Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Ma kakvi rano?! Treba nečim smiriti živce, a predanja starijih kažu da je rakija najbolja za tako nešto. Još u januaru kada sam saznao za vest, obećao sam sebi da će beba imati strejt ujaka po svaku cenu. Bar prvi dan je tako
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Drmni jednu i za mene...to treba da se proslavi!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ČESTITAM... MENI JE NEĆAK MASU POMOGAO DA PONOVO NAUČIM ŠTO JE RADOST... SAD IH IMAM DVOJE... DOBAR RAZLOG ZA ČOVJEKA DA SE PRESTANE GLUPIRAT... JOŠ JEDNOM ČESTITAM I NAZDRAVLJE...
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
znas ono DAJ RAKIJE ,DA SE CIKO NAPIJE...uzdravlje...
da smo zivi i zdravi jos godina.......eh sad nemogu rec kolko.neznam kako ljudi na to gledaju..heh..sala..
svenajbolje i pozz
Bio sam večeras na slavlju povodom rođenja sestričine i napih se... poprilično. Da sam ostao još malo, verovatno bih pao pod sto i počeo da grizem kablove muzičarima
Danas sam terao zeca, a isterao mečku. Sutra planiram isto.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
btw, danas mi je i nekadašnji diler (ne znam otkud zna, al' jbg) čestitao "ujaštvo" sledećim rečima:"Postao si ujak, čestitam! Što se onog tvog tiče, nemam već neko vreme i nisam siguran da li će uopšte biti. Neću sad da ti objašnjavam, ali najverovatnije neću više imati. Uživaj, čujemo se!" Čudim se samome sebi, odakle mi, koji kitnjak taj broj u memoriji
Svašta. Čovek bi da se druži, izgleda...
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama