Vlado_M wrote:Joesspappa, fakat mi je drago sto si ponovo ovdje. Mozda bi najbolje bilo da si registrovao novi nick i nastavio da mlatis sa nama...
Implant. Moj se topi kao i tvoj...Pojma nemam sta dalje. Nekad zelim da ugradim jos jedan. Nekad zelim da potpisem kapitulaciju... Ma, nemam pojma. Vjerovatno cu se nekako navarati da slozim jos jedan na isto mjesto. To je jos 3 mjeseca kupljenog vremena.
Sta si ti planirao ?
Tu sam ja redovno. Necu menjati nick. Ovaj mi onako bash lezi... i okupiracu ti temu na neko vreme, sorry... LOL
Ja sam imao chip na 2 meseca. I juche sam ugradio drugi na 3. Bez trunke razmishljanja. Iako nisam pomishao na dop dugooo. Do preksinoc. Kada sam sanjao da sam ishao da ugradim implant i da je test bio pozitivan. Jebeni san me razbio. Celog dana sam ishcekivao da odem i da ugradim implant. I da se testiram... i laknulo i je kad mi je teta rekla "Test je odlichan" Moze ugradnja... ma moze ljudi samo pakujte. Opet na isto mesto. U stomak. I sad me ponovo zulja flaster. I glava. I crvic u glavi postaje mnogo podnoshljiviji. I ne rovari toliko. Dodushe ja imam mnogo drugih lichnih briga, da bih jebeno mislio na dop i na proshlost. Nemam nishta od toga. Definitivno ne bih imao buducnost...
Na poslu mi je oke... i mene muche devojke u letnjim haljinama... volim...
mada je od jutros za neku bundicu prikladnije...
Jbg. Dovla, sada moramo ispashtati za ono shto smo sebi i drugima uchinli. Ispashtati, ali ne i pokleknuti. Moramo naci snage za sve drugo. I kad si sjeban i kad si nasmejan, vredi... jer si str8. Drugi je fazon. Brze sve prolazi.... ne cimash se svaki dan za isto...
DRZI SE!
ZAJEBI VISHE TO PIVO :::::::::))))))))
PaPpA
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.