imam ih jos oko 10-tak komada a uzimam nesto manje od pola. sad mi postaje jasno da cu za koji dan biti bez icega i da cu se tako morati izboriti za biti dobro.pitam se kako ce mi uistinu biti bez ijednog pilsa. govorim o subu jer ja uzimam samo njega nista od drugwe kemije nit imam,nit sam uzimala mada su mi doktori normalno nudili.
ponekad me dodje strah od tih misli no svjesna sam da mi je vrijeme i da ja to zelim
a i da ja to mogu i zasluzujem nakon svega sto je bilo do sad
Slike
Moderator: sanela
Re: Slike
Hajde ,valjda ce biti dobro.Sretno.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Ako me ista sjebe,onda ce to biti ovo "slike".
Imam komp.vec...ma skoro od kad se izmislio internet i sve to,ali dzaba.
Info. nauka se rapidno razvija,kao i mogucnosti,a ja stagniram i jos nista nisam naucio.
Volio bih savladati vjestinu postavljanja slika,da se i ja malo afirmisem u raji.
Mislim,imam ja drugara zmajeva,ali sam ja NarkoIlegalac,pa da nebude nekih pitanja i to.

Imam komp.vec...ma skoro od kad se izmislio internet i sve to,ali dzaba.
Info. nauka se rapidno razvija,kao i mogucnosti,a ja stagniram i jos nista nisam naucio.
Volio bih savladati vjestinu postavljanja slika,da se i ja malo afirmisem u raji.
Mislim,imam ja drugara zmajeva,ali sam ja NarkoIlegalac,pa da nebude nekih pitanja i to.

Hvala tebi na uputama,ali me strah da nesto ne pogrijesim u smislu da ne ode neka nepodobna slika u javnost,kontas?
Ipak je najbolja varijanta,da kad jednom dodjes u Sarajevo,recimo da se dogovorimo da zajedno odemo kod onih Anonimnih Narkica,kod MANSONA,tvoj momak i ti,prije toga dodjete kod mene i pokazete mi to live.
Ja cu cijelu operaciju snimati kamerom,jer sam skont'o da od zapisivanja nema nista,pa lijepo pustim to i naucim.
I ovaj post je krajnje ozbiljan!
Ipak je najbolja varijanta,da kad jednom dodjes u Sarajevo,recimo da se dogovorimo da zajedno odemo kod onih Anonimnih Narkica,kod MANSONA,tvoj momak i ti,prije toga dodjete kod mene i pokazete mi to live.
Ja cu cijelu operaciju snimati kamerom,jer sam skont'o da od zapisivanja nema nista,pa lijepo pustim to i naucim.
I ovaj post je krajnje ozbiljan!
to je sa jedno 5 mjeseci
sad je duplo veca
sad je duplo veca
Last edited by sunrise on Mon Dec 08, 2008 9:14 pm, edited 1 time in total.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Smešna je k'o bioskop, super je!!!!!!!
Pozdrav.
Ovo je moja, tj. moje sestre, ujak je vaspitava

Dva meseca i par dana. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Pozdrav.
Ovo je moja, tj. moje sestre, ujak je vaspitava

Dva meseca i par dana. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
- Attachments
-
- Wallpaper01.jpg (19.43 KiB) Viewed 1876 times
- Zona Sumraka
hahahahhahahahah e vala vidi se da je ti vaspitavas...super su vam bebare