Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
IZA

Post by IZA »

Zona Sumraka wrote: I zashto Zagor on uopshte nije bio zanimljiv...Meni vishe lichish na Bleka Stenu...

IZA, stvarno mi je zao ali ova izjava ti je neoprostiva...sreca tvoja pa nisi rekla da Konan nije bio zanimljiv, jer bi mi se pravo zamjerila :)...mislim, vile su te pronosale, majke mi...
Potpuno je svejedno da li je Zagor ili Blek S ili Dzejms Bond 007...kad Vlada nije ni jedno ni drugo.. :lol: ni 3.

istini za volju stvarno ne znam ko je bio zaniljiviji ...ja sam chitala Alan Forda..
To sam navela shisto parabole radi..

Ti si mala ljuta paprichica...
kiss..
kiss
BAng
BAng!!
Image

Pusti bre to iz sebe..shta imash koga da organski podnosish i ne podnosish...

Pa nije taj neko kriv shto je takav...ne treba ti taj stav...pusti ga u p.m

pc;
rado bih prochitala tvoju prichu..

:wink:
Image
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Uvek strejt, nikad stond, tajni agent Dzejms Bond!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hehhhe

ps ...nema sanse...

Potpuno je svejedno da li je Zagor ili Blek S ili Dzejms Bond 007...kad Vlada nije ni jedno ni drugo.. Laughing ni 3.

konan nije definitivno...

Pa nije taj neko kriv shto je takav...ne treba ti taj stav

ma nne, nije...kriva moja baba...a meni se moj stav bas svidja...bas je superiska... :D

IZA...ti mene ocigledno preozbiljno shvatas...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 10:22 am, edited 1 time in total.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Jebes Konana...
povuci rijec...
rajouno

Post by rajouno »

tri mjeseca chistoce..brzo je proletjelo.implant je prawa stwar za kupowinu wremena...josh jedan obawezno,da ne bi mozgao dal da uzmesh ili ne!kako se osjecash sad kad znash da je proshlo 3 mjeseca i ti si chist?da li si dowoljno jak da izdrzish bez implanta?sprechawa li te samo on da naprawish glupost,ili si wishe swjestan,majku mu...???
PER ASPERA AD ASTRA...
joesspappa

Post by joesspappa »

Vlado_M wrote:Joesspappa, fakat mi je drago sto si ponovo ovdje. Mozda bi najbolje bilo da si registrovao novi nick i nastavio da mlatis sa nama...
Implant. Moj se topi kao i tvoj...Pojma nemam sta dalje. Nekad zelim da ugradim jos jedan. Nekad zelim da potpisem kapitulaciju... Ma, nemam pojma. Vjerovatno cu se nekako navarati da slozim jos jedan na isto mjesto. To je jos 3 mjeseca kupljenog vremena.
Sta si ti planirao ?
Tu sam ja redovno. Necu menjati nick. Ovaj mi onako bash lezi... i okupiracu ti temu na neko vreme, sorry... LOL
Ja sam imao chip na 2 meseca. I juche sam ugradio drugi na 3. Bez trunke razmishljanja. Iako nisam pomishao na dop dugooo. Do preksinoc. Kada sam sanjao da sam ishao da ugradim implant i da je test bio pozitivan. Jebeni san me razbio. Celog dana sam ishcekivao da odem i da ugradim implant. I da se testiram... i laknulo i je kad mi je teta rekla "Test je odlichan" Moze ugradnja... ma moze ljudi samo pakujte. Opet na isto mesto. U stomak. I sad me ponovo zulja flaster. I glava. I crvic u glavi postaje mnogo podnoshljiviji. I ne rovari toliko. Dodushe ja imam mnogo drugih lichnih briga, da bih jebeno mislio na dop i na proshlost. Nemam nishta od toga. Definitivno ne bih imao buducnost...
Na poslu mi je oke... i mene muche devojke u letnjim haljinama... volim...
mada je od jutros za neku bundicu prikladnije...
Jbg. Dovla, sada moramo ispashtati za ono shto smo sebi i drugima uchinli. Ispashtati, ali ne i pokleknuti. Moramo naci snage za sve drugo. I kad si sjeban i kad si nasmejan, vredi... jer si str8. Drugi je fazon. Brze sve prolazi.... ne cimash se svaki dan za isto...

DRZI SE!
ZAJEBI VISHE TO PIVO :::::::::))))))))

PaPpA
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 10:23 am, edited 1 time in total.
rajouno

Post by rajouno »

planowi hmmmm..mozda da odletim u swemir i nadjem nekog ET-ja koji ce me razumjeti,i mozda samo cutati i ne sjedati mi na glawu po cijeli dan.ne znam,u sekundi milion planowa..mnogo energije,a onda pafff i nishta ....swejednoca,hladnoca..je*e mi se za swe.swi su nesho nadrndani,a moj fitilj swe kraci..bice bolje!
ljubim te :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Bice bolje.
Locked