ahahaha Yugo, vraže jedan.
Tess, kapiram sve, ali jbg. Ispaljivala ih 1000 puta, muljala, odlazila sam po dop sa njihovih rođendana, svadbi, slava...
Dogovor je bio moguć samo pod mojim uslovima. Znači, na koju nogu ustanem, tj. da li moram ganjati keš, dilera i ostale discipline gudriranja.
I sad sam kao ok, ali ne mogu bre da sedim sa njima...posle rečenice da sam smeće, nema više razgovora. Neću da učestvujem u šaradi nadoknade propuštenog, jer to ne može da se izvede. Šta je bilo, ne može se popraviti. A bilo je gadno.
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
all that I want is to play
I da, drugo je to tvoje - sa ortakom koji se gudrao.
Moje cure su čiste oduvek, znači 2,3 cuge i zatiltaju.
Sa drugarima sam ok. Ali to je drugačiji odnos.
Moje cure su čiste oduvek, znači 2,3 cuge i zatiltaju.
Sa drugarima sam ok. Ali to je drugačiji odnos.
Tinka, brale... Opusteno, mislim da znam kako se osecas... Ja imam slicnu situaciju, par puta sam sa par drugara iz osnovne otisao na cugu, oni naravno znaju da sam se gudrirao, i tako sedimo i oni melju li melju. A meni u glavi odzvanja, ma jebite se kreteni.... Pa od onda se ni ne druzimo... Imam par dobrih drugara koji me kapiraju i sa njima mi je kull.
Jedna klinka me sjebala pre nekoliko al ko je jebe...
Tinka, otpevaj de ti njima; Da to sam ja, malo sam se promenila, al' ljudi su me upropastili....xaaxaxxax
salim se.. Opusteno...
Inace ja sam sasvim OK!!!
Jedna klinka me sjebala pre nekoliko al ko je jebe...
Tinka, otpevaj de ti njima; Da to sam ja, malo sam se promenila, al' ljudi su me upropastili....xaaxaxxax

Inace ja sam sasvim OK!!!
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
nešto ne znam šta bi sa sobom, a to ne valja. muči me after effects ( prog. za animaciju). lako je skinuti template pa u njega uvalit svoj tekst sa sve željenim fontom pa sejvati. to može i devetomjesečni šimpanza. al ajd smisli nešto originalno, il bar blizu, pa to napravi ...i tako . 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HYNkVNXlfkw[/youtube]
anfakabl wrote:Henri, odblokiraj.
nisam mogao baš odmah, al što kaže narod...novi dan nova nafaka, sinula ideja, realizovana...klijent zadovoljan, ja dobar 150 km. a tek jedan sat!winston85 wrote:smesta...
palim....pozz ljudi.
e pa sada da castis... aj se nadjemo na Nasoj Weseloj Jutarnjoj Kafici...xaxaxx
Samo napred Henri...

Samo napred Henri...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Ne znam, nekako mi je bez veze
sto nema tessa, vudda-nema odmah ni izazova za rasprave...u svakom slucaju pozdrav obojici! A, da-drago mi je sto nema Yuga, jer izgleda kad mu ide dobro da malo boravi ovdje-drzi se Yugo i puno pozdrava!