Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

Je... mu ja mater kud ga izmisli.Trebalo je odmah ga osuditi na smrt a ne slaviti rodzendan tom konju!!! :lol: :lol:
Fanatik

Post by Fanatik »

](*,) ,Haloooooo dižite se , pa imali koga riknuču.
mise en place

Post by mise en place »

Pa dobro neka mu bude,.Jutros moze kafa,onako malo sam"oshamutit"ali moze kafa. Nervira me sto moram pushim shit na balkonu zbog malog ali nema veze.
Samo je danas vjetrovito i ibezveze. lsd doc.Hoffman ,kakav je on pronalazac,covjek tad nije ni znao da otkriva house -party nije nista znao samo je pio Alpsko mljeko i jeo cokolade.
Eto jutros sam se nasmijjao na dr, hoffmana a nisam znao sta jos od samog lezanja u krevetu, kontam....
treba mi godina da se oporavim, dda li da iz kreveta pustim muziku ili ne. Na kraju ustanem, zalijem biljlke,one o nda isto budu sretnije bar malo.
Sada cu jednu kafu da popijem, onako polako...danas je dan, nikako posebann dan, dan bez heroina...12 dana terapije, kucne i to. Dugo traje a i ne .... onako.
Ja samo zelim da zivim bez dopa i da mi zivot nadje normalu,da ne ovisim o substanci..ali nije vishe ni toliko da volim heroi. majke mi,donekle mi je odvratan.
Moze bez toga,sjecam se ja i tih momenata,.

Nego evo kafa i to pa da probamo,sad da se nadje neki da kaze"to ,buraz. nedaj,jebi mu mamu, on ce nas da zajebava"
Sjebi ga jednom zauvjek, igrac se trudi i u 90 minutu vec skoro nadomak pobjede Svi su se povukli u svoju polovinu kad,visoka loptea sa dosta efea prema jedanest metara tacki skok ravno ,nema faula i
goooooollllllllllll,de carlos puyol y prvi u sezoni, ma da li je to moguce...... medjutim takav je fudbal zar ne..... Iñaki bi rekao-mala suerte
Idemo dalje ,ulazimo u peto kolo ovog jesenskog sklopa i jos mnogo utakmica nas ocekuje.....Atletiko-Betis. Deportivo-villaverde, ko ide u uefa ko u Champione....do slushanja.
Sljedecu srjedu javljamo se uzivo sa Vincente Calderon opet (Iñaki i ja .. pa do slushanja.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

ne mogu da verujem....sad sam pisala post dva sata..........i šta....ništa....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ](*,)
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
kameleon_z

Post by kameleon_z »

Fanatik wrote:Je... mu ja mater kud ga izmisli.Trebalo je odmah ga osuditi na smrt a ne slaviti rodzendan tom konju!!! :lol: :lol:
Ma on je samo naucnik. Ko zna koliko mu je vremena trebalo da ga napravi. Jeste mozda njegova sinteza svrstana u par reakcija, ali to je ogroman proces. Ko zna koliko je on reakcija izveo dok nije dosao do LSD-a.
E sad, to sto je on stvorio nesto lose je drugo. Kao hemicaru ja mu skidam kapu, jer je stvorio nesto novo, a u svetu nauke to se najvise vrednuje.
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

e mise, nek ti ja srecom ta terapija. i da Bog da je odradio sto lakse
mise en place

KAFA

Post by mise en place »

Ma ovako uz kafu,Ime moje znam da to je limunada ali ono sto je, tu je.Zavrshicu je koliko god bila smjeshna i na kraju valjda cemi dati i reviju -neki blokator.Nemogu da vjerujem....bio sanm cova ,nisan to ni poznavao a sad moram josh jedan exer za jetru ako bude o.k. Znam da zvuci labavo i to je nishta ali proporcijonalno sa uslovima ,nije loshe......da ti je samo vidjet.
Mise ce da pobjedi,neznam sto je ovaj put drugaciji od ostalih ali jebiga,mozda jeste,vjerujem,imam klinca prerd kim se stidim i onda kad se smirim,dodjem sebi, onda se igramo.Rodjendan mu je brzo 21.02. ja sam clean,pitanje je koliko,koliko dugo cu da ostanem clean,cini mi se dugo ovaj put,bash dugo.
Moram malo da pazim i na kintu,jebiga,imam puno izdataka,svr dok sam na bolovanju bice dobro.....sto se tice para a onda cemo vec neshto sredit.

pozdrav mom Banjalucaninu

idem na proljece na mejdan,mislim ovaj put ostajem malo duze ,opushten,pa za Sarajevo itd. a to mogu uspjet samo clean.

mise
Fanatik

Post by Fanatik »

Kameleone, znam ja da je on naučnik ali eto i Anštajn je bio naučnik pa je Atomska napravljena ,sve ja znam.Mišeee legendo, nadam se da ce moja CELTA u ligu šampiona, za nju navijam liči mi na mog Želju kojeg volim više nego sebe. :-D :-D :-D
Inace kako si mi jeli sve ok?????, Nema nesto raje , ili svi štede na impulsima???
zvrky

Post by zvrky »

Dobro vece :drinkers: evo poce cu da pijem kafu pa nek ide zovot \:D/ Kako je Omco,kako ide?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Omćo kooo Omćo, onako sta da se kaze nema se sta reci.Borba, borba za svaki minut, sat,dan....
Sta se radi, zar se sada kafa pije , ne ,neee [-X
Locked