim... MAJCI OBEĆANO............. e Jaco budalo ne možeš više tako................ zaista se moram saulisati i reći sebi.... ovo mi je najgore reći po ko zna koji put sebi reći... vrijeme je da staneš ama baš sa svim sranjima............... i stati ću.......... jebiga više nemam snage. niti više iko oko mene ima snage da se bori i priča mi jednu te istu priču iz dana u dan.... ma ko si više... nisi jedina na svijetu.................. malo me jebe jer sam dosta sebična po tom pitanju............. ali evo kontam sada da je više došlo to neko jebeno vrijeme da totalno prevrnem list.. jer izgubi živce svoje boreći se sa svojim demonima........ a tek koliko su ukućani pogubili živce ma to ne smijem ni da spomenem, koji sam ja idiot od djevojke...................eh, ovako kada sam sebe dobro naružila, vrijeme je da daljih dana vidimo rezultate.a o tome ću vas redovno obavještavati......................... Adameeeeeee izvini što ti se ne javi na msn.... nisam ti imala vremena.evo tek maloprije sjedoh za komp.......... pa se čujemo druže dragi................ volim vas i ljubim vaša kolegica Jaca................. :D :D :D
Locked