ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

E moram nesto da kazem bas sam danas o tome pricala,primetila sam da onaj depo koji sam primala (blokator) a zadnji sam primila recimo pre godinu ipo dana , to mesto gde sam ih primala me i dan danas boli i svrbi, a to se desava kad mi naleti neki rovac tj. kad mi padne na pamet heroin pa krenem da mozgam a ono krene da boli e sad to ne bi smelo da se desava,moje pitanje je ustvari da li je moguce da se taj blokator jos uvek nalazi negde u telu i da je povezan sa tim nekim receptorima?
Ne,nemoguće je da se blokator nalazi u organizmu(to što osećaš je slično onome kada čovek bez noge oseća da ga boli ista.

Ono što je realno je na je on omogućio normalno lučenje seratonina.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
zvrky

Post by zvrky »

Meni je jasno da to tako ne bi smelo i da je prosto nemoguce ali sta si time htela da kazes da me neko sutno u dupe pa ja povezala sa depoom :-D ? Ili tripujem da me boli jer to volim? Ja nemam objasnjenje za to sto me boli ali osecaj je kao da sam ga juce primila, i to sa obe strane .
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mona

Post by Mona »

Ne,nije u telu niti je ostalo bilo shta od njega u receptorima,primala sam ga i ja dugo,meni su toliko unishteni zivci od injekcija,ne smem da se pipnem,nocu boli kad lezim na strani,stalno moram da radim neke vezbe da razbijem taj bol,...Neshto su mi potrefili,neke zivce i vec duze vreme me to boli,znam da ce boleti i nece prestati,...koliko sam injekcija primila,...majko moja,al' izdrzavam...Mozda su i tebi potrefili neki zivac pa boli s vremena na vreme?
zvrky

Post by zvrky »

Pa vrlo je moguce to sto pricas da su nesto potrefili sto nisu smeli ali sta ja sad da uradim po tom pitanju jer me to mnogo nervira kad god pocne da me boli i svrbi ja se setim tih dana a to mi malo smeta. pored tog depoa ja sam primala i raznorazne druge inekcije za smirenje i sta ja znam za sta sve,ali to nije bol kao kad sam primala te sedative vec bas taj cudan bol od depoa :roll: A ja verujem cak i kad bi okrenula njihov telefon da oni ne bi znali da mi daju odgovor zasto me to boli i posle godinu ipo dana ne primanja ni jedne jedine inekcije,a cista sam preko 2 godine....samo bi mi uzeli pare za jos koji razgovor tamo heh ja te pare nemam,jedan razgovor sa doktorkom od sat vremena kosta 20-30 evra....Kad bi znala da ce to da mi rese jednim razgovorom i kazu mi sta da radim ja bi otisla...ali da ja dajem svaki drugi dan 20 evra da mi tamo nagadjuju to stvarno nemam... sad sve ovo pisem jer me dupe boli vec 4 dana uzastopno,i tako svaki put kad krene da boli to traje po recimo nedelju dana i onda prestane...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ne...
Postoji ta pojava.
To sam htela reći.
zvrky

Post by zvrky »

Ne kapiram te Pepo majke mi mene boli ti me ubedjujes da tripujem?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mona

Post by Mona »

Zvrky,..lechile smo se u istoj instituciji tako da znam koliko koshtaju i kako odugovlache sa odgovorima,a pre toga sa isto i ja primala razne injekcije koje boleeee,peche bre,ubija,...depo mi je bio mala beba za te injekcije,ipak sam se skidala vishe od 15 puta,izbodeno mi dupe pochece da curi na sve strane kao cediljka :lol: :lol: :lol: Mene boli godinama,...mazem kreme razne,radim vezbe za zadnju lozu samo da se te grudvice razbiju i da se malo tkivo razmrda,jer sam prestala da treniram odavno,a dok sam trenirala nishta me nije bolelo,sad kad ne treniram,bolii...Znam kako ti je,mene boli na dodir,dechko me par puta udario po guzi,onako iz zezanja,kaos am zavrishtala,... :D On me gleda,kao shta sam uradio i onda mu objasnim da su mi zivci unishteni i da pazi malo :D

Ajde probaj da radish vezbe,neka te neko masira i mazi kremicama nekim ili dok se tushirash masiraj onim sapunchicima i masazerima,...meni to pomaze...tebe boli samo guza,a mene i guza i butine :? I nikako ne idi tamo po odgovore bash zbog para,nemam ni ja vishe kinte za psihijatra,...ali nisam ostala kod njih na razgovorima,ishla sam kod drugih ljudi,mnogo dobri psihijati koji su me izvukli,a ovi nikad to ne bi uspeli...
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ma čoveče postoji ta pojava u medicini,a između ostalog,moguće je i da ti je tkivo od one kiseline malo oštećeno...
zvrky

Post by zvrky »

:-D eh kad nemas drugih problema onda te guzica boli hehehehhhehe,te grudvice o kojim pricas ja vise nemam to je odavno razbijeno ali bol je ostao. Nisam znala da si se i ti tamo lecila :D ova doktorka koja je mene vodila "Jasmina" nema poima sa zivotom :twisted: ja sam trazila porodicnu terapiju pa su me prebacili kod Sanje koja je bas bas super za te stvari....ali brate mili mnogo kosta :D ajde poslusacu te pa cu da nadjem nekog da masira i maze kremicama heheheheheh to prija u svakom slucaju :-D pa da vidimo dal ce da pomogne ako ne pomogne taj sto bude mazio i pazio ima da dobije batine heehheheeehehehh

Pepo kako da to sto je osteceno nekako popravim tj izlecim ili ne znam ni ja sta vise, samo necu da me boliiiiiiiiiiiiiiiii ,nervira me mnogo to !
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mona

Post by Mona »

E mici,...Jasmina nema veze sa lechenjem,nema poojmaa,bila sam i kod Sanje,bila sam tu na lechenju 3-4 zadnja puta i zadnji put uspela :lol: E vala ne dam im ni dinara na njihove razgovore,nashla sam bila neke psihice ovde i extra su me vratili u zivot-hvala im...

Ja se za sad masiram sama,ne dam da me masira dechko jer boliii,a nije bash znalac neki u masiranju :lol: :lol: Ali makar je postao nezniji od kako sam vrisnula na njega :-D ahahaha...Jadan kako se isprepadao :lol: Moj bol je manji nego pre neku godinu i ne verujem da ce tek tako nestati,moram stalno da se razgibavam :-D E tu mi nabolje pomaze dechko :lol: :lol: :lol: :wink:
Post Reply