OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
- Param-parcad
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
hvala vuce,svima veliki pozdrav.samo da javim da sam dobro i da kazem da vise ne brojim dane jer su mi svi ispunjeni lepotom i ljubavlju.radim na sebi i to daje rezultate.ne zelim da se opterecujem sa tim koliko ce to potrajati,neka ide svojim tokom...skoro mogu da se usudim da kazem da sam i ja osetio srecni zivot koji bi tesko menjao za pakao koji sam prosao.imam ogromnu podrsku od svih koji me poznaju i to mi mnogo znaci.svima zelim da osete i vise od toga ako je moguce.puno pozdrava iz loznice.hvala po hiljaditi put za svu podrsku koju sam i od vas dobio...nisam verovao da cu ovo izgovoriti ali hvala i tebi vude za brutalnu iskrenost mada i dalje mislim da si namcor
aj uzdravlje

Matora,cangrizava dzukela namcor ti zeli sve najok...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Aj sad zajebi pa cu platiti Saneli za dozivotan ban da ti daParam-parcad wrote:hvala vuce,svima veliki pozdrav.samo da javim da sam dobro i da kazem da vise ne brojim dane jer su mi svi ispunjeni lepotom i ljubavlju.radim na sebi i to daje rezultate.ne zelim da se opterecujem sa tim koliko ce to potrajati,neka ide svojim tokom...skoro mogu da se usudim da kazem da sam i ja osetio srecni zivot koji bi tesko menjao za pakao koji sam prosao.imam ogromnu podrsku od svih koji me poznaju i to mi mnogo znaci.svima zelim da osete i vise od toga ako je moguce.puno pozdrava iz loznice.hvala po hiljaditi put za svu podrsku koju sam i od vas dobio...nisam verovao da cu ovo izgovoriti ali hvala i tebi vude za brutalnu iskrenost mada i dalje mislim da si namcoraj uzdravlje

- joesspappa
@ BOBAN: Odakle ti lova, frajeru ??? 
Kapiram da puno kosta dozivotni ban coveka koji je upravo napisao najlepsi post posle 100 godina na ovom forumu...
@Parame... zelim da ti svaki dan bude bolji od prethodnog i laksi i lepsi. Zaista mi je drago sto postajes jedno od cuda koje poznajem. Hvala ti za to.

Kapiram da puno kosta dozivotni ban coveka koji je upravo napisao najlepsi post posle 100 godina na ovom forumu...
@Parame... zelim da ti svaki dan bude bolji od prethodnog i laksi i lepsi. Zaista mi je drago sto postajes jedno od cuda koje poznajem. Hvala ti za to.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
joesspappa wrote:@ BOBAN: Odakle ti lova, frajeru ???
hahaaha slazem se da je zaista lepo cuti nesto ovako. Naravno i mene cini srecnim.Ali ako zajebe zna sta ga ceka

- Djomlanija
Idole moj,hocu i ja da budem kao ti
ali dobro,izgleda da je resen,voleo bi da se dovede u red, stane na noge ,postane covek,e i onda kad ga isamaram da me ne grize savest sto sam prebijo djanija
.Salu na stranu,svaka cast ...
poznajem ga ja jes malo cudanjoesspappa wrote:sto postajes jedno od cuda koje poznajem.

- Param-parcad
hvala vudde,bobane,joesspappa...sta sa tobom da radim djomla druze?sanjao sam te sinoc kako mi dajes lajnu dopa i tokom celog sna ne uspevam da je povucem...ili ima mnogo ljudi oko mene ili nemam novcanicu i taman sam se nasao na nekom polju sam i poceo da razmotavam paketic,kad ono dunu vetric i rasprsi mi sve.da se ne lazemo,nisam ustao bas raspolozen ali sam se povratio tokom dana.izgleda da pocinje borba.
P.S.djomla,brate,skini fotku sa fejsa...mnogo si brale ruzan
P.S.djomla,brate,skini fotku sa fejsa...mnogo si brale ruzan

- Djomlanija
nista brate,bolje nista 8) ...jel ti to prizivas recidivu ili si resen nikad heroin?Param-parcad wrote:sta sa tobom da radim djomla druze?
- Param-parcad
ne prizivam ja nista klipeto,samo sam podelio sa ljudima san koji sam imao...vidis da mi se ni u snu ne da uraditi.mislim da je to dobar znak.inace ja sam dobro,ustvari,nikad bolje.mislim da je to zato sto ni vutru ne pusim,cigare a ni alkohol ne konzumiram.u pravu su bili ljudi kada su mi to nagovestili da ne radim jer me je neminovno vracalo na heroin.poceo sam i da trcim sa nosketom,djomla...milina ga gledati kad iskasljava svoja pluca.eto tako,budite mi pozdravljeni.
p.s.tekstovi su mi koncizni jer i dalje nemam internet pa sa vremena na vreme kod nekog drugara nabodem nesto na brzinu jer se strecam da me ne vide...
p.s.tekstovi su mi koncizni jer i dalje nemam internet pa sa vremena na vreme kod nekog drugara nabodem nesto na brzinu jer se strecam da me ne vide...
Param...plasis me jebote
...
Zelim da ti sadasnje stanje dobaci jos daleko,

Zelim da ti sadasnje stanje dobaci jos daleko,

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....